Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Actua Soccer 3

1998.12.27. 00:00 | szerző: Jay [PCD] | Előzetes

Emlékezzünk vissza egy kicsit a legutóbbi foci világbajnokságra: 32 csapat vett részt a világbajnokságon (a vb-k történetében most először szerepelt ennyi csapat), ez egész pontosan 704 játékost jelent, akik összesen 64 meccset vívtak meg. Megközelítőleg 5760 percen keresztül rúgták a labdát, vagy ha jobban tetszik, 96 órán keresztül játszottak. A fenti adatokat hasonlítsuk össze az Actua Soccer 3-mal, a Gremlin Interactive nemsokára megjelenő programjával, és akkor fogod igazán majd megérteni, mi is egy igazi fociünnep.

Az Actua Soccer 3 több mint 450 csapatot vonultat fel a világ legjobb ligáiból. Ez nem jelent kevesebbet, minthogy körülbelül 10000 játékos szerepel a játékban, akiket mind külön-külön kielemeztek, megfigyeltek, hogy bekerülhessenek a játékba. A meccsek színhelyéül a világ 30 legnagyobb, leghíresebb stadionjai szolgálnak. Játszhatsz az Old Trafford, a Nou Camp, a Wembley vagy akár a Bayern München olimpiai stadionjának zöld gyepén, hogy csak egy párat említsek meg. Mindegyik stadion legalább 1000 poligonból áll, és mindegyikhez előre elkészítették a megvilágítási és árnyékolási beállításokat.

A világbajnokságok során többször láthattunk már gyenge védőket, kapusokat (pl. Rufai, Zubizarreta), de az Actua Soccer 3 játékosainak nem lesznek rossz napjaik. A játékosokat vezérlő mesterséges intelligencia átdolgozásának köszönhetően, a csapat minden egyes tagja teljesen tisztában lesz vele, mi is folyik körülötte. Az önálló helyezkedésük is sokat javult, ami lehetővé teszi a magas színvonalú, gördülékeny labdarúgást, amint a vezérlést kellőképpen elsajátítottad.

Ha ezek az újdonságok még mindig nem volnának számodra elegendőek, akkor elárulom azt is, hogy a játékosok jobb felismerhetőségének érdekében 50 különböző arctípussal rendelkezik a program - köztük 10 teljesen egyedi és valósághű szupersztárral. A játékosok mozgása pedig leginkább egy svájci órához hasonlítható, a közel 200 mozgóképnek köszönhetően. ■

Actua Soccer 3
Actua Soccer 3
A legutóbbi Actua Soccer 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

cikkajánló

M.E.R.C. Early Access

Cyberpunk cégek (és kamerák) csapdájában.

Hello, Neighbor! alfateszt

Kipróbáltuk a nemrég újabb tesztszakaszba lépett játékot.

Racecraft Early Access próbakör

Végre itt a megunhatatlan autóverseny?

Last Year

Az aszimmetrikus horrorjáték nem tűnt el, talán jövőre meg is jelenhet.

Osiris: New Dawn Early Access próbakör

Nem könnyű űr-Robinsonnak lenni...