25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Rendezvények

ECTS 1998: LucasArts

Írta: PC Dome

Az igencsak nagy tiszteletnek örvendő cég szokás szerint igen visszahúzódóan vett részt a kiállításon. Standjuk kívülről egyszerű fehér falával tűnt ki a színes és hangos standok rengetegéből, az ajtóra helyezett LucasArts embléma jelezte egyedül, hogy ők is ott vannak Londonban. A tábla feletti felirat pedig azt jelezte, hogy belépés csak előzetesen egyeztetett megbeszélésre lehetséges. A nagy titkolózás egyik fő tárgya az X-Wing sorozat új része volt, melynek fejlesztés alatti verzióját még fényképezni sem engedték. Ezen kívül négy PC-s programot mutattak még be a kiállításon.

A cég játékainak forgalmazási jogát egyébként a Virgin Interactive-ból történt kiválás után végülis az Activision szerezte meg.

Star Wars: X-Wing Alliance
A legendás Millenium Falcon vezetése és a sorsdöntő endori csatában való részvétel vár ránk a LucasArts X-Wing szimulátorcsaládjának legújabb tagjában.
(1999. I. negyedév)

Star Wars: Rogue Squadron
Luke Skywalker X-Wingje vár a LucasArts legújabb akciójátékának pilótáira.
(1998. ősz)

Star Wars: Behind The Magic
Egy szép kis enciklopédia két CD korongon a Csillagok Háborúja világáról, szereplőiről és az űrhajókról.
(1998. ősz)

Indiana Jones and the Infernal Machine
Az Indiana Jones sorozat legújabb része ezúttal mindenféle filmes háttér nélkül készült. Az eddigi point-and-click kalandjáték helyett egy látványos 3D akciójátékot várhatunk.
(1998. ősz)

Grim Fandango
Point-and-click kalandjáték a Full Throttle készítőitől. A program főhőse Manny, a Halál utazási ügynöke, a történet pedig nem máshol, mint a Holtak Birodalmában játszódnak.
(1998. ősz)

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!