25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

DVD

Verdák DVD

Írta: InterCom 2 hozzászólás

Woody mostanság nem használja sarkantyús csizmáját; Mr. Irdatlan újabban nem hihetetlenkedik; Sulley és az egyszemű Mike Wzowski, a Szörny Rt. csúcsrémisztői vélhetőleg családbarát munkahelyre mentek. Ám addig sincs nyugalom, amíg ezek a Pixar nagyágyúk szabadságon leledzenek. A stúdió új hősöket teremtett, amelyek idén hódították meg a közönséget. November 14-től már otthonodba is befarolhatnak a Verdák DVD új szériás illetve régi vonalvezetésű, felturbózott autócsodái.

Verdák DVD

A rajtvonalon ott áll: Villám McQueen, a verhetetlen versenyverda; Sally, a sok lovas 2002-es Porsche; Hudson Doki, a rejtélyes múltú old timer Hudson Hornet és Matuka, az itt-ott rozsdás, ám vicces vontatóautó. Történetük ezerrel dönget pályán kívül és belül. Minden eddiginél fejlettebb képi megoldások, effektusok, megható pillanatok és falrengető kiszólások egyvelege a mozi. A DVD-n a fantasztikus szinkronnal (Gesztesi Károly, mint Matuka) nézhető film mellett hangulatos és humoros magyarul beszélő kisfilmek is találhatóak. A bónusz rajzfilmek a legizgalmasabbak a teljes extrakínálatból. Az egyik a „Matuka és az UFÓ fény” címre hallgat, amelyben a nyikorgó négykerekű furcsa, imbolygó és csak őt követő fénycsóvák elől menekül, lóhalálában, Természetesen kiderül hamar ki áll az ármány hátterében. A másik animáció szintén egy vidám darab: az „Utcai zenész”, amelyben két muzsikus tör Megasztáros babérokra, egy fős közönségük előtt.

A stáblista alatt futó képsorokat is megnézhetjük egy az egyben, teljes képernyőn. Az Epilógus címre keresztelt kisfilm, hőseink további kalandjait szövi tovább és foglalja össze röviden életük folyását. Az extrák tömegét a kihagyhatatlan werkfilm zárja. A ”Honnan jött a Verdák” című kisfilmben a produkció elkészítésének minden apró fogaskereke a helyére kerül. 2001-ben a rendezők, John Lasseter és Joe Ranft pár munkatárssal egy Cadillac karavánon kilenc napos körútra mentek a legendás Route 66 mentén, hogy megismerkedjenek a településekkel és emberekkel. Megfigyeltek mindent, hogy később a részleteket vissza tudják adni a rajzfilmben. A Verdák kedvéért mintegy 100 különböző, a legapróbb alkotóelemig kidolgozott autó-karaktert kreáltak. Az animátorok hónapokig dolgoztak azon, hogy kitalálják, típusától és életkorától függően hogyan mozogjanak az egyes járművek. A fantázia és technika tökéletes elegyéről kapunk tűpontos látleletet ezen extra révén.

Verdák DVD

A Verdákban minden együtt van egy jó családi mozizáshoz. 120 perc, tömör benzingőzben született, mulatságos pillanatnak, hangos motorzaj mellett előadott parádés, végeláthatatlan folyama. A tempó adott, ideje mindenkinek csatlakozni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Verdák DVD
  • Verdák DVD
  • Verdák DVD

HOZZÁSZÓLÁSOK

Darck07
Darck07 [1]
Láttam már moziban és szerintem király!!!;-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)