Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Pénzkeresés a MyLands-ben (x)

A játékban szerzett Fekete Igazgyöngy valódi pénzre váltható.

2013.03.05. 15:55 | szerző: hirdetés (x) | Egyéb

A MyLands böngésző alapú online játékot már sokan jól ismerik. Nem csak azért, mert maga a játék lenyűgöző, vagy mert megnyerte a „2011 legjobb játéka” díjat, és még csak nem is a meglepően jó (egy böngészős játékhoz képest) grafikáért. Mindez fontos, de nem ez a lényeg. A MyLands a böngésző alapú online játékok történelmének első játéka, melyben pénzt lehet keresni és ki lehet vonni a PayPal számlára. Tetszik? Naná!

Pénzkeresés a MyLands-ben (x)

Hogyan is keressünk pénzt? Erről egy kicsit részletesebben. Tehát, a MyLandsben van egy különleges erőforrás, az úgynevezett Fekete Igazgyöngy (FI), melyet a pénzre vadászó játékosok előbb játék pénznembe (ML$-ba) konvertálnak, majd átalakíthatják valódi pénzzé és kivonhatják a PayPal számlájukra.
Számos módon lehet Fekete Igazgyöngyöt szerezni:

  1. Elfoglalni és megvédeni a Sóstavakat, melyek mindegyike óránként 20 FI-t termel (Ez napi 5$-t jelent).
  2. Szörnyekkel és FI-vel zsúfolt, különböző szintű romokat lehet megsemmisíteni.
  3. Az árverésen is lehet nyerni, ahol a játékosnak ismernie kell a kereskedelem alapjait is, máskülönben, nem is érdemes oda menni.

Pénzkeresés a MyLands-ben (x)

Van egy másik módja is annak, hogy nagyobb legyen a zsebed — meg lehet hívni a barátokat is, és kiadásaik 10%-a a te számládra lesz átutalva.

Pénzkeresés a MyLands-ben (x)

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy némely romok elpusztításáért nagyon is szép összegeket lehet szerezni. Az Arhiromokat csak a legerősebbek és a legbátrabbak győzhetik le, de a bennük rejlő díj akár az 1000$-t is elérheti. Ezt a fórumon is el lehet olvasni (http://mlgame.hu/forum/). Itt azt is megtudhatod, hogy mit írnak a játékosok MyLandsről, megtanulhatsz egy pár új hatékony kezdő stratégiát, valamint egy csomó más érdekes infót találhatsz.

Pénzkeresés a MyLands-ben (x)

Persze, mindez nem olyan egyszerű, mint amilyennek egy lusta játékos azt elképzelné. Ahhoz, hogy a játékban nyugodtan pénzt lehessen keresni, előbb fel kell építeni egy erős várost, jól fel kell fejlődni, csatlakozni egy erős klánhoz és csak ezután kezdeni kaszálni a „zöldjét”.

Pénzkeresés a MyLands-ben (x)

A másik dolog az, hogy a MyLands eleve egy érdekes játék: mindig el lehet társalogni a többi játékossal vagy végrehajtani egy pár izgalmas hadjáratot. Rengeteg különböző küldetés van a játékban, melyeket sose fogsz megunni – a fejlesztők azt mondják, hogy annyi feladat van, hogy bőven elég egy pár év folyamatos játszáshoz. Ám a fejlődéshez kellő idő olyan gyorsan elszáll, hogy jóformán észre se veszed. És ekkor kezdődik a legérdekesebb rész – a pénzkeresés! Nem sokszor van ilyen lehetőség, ezért siess és regisztrálj most!
Találkozunk a MyLandsben! ■

Hirdetés (x)

hozzászólások (1)

shoujin
shoujin 2013.04.04. 16:27
megírni egy ilyen negédes cikket csak a ref linkért..
pföjj
ajánlott olvasnivaló