25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

ECTS 2002

Jövő héten ECTS

Írta: Dino

Jövő hét csütörtökön nyitja meg kapuit Európa legnagyobb játékkiállítása, az ECTS. Sajnos maga a show már nem a régi, az elmúlt 1-2 évhez hasonlóan már nem képviselik magukat jelentős standdal az olyan nagyobb cégek, mint az Activision vagy az Electronic Arts. A szervezők mindent megtettek annak érdekében, hogy elcsábítsák őket a kiállításra, így azért 1-2 fővel képviselik magukat ők is, igaz, játékokat várhatóan nem fognak a kiállításon bemutatni. Ahogy azt a PC Dome indulása óta megszokhattátok, idén is külön rovatban tájékoztatunk benneteket a kiállítás újdonságairól, bejelentéseiről, valamint az ott bemutatott játékokról. Folyamatosan küldjük majd haza a híreket és fényképeket, a kiállítás utáni hetekben pedig feldolgozzuk az összes begyűjtött anyagot. Már több interjút is beterveztünk programunkba, azt tehát mindenképpen ígérhetjük, hogy nem lesztek híján az érdekességeknek (csak győzzünk mindent begépelni :). Az ECTS előtti napokban tartják az amerikai GDC tavaly elsőként megrendezett európai változatát, a játékfejlesztőknek szóló Game Developers Conference Europe-ot, melyről szintén tájékoztatjuk majd olvasóinkat. Több neves játékfejlesztő fogja elmondani véleményét, nézeteit ezen a konferencián, így onnan is sok infót fogunk összegyűjteni (Peter Molyneux például ezen konferencia keretében beszélt tavaly a Project Ego játékról).
Míg két évvel ezelőttig - az első néhány show kivételével - hosszú időn keresztül az Olympia kiállítási központ adott helyet, tavaly egy új helyszínt, az új ExCeL kiállítási csarnokot választották a szervezők, idén újból más helyet találtak a rendezvénynek, mégpedig az Earls Court épületet. Erről láthattok két képet a hírhez kapcsolódóan.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Jövő héten ECTS
  • Jövő héten ECTS
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!