Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Green Hell

Dátumot kapott a Green Hell

Az őserdős túlélőjáték szeptemberben hagyja el korai változatát.

2019.07.05. 10:00 | GeryG | kategória: Játék

Az indie Creepy Jar stúdió még tavaly tavasszal jelentette be, hogy új túlélőjátékon dolgoznak. Ez a műfaj még néhány évvel ezelőtt élte igazi virágkorát, mostanában viszont egyre kevesebb új játékot jelentenek be. Így a Green Hellnek jó esélyei vannak egy szép sikerhez, feltéve, hogy jól is sikerül a játék.

És bizony az eddigi jelek arra utalnak, hogy érdemes lehet odafigyelni rá. A korai változat még tavaly nyáron rajtolt el a Steamen, ahol bő háromezer szavazat alapján 84%-os tetszési indexet kapart össze magának. A fejlesztők nem tétlenkedtek az elmúlt egy évben sem, hiszen folyamatosan javítgatták, bővítették a játékot, amely hamarosan elérheti végleges változatát.

Az 1.0-s verzió legnagyobb újdonsága a most elérhető változathoz képest egyértelműen a sztori mód lesz. Ebben nem csak a puszta túlélés lesz a feladatunk, de meg is kell találnunk elveszett kedvesünket, Miát is. A fejlesztők emellett új területekkel bővítik ki a játékteret, további grafikai beállítási lehetőségeket tesznek elérhetővé, bevezetik a végleges halál opciót és a használati eszközök amortizációját, illetve az őserdőt új növényekkel és állatokkal teszik még életszerűbbé.

A Green Hell tehát egyelőre csak korai változatában érhető el, de a végleges verzióra csak szeptember 5-ig kell várnia a rajongóknak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Green Hell
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Green Hell

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló