Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2019

Borderlands 3

Borderlands 3 Proving Grounds

A kampány teljesítése után sem fogunk unatkozni, erről idegen lények gondoskodnak.

2019.08.20. 09:37 | GeryG | kategória: gamescom 2019

A Gearbox a gamescomra is kilátogatott, ahová természetesen magával cipelte a Borderlands 3-at. A játék amellett, hogy új előzetes is kapott, néhány érdekességet is felfedett magáról, pontosabban az end game részről.

Manapság már nem trendi úgy kiadni egy játékot, hogy a kampány teljesítése után megjelenjen a stáblista, megkönnyezzük az epikus befejezést, aztán feltesszük a játék lemezét porosodni a polcra. Nem, ma már kell az end game tartalom is, hogy hosszú távon is lekösse az embert a játék. Így lesz ez a Borderlands 3-ban is, amelyben a sztori vége felé kiderül, hogy a bolygó felszínén mindenfelé egy idegen faj írásai találhatók. Ezeket megfejtve egy másik bolygó koordinátáit kapjuk, amelyen egy idegen lény ad majd nekünk különféle feladatokat.

Persze ezek opcionálisak lesznek, de érdemes lesz teljesíteni őket, hiszen az átlagosnál jóval értékesebb loot üti cserébe a markunkat. Ezeket a küldetéseket hívják Proving Groundsnak, amelyből a premierkor összesen hat lesz a játékban, de ezek számát később tovább fogják bővíteni. Ahhoz, hogy a busás jutalmat bezsebelhessük, olyan céloknak kell megfelelnünk, mint a küldetés teljesítése egyetlen halál nélkül, a küldetés adott időn belül való teljesítése vagy egy bizonyos célszemély felkutatása és likvidálása.

A Gearbox a Proving Grounds mellett leleplezte a Circle of Slaughter játékmódot is, amely az első epizódból már ismerős lehet a rajongóknak. Ez tulajdonképpen a horda módot takarja, vagyis az ellenség egyre erősödő nem érő hullámait kell visszavernünk, szám szerint ötöt. Ha sikerrel járunk, a nyakunkba szakad a loot. Ha nem, akkor nem. Szerencsére már a sztori teljesítése közben is belekóstolhatunk ebbe a játékmódba is, számos lehetőségünk lesz rá szerte a bolygón.

A Borderlands 3 szűk egy hónap múlva, szeptember 13-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Borderlands 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Borderlands 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló