Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

HighFleet

Megjelent a HighFleet

A MicroProse még kedvezményt is ad a játék árából az első napokban.

2021.07.30. 21:12 | GeryG | kategória: Játék

Még az év elején jelentette be a MicroProse kiadó, hogy Konstantin Koshutin stúdió (valójában e megtévesztő név nem egy embert, hanem egy kétfős orosz csapatot takar) új játékon dolgozik, ez a HighFleet. Az oldalnézetes akció-stratégiai játékban egy gigantikus léghajó felett vehetjük át az irányítást egy dieselpunk világban, ahol épp polgárháború dúl.

A játékmenet gerincét a légi csaták adják, ám ezek nem egyszerű billentyűcsapkodásból állnak. Ügyesen kell manőverezni, hogy elkerüljük az ellenséges tüzet, miközben mi magunk is okádjuk rájuk az ólmot. Két ütközet vagy küldetés között viszont menedzselnünk kell a hajót is. Javítani a sérüléseket, feltölteni az üzemanyagtartályokat és ápolni a legénység lelki világát. Időnként diplomáciai feladataink is lesznek, mivel mégiscsak egy polgárháború kellős közepébe csöppenünk.

A HighFleet az előzetes terveknek megfelelően megérkezett a Steamre. A játék, amely az első félezer értékelés alapján 80%-os tetszési indexszel rendelkezik, augusztus 3-ig 10%-os kedvezménnyel vásárolható meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

HighFleet
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
HighFleet

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló