Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2003

Activision az E3-on

2003.05.07. 17:08 | Madrac | kategória: E3 2003

Már csak egy hét van hátra a kiállításig, így lassan mindenki bejelenti mivel jelenik meg Los Angeles-ben. Az Activision ki közzétette végre a programok listáját:
DOOM III: Az id Software bemutatja a legfrissebb verzióját a készülő FPS játéknak, melyben folytatódik a pokol elleni harc. Az UAC marsi kutatóközpontjában elszabadult démoni lények kevés túlélőt hagynak és a játékosnak itt kell bizonyítania rátermettséget. Az út a pokolba keserves lesz, de vissza is kell jönni onnan...
The Movies: Biztos sokan álmodoztak arról, hogy Hollywood-ban filmet forgatnak. Most itt lesz rá a lehetőség ebben a programban. Egy kisebb stúdiót kell majd irányítanunk az 1920-as évektől egészen napjainkig.
Empires: Dawn of the Modern World: Ebben a stratégiában a játékosok végre a történelem alapján tökéletesen megmintázott civilizációkat irányíthatnak. A cél a világuralom.
Rome: Total War: A Total War sorozat legfrissebb rész a Római Birodalom irányítását helyezi a kezünkbe. A grafikus motort továbbfejlesztették, így csatáinkat még szebb környezetben vezethetjük le.
Call of Duty: Ebben a Második Világháborús akciójátékban egy egyszerű katona szerepét kapjuk. Remek bepillantást enged majd a háború igazi arcába.
TRINITY: Ez az FPS egy sötét jövőbe viszi a játékost, ahol New Orleans lakosságát egy rejtélyes kór tizedeli. Egy biológiailag felturbózott kommandóssal kell megtudnunk a kór okát és megszerezni az ellenszert.
Vampire: The Masquerade - Bloodlines: Ebben az akció-szerepjáték keverékben a modern LA-ben kell a helyi vámpírúr küldetéseit végrehajtanunk.
Star Trek Elite Force II: A Star Trek világában játszódó FPS új részében is halálos veszélyekkel és rémálomszerű szörnyekkel kell szembenéznie a játékosnak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (2)

Z-Master
Z-Master 2003.05.07. 20:05
Jöhet.Mindegyik progi nagy durranás.>>>>Ide velük! :-)
Grazman
Grazman 2003.07.04. 12:27
The movies.az jó ,lesz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ajánlott olvasnivaló