25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Galleon

Írta: Phoenix

Toby Gard és Paul Douglas pár évvel ezelőtt még Lara Croftot és kalandjait tervezték, mostanra azonban otthagyták a Core Design-t, és egy új játék fejlesztésébe vágtak bele. Ez pedig egy újabb külső nézetes 3D akció-kalandjáték lesz, mely a Galleon címet kapta.

A játékban Rhama-t, az Endeavour gálya kapitányát kell irányítanunk, aki mellékesen kereskedő, kalóz, és az ismeretlen óceán felfedezője is. A játékos egy gyönyörű misztikus, 3D-s világba csöppen bele, ami nyüzsög a csontvázharcosoktól, a kísérteties hajóroncsoktól és az istenek legendáitól.

Rhama kalandjai Akbah kikötővárosában kezdődik, ahova egy híres gyógyító hívja meg. Váratlan események sorozata indítja el őt kalandjain. Szigetről szigetre kell átküzdenie magát, nyomokat és kulcsfigurákat kell megkeresnie, hogy kibogozhassa a rejtély szálait.

A Galleonban egy saját animációs rendszert alkalmaznak a készítők, így a karakterek példátlanul sokféle mozgásfázissal fognak rendelkezni. Gyönyörű, valósághű mozgások, és a környezetet benépesítő életszerű mellékszereplők teszik szebbé a játékot. Maga Rhama is rengeteg féle mozgást tud majd végrehajtani. Képes lesz például futni, ugrani, úszni, mászni, lendülni, stb. Az ígéretek szerint a Galleon újdonsága lesz egy teljesen új kardpárbaj-rendszer is, valamint a hihetetlenül realisztikus ellenfelek, mint például kalózok vagy rabszolgaárusok.

Az Interplay kiadásában megjelenő programra legalább jövő év tavaszáig kell még várnunk.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Galleon
  • Galleon
  • Galleon
  • Galleon

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!