25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Rendezvények

E3 2000: Red Storm Entertainment

Írta: LeMon

A Red Storm Entertainment egy látványos standdal volt jelen a kiállítás South Hall-jában. A recepciós pult mögött egy kisebb fekete építmény volt, hangfalakkal, nagy képernyőkkel, tetején pedig egy nagy kivilágított cégemblémával. Látszólag sok játékot kínál a cég, de ezek többsége konzolra készül. PC-re csupán a következő játékok várható.

Bang! Gunship Elite
(Rayland Interactive, 2000. II. negyedév)
A Bang! Gunship Elite egy 3D környezetben játszódó űrhajós akciójáték lesz, sok-sok űrlénnyel, hatalmas járművekkel és űrhajókkal. 19 küldetést kell teljesítenünk 5 különböző faj egyikével.

Freedom: First Resistance
(2000. IV. negyedév)
A játék Anne McCaffrey Freedom című trilógiáján alapul, mely arról szól, hogy az emberiség hogyan szabadul fel a földönkívüliek elnyomása alól. A játék alaptörténete is ugyanez. Angelt és fellázadt társait kell irányítanunk számtalan kalandon keresztül. A program egyébként egy külső nézetes akció-kaland játék lesz, sok fejtörős feladattal. Érdekessége még a játéknak, hogy az ellenfelek hasonló mesterséges intelligenciával rendelkeznek, mint a Thief-ben, vagyis ha emberünkkel sötétben állunk nem vesznek észre minket.

Rouge Spear Mission Pack: Urban Operations
Bár a Rouge Spear kiegészítése Amerikában már hivatalosan is megjelent, érdemes pár szót elmondani róla, mivel nálunk még csak mostanában várható. Mint ahogy azt a cím is elárulja küldetéseink ezúttal inkább a városokba vezetnek minket, mégpedig híres, nagy városokba. 5 pályát egyébként átvettek az előző részből is, csak hogy még izgalmasabb legyen a játék. Új fegyvertípusok kerültek a programba, és a terroristák intelligenciáján is sokat változtattak.

Tom Clancy's Rainbow Six: Covert Operations Essentials
(2000. III. negyedév)
Érdekes programnak ígérkezik a Covert Operations. Nem másról van szó, mint a Rainbow Six bővített verziójáról, mely az új küldetéseken kívül egy interaktív multimédia programrészt is tartalmaz. Ebben megtudhatjuk a szakértőktől, hogy milyen is a kommandós élet, megtanulhatjuk, milyen küldetésre milyen a fegyvert és felszerelést érdemes vinni, majd a végén egy teszttel bizonyíthatjuk rátermettségünket. Sőt, mindemellett bekukkanthatunk a Rainbow Six játékok kulissza titkai mögé is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

LeMon

LeMon
A PC Dome/PlayDome egyik alapítója, a magazin örökös designere.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!