Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Human Resources a Kickstarteren

A Planetary Annihilation után ismét a Kickstarteren gyűjt az Uber Entertainment.

2014.10.07. 08:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2012-ben zárta sikeres Kickstarter kampányát az Uber Entertainment azóta már megjelent stratégiai játéka, a Planetary Annihilation. A játék a mára klasszikus státuszba emelkedett Total Annihilation újragondolása volt, amelyben már nem csak a bolygó felszínén, hanem a világűrben is folyt a háború, a játékosok pedig akár kisebb aszteroidákat is az ellenség bolygójának irányíthatott. A rajongók igényét jól mutatta, hogy a kitűzött célnak bő dupláját dobták össze.
A fejlesztők most hasonló sikerre várnak, hiszen a napokban indították el legújabb játékuk, a Human Resources Kickstarter kampányát. Míg az előző alkotásukhoz 900 000 dollárt kértek (és kapta 2 200 000 dollárt), addig most egy picit merészebbet gondoltak, így a cél 1 400 000. Ebből alig két nap alatt már össze is jött 214 000 dollár, vagyis ha ilyen tempóban adakoznak a játékosok, bizonyára ez a kampány is sikerrel zárul majd.
A Human Resources is a valósidejű stratégiai játékok táborát fogja gyarapítani. A történet itt játszódik a Földön, ám elég sötét jövőt vetít elénk: óriási robotok és szörnyek háborúját mutatja be. Előbbieket egy automatizált üzem szabadította a világra, ezért az emberek egy másik dimenzió idegen lényeit hívták segítségül, hogy megszabadítsák őket a robotoktól. Ám számításaik nagyon nem jöttek be, ugyanis a két fél ádáz csatája során mindkettő legfontosabb nyersanyaga az ember lett. A fejlesztők hatalmas területeken zajló csatákat ígérnek (ez egyébként is a védjegyükké vált mára), amelynek megjelenítéséért a Planetary Annihilation alatt dolgozó motor fog felelni. Ráadásul a terep teljes mértékben elpusztítható lesz - ez a taktikázásnál is fontos szerepet fog játszani. A kitűzött célokat egyelőre nem hozták nyilvánosságra a srácok, mindössze annyit árultak el, hogy terveik között - a megfelelő finanszírozás esetén - további játszható frakciók bevonása is szerepel. A kampányhoz mindjárt egy hatperces bemutatót is készítettek. ■

Human Resources (törölve)
A legutóbbi Human Resources (törölve) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.