Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2005

Buka E3-as lista

2005.04.19. 17:22 | szerző: Madrac | kategória: E3 2005

Az orosz Buka is bejelentette, mely játékait mutatja be a Los Angeles-i kiállításon.
Pacific Storm: Most mutatják be először a nyilvánosságnak ezt a játékot, melyben az RTS elemek mellett egy remek repülőgép szimulátor is rejtőzik. A második világháború csendes-óceáni csatái dolgozza fel, főként a japán és az amerikai erőkre koncentrálva.
Hellforces: A démoni FPS fejlett grafikus motorja garantálja majd a félelmetes hangulatot. Utunk zombik és impek seregén át vezet pár amerikai nagyvároson és egy mexikói piramison keresztül egészen a pokolig.
Pathologic: Egy remek keveréke a horror kalandjátéknak, az akciónak és a szerepjátéknak. Tizenkét napunk van arra, hogy megmentsünk egy kisvárost egy ismeretlen betegségtől. Három karakter közül választhatunk ehhez, mindhárommal teljesen más utat járhatunk be a sikerhez. Rengeteg mellékküldetés, NPC és a haldokló város nyomasztó hangulata várja a játékosokat majd.
The Stalin Subway: A most először bemutatásra kerülő FPS az 50-es évek Moszkvájába visz el bennünket, a sztálini Szovjetunióba. Sok küldetés vár majd itt bennünket, melyek közös része a földalatti lesz majd, mely különböző ismert helyszínekre juttat el bennünket. A zenei aláfestés, ruházat és sok minden más is igazodik majd a korhoz.
Operation: Matriarchy: Ebben a sci-fi FPS-ben női szörnyek ellen kell majd harcolni különös, idegen helyszíneken. Rengeteg pálya és fegyver áll a rendelkezésünkre majd, hogy a nőkből lett mutánsokat elpusztítsuk.
Moscow Rush: Ez a verseny-akció keverék is először lesz látható nyilvánosan. A helyszínek valós moszkvai helyek, melyek szinte tökéletesen lettek lemodellezve.
Battle Mages: Sign Of Darkness: A sikeres RTS/RPG folytatása, mely sok új küldetéssel, pályával és játszható fajjal örvendezteti meg a játékosokat. Kiegyensúlyozottabb lett a játékmenet és sokat fejődött a grafika is. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló