Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series

Minecraft: Story Mode trailer

Bemutatták a játék stábját is.

2015.10.03. 18:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még másfél hét és megjelenik a Telltale Games legújabb kalandjátéka, a Minecraft: Story Mode. A stúdiónak ez lesz a második olyan epizodikus kalandjátéka, amely egy másik stúdió sikerjátékához kapcsolódik, hiszen korábban nekik köszönhettük a Tales from the Borderlandset is. A Minecraft: Story Mode a minap új előzetest is kapott, amely az első epizód, a The Order of the Stone történetét meséli el nekünk. Négy hős kalandjait élhetjük át, akik veszélyes küldetésre indulnak egy titokzatos világba, hogy legyőzzék az Ender Dragont.
A stúdió az új előzetes mellett bemutatta a játék fontosabb szereplőit megszólaltató színészeket is. A két főszereplő (az általunk irányított Jesse férfi és női alakja) Patton Oswalt és Catherine Taber hangján szólal meg. Mellettük Brian Poshen (Axel), Ashley Johnson (Petra), Scott Porter (Lukas), Martha Plimpton (Olivia), Billy West (a narrátor), Paul Reubens (Ivor) vállalt komolyabb szerepet. Rajtuk kívül hallhatjuk még Dave Fennoy, Corey Feldman, Grey Griffin és John Hogdman hangját is.
A Minecraft: Story Mode első része október 13-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és 3-ra, valamint Xbox One-ra és 360-ra, míg iOS-re és Androira október 15-én érkezik meg. ■

Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló