Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Panzer Corps 2

Megjelent a Panzer Corps 2

Ismét átélhetjük a második világháború néhány hadjáratát.

2020.03.19. 22:14 | GeryG | kategória: Játék

A Flashback Games elkészült legújabb játékával, így a Panzer Corps 2 menetrend szerint megérkezett kizárólag PC-re. A második világháborúba visszarepítő körökre osztott stratégiai játék sokat fejlődött a közel tíz évvel ezelőtti első részhez képest, de közben megtartotta a jól működő alapokat (amiket sokkal-sokkal régebben, még a Panzer General játékok fektettek le).

A fejlődés elsősorban a látványvilág terén érhető tetten, sokkal részletesebb egységek csapnak össze egymással sokkal részletesebben kidolgozott terepen. A játékmenet ugyanakkor a már jól ismert mechanizmusokra épít: meghatározott számú egységgel kell egy-egy hadjáratot teljesítenünk, az utánpótlásaink pedig végesek. Ha egy-egy küldetést nem tudunk határidőre teljesíteni, elbukunk.

A Panzer Corps 2 megkapta első külföldi értékeléseit is:

Cikkajánló
Panzer Corps 2 próbakör – Jón ne változtass?
A Panzer General széria mára igazi klasszikussá vált, de az azt feldolgozó és modern köntösbe ültető Panzer Corps is már 8 és fél éves. Itt az ideje a folytatásnak!
» Olvasd el!

A Panzer Corps 2 tehát mától érhető el a Steamen, ebből az alkalomból egy új előzetes is érkezett, amely röviden összegzi, mire is számítsunk a játéktól. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Panzer Corps 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Panzer Corps 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló