Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Returnal

Picit késik a Returnal

A PlayStation 5-exkluzív horror akció-kalandjáték pár héttel később jön a tervezettnél.

2021.01.29. 15:19 | GeryG | kategória: Játék

Amikor a Housemarque stúdió tavaly nyáron bejelentette ú játékát, a Returnalt, még úgy tervezték, hogy idén márciusban debütálhat majd. Ahogy az sok játék esetében lenni szokott, mostanra kiderült, hogy egy picit elszámolták magukat. De szerencsére ezúttal úgy tűnik, tényleg csak egy picit.

A Returnal főhőse egy űrhajós, aki egy idegen világban kénytelen kényszerleszállást végrehajtani. Ezt még ugyan túléli, de hamar rájön, hogy ebben a világban semmi sem az, aminek látszik, a túlélés záloga pedig egy ősi civilizáció felkutatása. Csakhogy ez a világ tényleg nem a Paradicsom, nagyjából minden élőlény az életünkre fog törni, és mint ilyen, előbb-utóbb el is kapnak minket. De hősünk minden halála után újjáéled az űrhajóban, ami két dolgot jelent: mindig elölről kell kezdenie a kalandjáték, de mindig egy picit okosabb és tapasztaltabb lesz. A Returnal tehát egy klasszikus időhurkos sci-finek ígérkezik, amit feldobnak a fejlesztők véletlenszerűen változó világgal is.

Mindez tehát eredetileg március 19-én jelent volna meg kizárólag PlayStation 5-re, de a stúdió a minap jelezte, hogy ezt a dátumot nem tudják tartani. A Returnal így csak április 30-án jelenhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Returnal
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Returnal

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló