For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncanny Valley demo

Éjjeliőrként kell menekülnünk a félresikerült androidok és egyéb félelmetes üldözők elől a horrorjáték letölthető demo verziójában.

2014.09.09. 08:00 | szerző: Nivellen | kategória: Játék

Sokat sejtető módon a robotikában előforduló elméletről kapta nevét a Cowardly Creations sikertelen Indiegogo kampány ellenére továbbfejlesztett 2D-s indie alkotása, az Uncanny Valley, amiben magányos biztonsági őrként kell megvédenünk magunkat az életünkre törő gépektől. A gépies viselkedés ellenére túlságosan emberszerű megjelenésű robotokkal foglalkozó „rejtélyes völgy” hipotézis valószínűleg a játék hátborzongató történetében köszön majd vissza, amit a hatalmas, groteszk komplexum éjszakai felfedezése közben illeszthetünk össze, és amiből egy kis ízelítőt már most is kaphatunk a hivatalos oldalról letölthető demónak köszönhetően. A játék érdekessége az alkotók által következményrendszernek nevezett játékmeneti megoldás, ami a gyakori halál miatti monotonitást és érdeklődésvesztést hivatott kiküszöbölni. Ugyan lesz néhány pont, ahol karakterünk meghalhat, ha nem sikerül elég gyorsan elmenekülnünk, vagy a tereptárgyak mögé bújva megúsznunk a könyörtelen robotok támadását, ám az esetek többségében egyszerűen csak tovább folytatódik a játék, és ügyetlenségünk következményeivel később szembesülünk. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.