Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Raven's Cry bejelentés

A kalózok korába kalauzol a Topware Interactive játéka.

2011.08.25. 09:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Topware Interactive bejelentette, hogy egy külső nézetes akció játékot készít, mely a kalózok korában játszódik és a Raven's Cry címet viseli. A játékban egy fiatal skót fiú felett vehetjük át az irányítást, aki a jobb élet reményében indul útnak az új világ felé, ám hajójukat Jamaica közelében kalózok támadják meg. Egyedül s fiú, Christopher Raven éli túl a támadást, ám bal karját ő is elveszíti. Felnővén természetesen bosszút esküszik támadói ellen, és a mi feladatunk lesz ennek véghez vitele.
A Raven's Cry egy külső nézetes akció játék lesz, melyben a harci jelenetek pörgősek és kifejezetten brutálisak lesznek. A harcrendszert a legjobb hack'n'slash játékok alapján készítik el, ám puszta kezünk mellett korhű fegyverekkel kell helytállnunk. Ellenfeleink minden csapásunktól sérülnek, véreznek és szenvednek majd, így fokozván a moralitást a játékban. A történet során rengeteg érdekes emberrel ismerkedhetünk meg, és részünk lesz párbajokban is. A megjelenés még picit odébb van, hiszen a PC mellett PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő játék leghamarabb 2012 nyarán kerülhet a boltok polcaira. A bejelentés apropóján egy két és fél perces élszereplős, meglehetősen komor trailer is érkezett. ■

Raven's Cry
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Raven's Cry

hozzászólások (1)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.08.28. 18:09
"A harcrendszert a legjobb hack'n'slash játékok alapján készítik el..."

és azt is elmondták, hogy melyek is ezek a bizonyos "legjobb hack'n'slash" darabok? vagy csak szimplán jobb lett volna, ha gondolkodnak, mielőtt beszélnek?

amúgy a sztori nagyon bejön, bosszúállós témát szeretjük, de valami in-game kép jó lett volna, hogy tudni lehessen, a megvalósítás megüti-e a történet szintjét?
ajánlott olvasnivaló