For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Galleon

1999.11.04. 00:00 | szerző: Phoenix | Előzetes

Toby Gard és Paul Douglas pár évvel ezelőtt még Lara Croftot és kalandjait tervezték, mostanra azonban otthagyták a Core Design-t, és egy új játék fejlesztésébe vágtak bele. Ez pedig egy újabb külső nézetes 3D akció-kalandjáték lesz, mely a Galleon címet kapta.

Galleon

A játékban Rhama-t, az Endeavour gálya kapitányát kell irányítanunk, aki mellékesen kereskedő, kalóz, és az ismeretlen óceán felfedezője is. A játékos egy gyönyörű misztikus, 3D-s világba csöppen bele, ami nyüzsög a csontvázharcosoktól, a kísérteties hajóroncsoktól és az istenek legendáitól.

Rhama kalandjai Akbah kikötővárosában kezdődik, ahova egy híres gyógyító hívja meg. Váratlan események sorozata indítja el őt kalandjain. Szigetről szigetre kell átküzdenie magát, nyomokat és kulcsfigurákat kell megkeresnie, hogy kibogozhassa a rejtély szálait.

Galleon

A Galleonban egy saját animációs rendszert alkalmaznak a készítők, így a karakterek példátlanul sokféle mozgásfázissal fognak rendelkezni. Gyönyörű, valósághű mozgások, és a környezetet benépesítő életszerű mellékszereplők teszik szebbé a játékot. Maga Rhama is rengeteg féle mozgást tud majd végrehajtani. Képes lesz például futni, ugrani, úszni, mászni, lendülni, stb. Az ígéretek szerint a Galleon újdonsága lesz egy teljesen új kardpárbaj-rendszer is, valamint a hihetetlenül realisztikus ellenfelek, mint például kalózok vagy rabszolgaárusok.

Az Interplay kiadásában megjelenő programra legalább jövő év tavaszáig kell még várnunk. ■

Galleon
Galleon
Galleon
A legutóbbi Galleon cikkek, hírek

hozzászólások (0)

cikkajánló

Hello, Neighbor! alfateszt

Kipróbáltuk a nemrég újabb tesztszakaszba lépett játékot.

Racecraft Early Access próbakör

Végre itt a megunhatatlan autóverseny?

Last Year

Az aszimmetrikus horrorjáték nem tűnt el, talán jövőre meg is jelenhet.

Osiris: New Dawn Early Access próbakör

Nem könnyű űr-Robinsonnak lenni...

Paragon nyílt béta

Lehet még újat mutatni a MOBA műfajában?