Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Vampire: The Masquerade - Bloodlines

A Troika Games egy vámpíros RPG-akciójátékon dolgozik.

2003.05.15. 00:00 | szerző: Viper | Előzetes

A nagyszerű szerepjátékok fejlesztéséről elhíresült Troika Games legújabb játéka a White Wolf tradíciói szerint egy olyan szerepjáték, melyben keverednek RPG, akció és FPS elemeket kevernek. A Vampire: The Masquerade - Bloodlines-ban a hét Vámpír Klán egyikének tagjaként kell nekiindulnunk a sötétség felfedezésének. Minden klánnak megvannak a saját erősségei és gyengeségei, melyek közül az előbbibe tartozhatnak a természetfeletti sebesség, a láthatatlanság, elmetrükk vagy az emberfeletti erő. Szükség is lesz a különleges képességekre a Los Angeles sötét helyein megoldandó feladatok teljesítésére. Természetesen minden alkalommal tapasztalati pontokat gyűjthetünk, amelyek segítségével fejleszthetjük karakterünket. Ha elég ügyesek vagyunk, a játék előrehaladtával végiglépkedve a vámpír klán ranglétráján mi válhatunk az éjszaka legfélelmetesebb teremtményévé.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines

A játék FPS részét a Valve Half-Life 2-ben is alkalmazott engine-je erősíti pergő játékmenetével, részletes grafikájával és kellemesen erős MI-jével. A küzdelmekben a korábban már emlegetett különleges képességeinken túl szükség lesz az öklünkre is, na és persze ne feledkezzünk meg a remek fegyverarzenálról, köztük a késekkel, puskákkal és lángszóróval.

Los Angeles sötét zugaiban kóvályogva alkalmunk lesz meglátogatni night-klubokat, titkos ceremóniák színhelyeit, lepukkant szállodákat és kétes kinézetű kastélyokat. A játék érdekessége a nem-lineáris történet, ahol minden döntésünk más-más mederbe tereli az események folyását. Minden alkalommal több választási lehetőségünk is adódik, amelyek következményeként vagy profitálhatunk döntésünkből, vagy saját kárunkon tanulhatunk belőle - legrosszabb esetben azonban már erre sem kapunk több lehetőséget. Így viszont akár többször is nekiindulhatunk a játéknak, elegendő csupán más döntéseket követni, máris teljesen új szituációkat kell megoldanunk.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines

A játékról egyelőre nagyjából ennyit lehet tudni, a megjelenése még arrébb van, azt ugyanis 2004-re ígérik. ■

Vampire: The Masquerade - BloodlinesVampire: The Masquerade - BloodlinesVampire: The Masquerade - BloodlinesVampire: The Masquerade - Bloodlines
Vampire: The Masquerade - Bloodlines
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Vampire: The Masquerade - Bloodlines

hozzászólások (3)

ngear
ngear 2003.06.30. 02:18
Elvileg warezban már játszható
Karmaland
Karmaland 2003.06.30. 11:36
Hahó.Nem'tom semmit csak azt hogy az 1. rész meghódított.
Ez is kell (majd).8-)
Junior Satan
Junior Satan 2004.01.07. 21:51
Hali!

Tudtok valamit hogy mikorra várható (2004-en bellül) a megjelenés?
Jah, és BÚÉK!
ajánlott olvasnivaló