Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Európában is jön a Bravely Second: End Layer

Februárban jelenik meg a szerepjáték 3DS-re.

2016.01.17. 20:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Nintendo egyre nagyobb figyelmet szentel az európai piacra, ahová apránként egyre több, Japánban már bizonyított játékot juttat el. Hamarosan ezek családjába fog tartozni a Bravely Second: End Layer is, amely 3DS-re fog megjelenni február 26-án. A játék a 2013-as Bravely Default folytatása, a történet is azzal kezdődik, hogy Kaiser Obilivion elrabolja az előző játéka hősnőjét, Agnès Obliget. Mi egy kis csapat élén indulunk útnak, hogy kiszabadítsuk őt a bevehetetlennek tűnő Skyhold erődből.
A csaták körökre osztva zajlanak, ám az előző játékhoz képest még mélyebb taktikázási lehetőségek rejlenek benne, sokkal összetettebb stratégiákat alkalmazhatunk a sikerért. A Bravely Second egyik új funkciója próbára teszi a játékosok képességeit és bátorságát: ha egyetlen kör alatt megnyernek egy küzdelmet, a bátrabb harcosok rögtön belevághatnak egy újabb, nehezebb harcba még nagyobb jutalmakért. A harcok ezen összekapcsolása remek mód a karakterek és n osztályok fejlesztésére, de a játékos vereség esetén mindent elveszíthet, így mindig fontos az előrelátás.
A Bravely Second: End Layer dobozos kiadásban és digitálisan is megvásárolható lesz, az alapkiadás mellett elérhető lesz egy gyűjtői csomag is. Ebben a játék mellett a zenéit tartalmazó album, egy Agnès figura és egy 250 oldalas művészi album lapul majd. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló