Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warlock: Master of the Arcane bejelentés

Egy teaser videó is érkezett a fantasy játékból.

2011.08.29. 16:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Paradox Interactive lerántotta a leplet legújabb projektjéről, mely a Warlock: Master of the Arcane címet viseli és egy fantasy világban játszódó körökre osztott stratégiát tisztelhetünk benne. A játék a Majesty sorozatban megismert világban játszódik, Ardania földjén, ahol a mi feladatunk lesz egy hatalmas mágus képében felépíteni birodalmunkat.
"Az a nagy dolog a Warlockban, hogy örökölte a körökre osztott játékok legjobb elemeit, de tovább gondolja azokat és modern kivitelezést kölcsönöz nekik." - nyilatkozta Mattias Lilja, a Paradox Interactive munkatársa.
A Warlockban rengeteg egység áll majd rendelkezésünkre, három választható faj, valamint sok vadállat és megidézett rémség. Tekintve, hogy egy mágust alakítunk a játékban, így természetesen rengeteg különféle típusú varázslat is a rendelkezésünkre fog állni, melyeket kedvünkre kombinálhatunk is, még erősebb mágiát létrehozva. A csaták kimenetelébe akár az istenek is beleszólhatnak majd, amikor pedig épp nem vezetjük hadba seregeinket, olyankor a városaink menedzselésével üthetjük el az időt. A megjelenés még egy picit odébb van, leghamarabb 2012 második negyedévében kaparinthatjuk meg a játékot, a jelek szerint kizárólag PC-re. ■

Warlock: Master of the Arcane
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warlock: Master of the Arcane

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló