Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fast & Furious: Showdown?

Bár még hivatalosan nem jelentette be az Activision, de minden jel arra utal, hogy játék készül a népszerű autós akciófilm-sorozat alapján.

2013.03.17. 10:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az ausztrál EB-Games online áruházában bukkant fel a Fast & Furious: Showdown előrendelési lehetősége. A népszerű akciófilm-sorozat alapján készülő játék a Firebrand (ők készítették a Need for Speed: The Run Nintendo Wii-s és 3DS-s változatát) fejlesztésében és az Activision gondozásában jelenhet meg, bár a kiadó egyelőre hivatalosan nem jelentette be a létezését. Így egyelőre mindössze annyit lehet tudni, amennyi az áruház oldalán megjelent. Eszerint egy csapatalapú akció-verseny játékról van szó, amelyben minden küldetést egy csapattal együtt kell végrehajtanunk, csapattársainkat irányíthatják barátaink vagy a mesterséges intelligencia. A küldetések nyolc fejezeten keresztül, nyolc különböző helyszínen játszódnak, így a világ számos pontjára eljuthatunk. Rengeteg üldözésben, rablásban és lövöldözésben lesz részünk, a történet pedig a negyedik és az ötödik mozifilm között játszódik, de lesznek benne utalások a hamarosan megjelenő hatodik epizódra is.
Bár még semmi sem hivatalos a játékkal kapcsolatban, az sokat sejtet, hogy az ausztrál korhatár besorolási hatóság oldalán is felbukkant. A megjelenésre elvileg május 22-én kerülhet sor PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint WiiU-ra. ■

Fast & Furious: Showdown
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fast & Furious: Showdown

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló