25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2014

Far Cry 4 E3 előzetes

Bemutatkozott az új főgonosz, Pagan Min.

Írta: Zoo_Lee 2 hozzászólás

Amikor a Ubisoft a Crytek nélkül folytatta a Far Cry-t, majdnem tökéletes játékot alkottak - a játékelemek azonban néhány óra után monotonitásba süllyedtek, és mellettük nem volt olyan történet/hangulat, amely esetleg tovább ösztönözhette volna a játékosokat. A Far Cry 3 túl sokat nem változtatott a játékelemeken, azonban kijavította a legjelentősebb hibát, és olyan hangulatot, őrült, elborult karaktereket és ellenfeleket dobott a pokoli, trópusi környezetbe, akik még egy gyengébb koncepciót is gond nélkül vittek volna a hátukon. A Far Cry 4 pedig úgy tűnik, nem ad alább az előd által megütött színvonalból - legalábbis erre utal a játék E3-on bemutatott első öt perce. Hamis útlevéllel készülünk áthaladni Kyrat polgárháború dúlta országán, azonban a határátkelésnél egy kis probléma adódik, és testközelből megismerhetjük Kyrat elmebeteg királyát, Pagan Mint.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Far Cry 4

Far Cry 4

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2014. november 20. PC
n/a: PS3, PS4, X360, X1

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

GustyX
GustyX [7048]
De a népnek bejött, érthető, hogy ugyanazt kapjuk.

Bár én bánom, az előző rész is nagyon tetszett, valószínűleg ez is fog.

Azt meg remélem, szabadon bejárható lesz a terület és akár azzal a motoros repülő alkalmatossággal bármikor berepülhetjük:D.

Azért a hegyek között nehezebb kevésbé lineáris cuccot összehozni, mint egy szigeten.
HunLevente92
HunLevente92 [13]
Újítás nulla... Kapunk egy beteg faszt megint mint az előző részben, szerintem unalmas csak? Az előzőben ellöttek minden bizarr dolgot. Komolytalan már...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)