Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Dark Reign 2

1999.12.21. 00:00 | szerző: Phoenix | Előzetes

A fejlesztők nagyon sok újítást ígérnek: a program teljesen új 3D engine-t kap, és az új kameranézetek segítségével sokkal áttekinthetőbbé és élvezhetőbbé válik a játék. Az on-the-battlefield nézettel például teljesen "leereszkedhetünk" katonáink szintjére, és a játék szinte 3D-s emberszimulátor jelleget kap, de ha akarunk, az RTS-ekben már jól megszokott felső kameranézetből is játszhatunk, és természetesen a kettő közötti átmenetek bármelyikéből. Az objektumok sokkal arányosabbak lesznek, egységeink pedig egy-egy feladatra specializálódnak.

Dark Reign 2

A Dark Reign II-ben a Jovian Detention Authority elnyomó hatalom, és az ellenük fellázadó Tribes harcait játszhatjuk végig 25 valódi kihívást jelentő pályán. A háború a Földön kezdődik a 26. században, de végül az egész naprendszerre kiterjed. Játszhatunk nappali vagy éjszakai pályákon, épületeken belül vagy kívül, sőt az is előfordulhat, hogy amíg a szabad ég alatt irányítjuk csapatainkat, addig egy kisebb különítménnyel egy épületet belülről kell megsemmisítenünk.

A játék új kezelőfelületet kap, így az irányítása sokkal könnyebbé válik. Realisztikus karakteranimációk fogják jelezni a sérülést, a győzelmet, vagy az esetleges vereséget.

Dark Reign 2

A továbbfejlesztett "forradalmian új" mesterséges intelligenciának köszönhetően a csapatok összehangoltan fognak támadni, és fedezik egymást, mint egy igazi katonai alakulatban a jól összeszokott bajtársak.

A már teljesen 3 dimenziós világ környezeti tényezői, és fizikai jellemzői befolyásolni fogják a játékmenetet. Elrejtőzhetünk majd a fák között, esetleg felégethetjük az erdőt, hogy a gaz ellen ne rejtőzhessen el a fák között, alacsony gravitációban harcolhatunk, és a sötétség leple alatt lopózhatunk az ellenség közelébe.

Dark Reign 2

Multiplayer módban legfeljebb nyolcan játszhatunk majd egymás ellen. Sőt akár még szövetségesekként is játszhatunk kooperatív módon. Lesz még Capture the flag, és King of the hill mód is.

A Pandemic Studios által fejlesztett játék hamarosan napvilágot lát az Activision jóvoltából. Körülbelül az idei év végére várhatjuk. ■

Dark Reign 2Dark Reign 2Dark Reign 2Dark Reign 2Dark Reign 2Dark Reign 2Dark Reign 2
Dark Reign 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dark Reign 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló