Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Extinction

Új trailert kapott az Extinction

Hatalmas szörnyeket kell felszeletelnünk a Killer Instinct fejlesztőinek új játékában.

2017.10.07. 13:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Iron Galaxy stúdió valószínűleg nem cseng ismerősen túl sok fülnek, pedig egész jó játékokat készítettek az elmúlt közel tíz évben. Igaz, ezek mind-mind más fejlesztők alkotásainak portjai voltak. Dolgoztak például a Borderlands 2-n, a Batman: Arkham Originsen, a BioShock Infinite-en vagy épp a Back to the Future: The Game-en és a Bionic Commandón. Legutóbb pedig a Killer Instinct egyes szezonjainak elkészítésében segédkeztek.

A stúdió jelenleg egy teljesen saját projekten dolgozik, amelyre érdemes lehet odafigyelni. Az Extinction az idei E3-on már megmutatta magát, ahol egy látványos és hangulatos gameplay-trailert kaptunk. A stúdió a napokban egy újabb előzetessel jelentkezett, amelyben ismét ízelítőt kapunk a játékmenetből. Láthatjuk a főhőst, Avilt, amint a fizikai törvényeire fittyet hányva közlekedik a falakon vagy ugrik át egész épületeket. Ám még ez sem biztos, hogy elegendő lesz, ha le akarja győzni azokat a hegynyi méretű szörnyeket, amelyek a Ravenii seregekkel érkeztek, hogy elpusztítsák az otthonát.

Az Extinction PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, de leghamarabb is csak valamikor 2018 elején jelenhet meg. ■

előző
következő
Új trailert kapott az Extinction
Új trailert kapott az ExtinctionÚj trailert kapott az Extinction
Extinction
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Extinction

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló