Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2005

Ubisoft újdonságok az E3-on

2005.04.15. 20:48 | szerző: Madrac | kategória: E3 2005

Az Ubisoft sok érdekes programmal jelentkezik majd a Los Angeles-i kiállításon. A titkos meglepetések mellett a következők szerepelnek majd:

    • Heroes of Might & Magic V [PC]: A fantasztikusan sikeres körökre osztott stratégia legújabb része, mely tartalmazza majd az eredeti játék ötleteit és értékeit, de egy inkább felnőtt fantasy világban.
    • Prince of Persia 3 [PlayStation 2, Xbox]: Bár egyelőre csak konzolokra ígérik az akciójáték folytatását remélhetőleg elkészül PC-re is.
    • Tom Clancy's Ghost Recon 3 [next-generation console]: Ugyanez érvényes a taktikai akciójátékra, mely Xbox2-re és PS2-ra van tervezve jelenleg.

    Zárt ajtók kögött lesz csak látható a:

  • Brothers in Arms Road to Hill 30: New Chapter [PC, Xbox]: A Gearbox Software fantasztikus hangulatú akciójátékának folytatása, mely természetesen most is a második világháborúba visz el bennünket.
  • Myst V: End of Ages [PC]: A befejező része a legendás fantasy sorozatban, melyben végre pont kerül sok régóta megválaszolatlan kérdésre is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.