Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Evolve Evolve

Még e hónapban jön az Evolve új frissítése

Új szörny, négy új vadász, két új pálya és egy új játékmód várja a játékosokat.

2015.03.22. 18:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Március 31-én bőséges új tartalom érkezik a februárban megjelent Evolve-hoz. A Turtle Rock Studios egy új szörnyet, négy új vadászt, két új pályát valamint egy új játékmódot ad a játékhoz. Az új szörny a Behemoth nevet kapta és már ebből is kitalálható, hogy nem egy apróságról van szó – az Evolve legnagyobb szörnyét köszönthetjük majd. Termetéből adódóan hihetetlen erővel rendelkezik, cserébe viszont nem képes ugrani, mászni is csak nagyon lassan. Emellett a legkeményebb páncéllal és a legtöbb élettel is ő rendelkezik, így az ellene indulóknak jól fel kell kötnie a gatyát.
A vadászok oldalán is akadnak új arcok. Az első újonc Torvald, a cyborg harcos, akinek egyik karja helyén ágyút visel. Crow a második, aki a Batray nevű, denevérszerű lény segítségével kutatja fel a szörnyeket. Slim egy genetikailag módosított felcser, míg Sunny egy nukleáris miniágyúval felszerelt felderítő.
A Behemoth a játék előrendelői számára, valamint a Monster Expansion Packra előfizetők számára ingyenes, a többieknek 15 dollárt kell leszurkolnia érte. Hasonló a helyzet az új vadászokkal is, aki korábban befizetett a Hunting Passra, az most ingyen juthat az új karakterekhez, a többiek 7,5 dollárért vásárolhatják meg őket külön-külön. Érdekesség, hogy mind az új szörny, mind az új vadászok szerepelni fognak mindenki játékában (offline és online egyaránt), vagyis ellenük harcolhatunk úgy is, hogy nem vásároljuk meg őket. Fizetnünk csak azért kell, hogy a bőrükbe is bújhassunk.
Cserébe az új Observer játékmód, valamint a két új pálya, a The Broken Hill Mine és a Broken Hill Foundre minden játékos számára ingyen lesz elérhető. A két új pálya először csak Xbox One-ra lesz elérhető, PC-re és PlayStation 4-re csak április 30-án érkezik meg. ■

előző
következő
Még e hónapban jön az Evolve új frissítése
Még e hónapban jön az Evolve új frissítése Még e hónapban jön az Evolve új frissítése Még e hónapban jön az Evolve új frissítése Még e hónapban jön az Evolve új frissítése Még e hónapban jön az Evolve új frissítése Még e hónapban jön az Evolve új frissítése Még e hónapban jön az Evolve új frissítése Még e hónapban jön az Evolve új frissítése
Evolve
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Evolve

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló