For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Carmageddon II: Carpocalypse Now

1998.12.27. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

Azt bizonyára mindenki elismeri, hogy a Carmageddon nem egy hétköznapi játék volt. Több országban is betiltották, Angliában pedig csak az úgynevezett Zombie verziót engedélyezték, melyben emberek helyett zöld vérű zombikat kell elgázolni. Mindezek ellenére elég kedvező fogadtatása volt a játéknak, sikerét talán elsősorban a szép megvalósításnak és a remek hálózati játéklehetőségeknek köszönheti.

A játék készítői természetesen nem hagyták veszni a sikert, az év második felében tervezik kiadni programjuk folytatását. Az új játékban még tökéletesebb és szebb grafikára számíthatunk, ezen kívül pedig természetesen vadonatúj autókra (például lesz a játékban kombájn is), pályákra és még több gyalogosra. Az eddigi "lapos" járókelők helyét valódi három dimenziós figurák veszik át, testrészeik pedig elgázolásukkor akár szanaszét repülhetnek (valószínűleg betiltás tekintetében a Carmageddon II se lesz kivétel...) Az új autók is sokkal realisztikusabbak, a karambolok során roncsolódnak, darabjaik esnek le róluk, vagy az ablakuk törik be. Néha pedig egyszerűen az ajtajuk nyílik ki egy lendületesen vett kanyarban.

A sokféle járókelő viselkedése is igen változatos lesz. Egyesek egyszerűen elfutnak előlünk, de lesznek olyanok is, akik kegyelemért könyörögnek, vagy öngyilkosságot követnek el.

Akiknek tetszett az első rész, azok nem fognak csalódni a másodikban sem, akiknek a Carmageddon-nak csak a grafikájával volt bajuk, azoknak mindenképpen megéri várni a folytatásra, akik pedig a brutalitás miatt nem szerették a játékot, azok továbbra is kerüljék nagy ívben a Carmageddon feliratú dobozokat. ■

Carmageddon II: Carpocalypse Now

hozzászólások (2)

Zoli 2002
Zoli 2002 2002.09.20. 16:59
Hogy kell játszani multiplajerban???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
jatfield
jatfield 2002.09.20. 22:12
Internetes multplayer szerintem csak a TDR2000-ben van, hálóra passz.
cikkajánló

Hello, Neighbor! alfateszt

Kipróbáltuk a nemrég újabb tesztszakaszba lépett játékot.

Racecraft Early Access próbakör

Végre itt a megunhatatlan autóverseny?

Last Year

Az aszimmetrikus horrorjáték nem tűnt el, talán jövőre meg is jelenhet.

Osiris: New Dawn Early Access próbakör

Nem könnyű űr-Robinsonnak lenni...

Paragon nyílt béta

Lehet még újat mutatni a MOBA műfajában?