Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Westmark Manor

Júniusban jön a Westmark Manor

Lovecraft ihlette a horror kalandjátékot, amely kissé szokatlan irányítást kínál.

2020.05.22. 12:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A horror kalandjátékok zömét vagy belső nézetből vagy hátsó nézetből lehet irányítani, illetve vannak még moziszerű, fix kamerás játékok is. Ám ebben a műfajban viszonylag ritka az izometrikus nézetű kamerakezelés. Márpedig a nyáron érkező Westmark Manor ilyennel fog próbálkozni.

A játék története Theodore Westmarkról fog szólni, aki az ősi tanokat tanulmányozza. Egy bizonyos okkult formulát keres, amely reményei szerint megszabadítja feleségét, Elisabeth-et rémálomszerű betegségétől. Hosszú évek kutatásai végül egy Norvégia partjai közelében fekvő szigetre vezetik, ahol meg is talál minden összetevőt, ezeket pedig hazaviszi a kastélyába, hogy ott tanulmányozza őket. De, ahogy az ilyenkor lenni szokott, a sötét erőkkel való babrálás az otthonára szabadítja a poklot.

A Westmark Manor túlélőhorror kalandjáték lesz, amelyet Lovecraft munkássága ihletett. A játékmenet gerincét a kastély felfedezése és a rengeteg fejtörő adja majd, ezekhez pedig folyamatosan újabb és újabb tárgyakat kell majd felkutatni. A fejlesztők ígérete szerint gyakran a legjelentéktelenebbnek tűnő tárgyak lesznek a kulcs, így mindig mindent alaposan meg kell majd vizsgálni.

A Westmark Manor kizárólag PC-re fog megjelenni, június 18-én érkezik meg aa Steamre. ■

előző
következő
Júniusban jön a Westmark Manor
Júniusban jön a Westmark ManorJúniusban jön a Westmark ManorJúniusban jön a Westmark ManorJúniusban jön a Westmark ManorJúniusban jön a Westmark ManorJúniusban jön a Westmark ManorJúniusban jön a Westmark ManorJúniusban jön a Westmark ManorJúniusban jön a Westmark Manor

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló