Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Actua Ice Hockey 2

1998.12.27. 00:00 | szerző: Jay [PCD] | Előzetes

Az NHL az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb és ennek megfelelően talán a legnézettebb ligája. A Gremlin ezt szem előtt tartva apait, anyait beleadott az Actua Ice Hockey 2 megírásakor.

Új 3D engine-jének (amely az egyik legjobb az eddigi 3Ds motorok közül) köszönhetően, az Actua Sports csapat által készített játék párját ritkítja.

A játék mesterséges intelligenciáját jégkorong-rajongók, valamint profi játékosok alkották meg. A játékosok mozgását a helyi sheffieldi hoki csapat tagjainak segítségével hozták létre, az Actua külön e célra létrehozott stúdiójában. Az előbb említett csapat a tavalyi év angol kupájának büszke birtokosa, és az angol első osztály bajnoka is egyben. E kiváló csapat tagjai segítették a védekező és támadó játék finomra hangolását.

Az NHL FOX engedélyének birtokában, a játékosok és a csapatok eredeti nevükkel szerepelhetnek.

Az NHL alapszakaszában, vagy az azt tetőző Stanley kupában is indulhatunk, továbbá lehetőség van saját ligák, kupák küzdelmeiben való részvételre, de barátságos, illetve edzőmeccseket is vívhatunk.

Az Actua Ice Hockey 2 vetekszik egy NHL meccs televíziós közvetítésnek hangulatával. Teletűzdelve animációkkal és lenyűgöző grafikákkal, a játék légköre valósághűen hat. A programba beleépítettek egy új közönség és közvetítést szimuláló modult. A stúdióban helyet foglaló riporter minden gólunkat részletekbe menően kielemzi a lassítások alkalmával. A közönség a játék menetétől és az eredményétől függően énekel, ujjong, vagy éppen fütyül.

Játék közben módunkban áll, a fontosabb mozzanatokat a lassítások alkalmával kielemezni. Két meccs között pedig a szinte mindenre kiterjedő NHL statisztikákat bújhatjuk.

A meccsek során pedig élvezhetjük a program teljesen egyedi korongkövető rendszerének minden előnyét. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló