Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön a Black Mesa Source!

Megjelenési dátumot kapott a semmiből a Half-Life első részének újragondolása.

2012.09.02. 14:17 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Szép nap ez a vasárnap, még a fű sem nő ilyenkor, viszont a játékvilágban most sem áll le az élet, sőt, olyan hírekkel szolgálhatunk, ami biztos sokaknak megdobogtatja majd a szívét.
Pár napja került ki egy videó a netre a Black Mesa Source egyik helyszínéről és kifejezetten kellemes élményeket szerzett az első Half-Life rajongóinak, ugyanis annyira hitelesen sikerült összehozniuk a srácoknak, hogy bele is borzongtunk mikor megláttuk. El is tűnt hamar a videó, de nem kell aggódni, a fejlesztők továbbra is dolgoznak az ügyön, ráadásul már igen közel van egy játszható verzió kiadása. egészen pontosan szeptember 14-én érkezik az első felvonás, mely a Lambda Core pályáig tartalmazza a történéseket és ez olyan 8-10 óra játékot tartogat mindenki számára. Ha jobban belegondolunk, még így is többet, mint némely manapság megjelenő single player játék, és most nem akarok ujjal mutogatni. Ráadásul mindezt ingyen hozza el nekünk egy kis modder csapat, hát le a kalappal előttük. Sajnos tehát a Xen és a "tökös pók" egyelőre nem lesz Source-ba átírva, amiért azért elhullajtottunk pár könnycseppet, de már ez is valami, látni a fényt az alagút végén. Ja, és majd' elfelejtettem, a soundtrack is letölthető lesz, annyiért, amennyit neked megér. ■

Black Mesa Source
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Black Mesa Source

hozzászólások (14)

georgee
georgee 2012.09.04. 11:41
Biztos jon 10 nap mulva. Reszeletes leiras van mi kell hozza ahogy az is, kicsomagolva ~8GB -ot foglal zip -kent ~3GB -ot. Gepigenye, bar ez nem hivatalos, h picivel kell jobb vas mint az EP2-hoz. A tobbi ott a hir postban.
McCl@ne
McCl@ne 2012.09.04. 12:52
Hol található ez a részletes leírás?
Csak mert érdekelne minden infó, főleg, hogy mi kell hozzá!
Gump
georgee
georgee 2012.09.05. 14:16
Tessek szavazni, igy konkretan rajta lesz Steam -en es egyszerubb lesz leszedni illetve a frissitesek is automatikusan jonnek majd es persze nem kell vacakolni ha kesz a XEN.
georgee
georgee 2012.09.07. 11:57
Ez nagyon nagy:D

"Launch Maintenance (9/7/2012)

Hello Scientists!

We are just about a week away and I am sure many of you shipped away the girlfriend to a remote island, called out from work, moved into a man cave of some sort, or even teleported yourself to XEN in order to get ready for the big day. Well, now it's our turn.

Over the next few days, we will be initiating our release plan to ensure that our web servers can handle all the expected load during the launch weekend. Part of this plan, is moving the forums off to a separate server and load balancing the release website between two. With that being said, access to both the website and forums over the weekend might be slightly interrupted during the move. However, we plan to do this all with little to no interruption.

At some point after we are finished building the new infrastructure, the forums will be taken temporary offline to allow your DNS to refresh and grab the new information for the server. We would hate to have your very important forum posts get lost.

See you all on the other side!

- Josh Hubi (Release Personnel)"

Offer of Employment
ajánlott olvasnivaló