Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2011

Gamescom 2011 díjazások

Ahogy azt illik, ismét egy független zsűri válogatta ki a legjobbakat.

2011.08.18. 09:47 | szerző: rootshaper | kategória: gamescom 2011

Mint minden nagyobb videójátékos rendezvényen, a gamescom-on is kiosztották a legjobbaknak járó díjakat, melyeket egy független, szakértőkből álló zsűritől lehetett megszerezni. Lássuk is a nem túl meglepő listát, melyen természetesen szerepel a Blizzard legendás sorozatának már most legendás folytatása, valamint az Old Republic és a Battlefield 3 is.
A show legjobbját egész biztos, hogy nagyon kemény feladat kiválasztani, mégis úgy érzem, joggal ítélték oda az Electronic Arts szárnyai alatt lassan révbe érő Battlefield 3-nak. A legjobb PC játék címet a Blizzard már emlegetett hack'n'slash legendája, a Diablo III kapta meg, a Star Wars: The Old Republic pedig a legjobb online játék kategóriában söpörte le a kihívóit. A legjobb mobiljáték címét az Uncharted: Golden Abyss seperte be, melyet a Sony Computer Entertainment dédelget, a legjobb böngészős játék címét pedig a The Sims Social kapta meg. A legjobb hardveres kütyü címe a Sony-féle Play Station Vita zsebébe vándorolt, s végül pedig a legjobb családi szórakozás kategóriában a Warner Sesame Street: Once Upon a Monster foglalta el az első helyet. ■

hozzászólások (2)

Yaho0
Yaho0 2011.08.18. 15:00
Hát nagyon nem tudom.. Szerintem Guild Wars 2 >>>>>>>>> SW Old Republic
rootshaper
rootshaper 2011.08.18. 16:08
kinek hogy, nekem személy szerint a tököm kivan már a csak fantasy környezetben gondolkodni tudó fejlesztőktől. végre valami, ami nem sárkány meg ember méretű kard, hanem technológia és űr és STARWARS. ezért várom a Secret World-öt is, az is végre elszakad ettől az unalmasra csócsált fantasy témától, vagy legalább visz bele egy kis csavart.

ez már lassan olyan, mint a FPS-ek közt a második világháború, meg mostmár a "modern warfare". az embernek a könyökén jön már ki. ez lehetett az oka annak, hogy nem a GW2 nyerte a díjat. legalábbis én így értékeltem volna a helyzetet. jó lesz meg szép lesz a GW2, de a bossok egyhelyben ücsörögnek és úgy várják ki amíg elkalapálják őket, meg ilyen dolgok. 2011-ben ilyet nemár.
ajánlott olvasnivaló