Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» A Spektrumon van egy ilyen műsor, hogy Joystick és revolver!!!!

286 levél
Válasz 04.01.20. 14:33 #26
voyager 1
A Postal 2-ben télleg jó a puska a macska seggében, aztán durr féle hangtompító . Azt senki sem szidta. Ha észreveszed mnindenki aki utálja a játékokat, napi 7-8 órát ül a gép előtt és nyomatja a game-eket. Aztán meg mondják, hogy milyen brutális, meg irracionális.
Dögöljetek meg
256 levél
Válasz 04.01.20. 14:30 #25
Tritanium
Ez baromság!!!Aki nem tudja megkülönböztetni a valóságot a játéktól az ne játsszon,amúgy miért pont CS-t szídják benne,mellesleg mikor készült ez a film?Bár sok hülye amerikai gyereket ismerve azok képesek azt hinni hogy ami a játékba van az jó,csak nehogy Postal-t játszanak az életben(macska hangtompító...)
...és amerikát ki nem szarja le???....
6926 levél
Válasz 04.01.19. 18:01 #24
Death man
CS mellett nyomtam 8év úszást és az sokkal jobban felbaszott,CSbe vezettem / vezetem le,vagyis igy jobb mer fizikailag nem sérül senki
! ! ! DE OTT NEM VOLTAK NŐK ! ! !
286 levél
Válasz 04.01.19. 06:36 #23
voyager 1
És a Counter Strike-ot szidják....
Dögöljetek meg
752 levél
Válasz 04.01.09. 22:38 #22
Hydrid
maga az élet cseszi tönkre az életedet....
Ha az Ördög jelenik meg elötted, ne ijedj meg. Csak Én leszek az...
1224 levél
Válasz 04.01.07. 14:43 #21
Guar
Remen:
Mondjál már egy sportot, aminek nincs "mellékhatása" !!!
1719 levél
Válasz 04.01.07. 14:38 #20
TheHolyOne
Sajnos ez a büdös nagy helyzet.
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
1401 levél
Válasz 04.01.06. 23:54 #19
SuppaTrucker
TheHolyOne: csak az a gond,hogy ami jó,az vagy káros,vagy hízlal...
I will look for you, I will find you... and I will kill you!
1651 levél
Válasz 04.01.03. 14:44 #18
Remen
Sportoljatok
Abit NF7 - 2500+ Barton - 512MB - GF2MX - SB X-Fi - 300,200,120 Gb Maxtor
1719 levél
Válasz 04.01.03. 12:48 #17
TheHolyOne
Azzal viszont meg a májad baszod szét. Hiába, manapság az ember nem érezheti jól magát egészségesen. Arról nem is beszélve, hogy én a másnaposságnál érzem úgy, hogy azt az időt hasznosabban is eltölthetném (csak nem tudom).
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
752 levél
Válasz 04.01.03. 00:22 #16
Hydrid
Most aztáűn nyugodtan bizonyítgathatja mindenki, hogy ő rendben van, stb., de sajnos általában az ilyen "bizonygatósak"-kal szoktak az igazi nagy problémák lenni...

De pl. azt az időt, amit a gép előtt töltesz, mennyivel érdemesebb lenne haverokkal piálva, vagy akár csak dumálgatással eltölteni...Ettőé(legalábbis nekem etőől lettek színesebbek a kva szürke hétköznapok)...
Ha az Ördög jelenik meg elötted, ne ijedj meg. Csak Én leszek az...
288 levél
Válasz 04.01.02. 22:55 #15
rorr
érdemes nézni ezt a műsort srácok?én még sajnos nem láttam de holnap lesz megéri a ráfordított időt?
3167 levél
Válasz 04.01.02. 13:17 #14
'Tacker Takk'
Aki nem vigyáz a csemetéjére, az könnyen elveszítheti, mert a média, meg a sok hülye játék beszippantja...
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
1401 levél
Válasz 04.01.02. 00:26 #13
SuppaTrucker
Szerintem akárhogyan tilthatják el a gyereket,vagy kihúzhatják a falból a gépet,gyerek hazafele suliból,vagy akármikor beugrik az első netcaféba azt annyi...Ott nem fogják kihúzni a zsinort...
Egyébként én is régóta játszok,sokminden játékkal,lövöldözős és gyilkolóssal,de abszolút semmi bajom,szemüveges és dagadt sem vagyok,és a csajok bottal is hozzám mernek érni
De én pl. a játékoktól sokat fejlődött az angol tudásom...
Pl én játszottam,tesóm tanult mögöttem,megláttam egy új szót,kifejezést és megkérdeztem az meg az mi,és megjegyeztem...
Szerintem egyáltalán nem a szülő a hibás,elvonatkoztatva hogy milyen náció...Ahogy előbb ecseteltem,a gyerek elköltheti az összes pénzét netcaféban is,és azt a szülő nem tudja nagyon megakadályozni...Akik meg ennyire függők,azokkal meg beszélni sem lehet...Ismerek ilyen emberkéket,akik gépeznek,játszanak,eza világuk.
Csak a játékokról tudnak beszélni semmi másról...
Szülő elverheti a gyereket,tilthatja,elviheti elvonóra,bármit csinálhat,de a gyerek függő,akkor nem tud mit csinálni nagyon.
Szerintem a szülők egyáltalán nem hibásak,de a játkok sem...
Epilepszis rohamra meg: minden jogtiszta játék kézikönyve avval kezdődik,hogy bármilyen fényérzékenység,óránként tartsunk szünetet stb.stb.De ha nincs is jogtiszta progink,akkor is nagyjából képbe vagyunk ezekkel a dolgokkal...
Bocs a hosszú evélért,remélem nem voltam unalmas...
I will look for you, I will find you... and I will kill you!
1224 levél
Válasz 04.01.01. 23:58 #12
Guar
Szerintem a szülő a hibás leginkább, nem a gyerek és nem is a játék! Ezt majd egyszer talán kifejtem, de most már nagyon álmos vagyok, vagyok csak még utoljára felkukucskáltam ide.
1946 levél
Válasz 04.01.01. 23:00 #11
devastator
Azért azt nem kell elfelejteni, hogy ha van egy gyenge elmeállapotú gyerek, azt a játékok könnyen befolyásolják...
Too stubborn to die...
752 levél
Válasz 04.01.01. 22:40 #10
Hydrid
Ha ti élnétek ott kint Amrikában, és a ti gyerekeitek csinálnák ezt az "egész nap a gép előtt ülök" játékot, akkor ti mit csinálnátok?(Főleg hogy most ne a mostani felnőttkorotokra gondoljatok, hanem akik gép nélkül nőttek felpl.)...
Ha az Ördög jelenik meg elötted, ne ijedj meg. Csak Én leszek az...
4099 levél
Válasz 03.12.31. 19:54 #9
xeLaR
Ezt a műsort direkt meg akartam nézni, mert tudtam, hogy ócsárolni fogják a játékokat. Arra viszont nem gondoltam, hogy ennyi teóriát és tényeket fog majd fölsorolni. Viszont az tetszett, hogy mutatták benne a Quake 1-et, és a csávó mondta, hogy a DOOM-ot alakították át katonai "kiképző" programmá...az annyira bizarr volt...
Viszont az epilepsziás rohamról szóló cuccot azért komolyan veszem. Volt nekem ugyanis egy ilyen "élményem". Koleszban voltunk, és éppen Quake 1-et játszottunk. Normálisan beszélgettünk haverokkal és a tesómmal. Épp indítottuk a cuccot és pont a tesómra nézett, aki egyszerre csak elkezdett remegni. Elsőnek azt hittem, hogy hülyéskedik, de aztán leesett a székről, amin ült. Mindenki ránézett, tesóm magánkívül remegett. Én kurvára megrémültem. Mikor magához tért nem tudott beszélni, meg nem tudta, hogy hol van. Kurva szar volt. És a tesómmal fordult elő, aki kurva jó kondícióban van, soha semmi ilyen baja nem volt. Durva volt...

Viszont ebben a műsorban tényleg az mutatkozik meg, hogy eltunyulnak az amcsik. A szülők meg nagyon szánalmasak. Kihúzom a gépet a falból...blablablablabla...nagyon gáz...
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
6926 levél
Válasz 03.12.31. 15:23 #8
Death man
CS az pont nem a fragokról szól.
Most az hogy 1 noname klán noname palyereinek noname idióta szülei csináltak 1ilyet azcsak szánalmas...
Lassan 3éve CSzek és még senkit nem lőttem le stb.
Vagy bennem van a hiba ?
! ! ! DE OTT NEM VOLTAK NŐK ! ! !
1224 levél
Válasz 03.12.30. 21:51 #7
Guar
Ezkben van valami, de nem álltalánosítani kéne a játékokkal és az egyénekkel. Az epilepsziás gyerek meg ne mond má, hogy estleg egy moziba nem kaphatott volna ugyanúgy epilepsziás rohamot.

A másik meg nézz má rá azokra a gyerekekre és a szüleikre. A szülőkhöz hozzá se szólnék, mert vagy undorítóak, vagy faszkalapok, azokhoz a gyerekekhez meg egy lány még bottal se érne hozzá. Az ilyen nem csoda, hogy gép előtt ül, egész életébe.
Na jó félre a tréfával nem minden hülyeség a témával kapcsolatban, azt, hogy tényeket közöl, azért nem mondanám.

Szerintem a CS jelenetek szánalmasak voltak. Minden 2. kép TK volt, ami meg nem, az inkább hasonlított a Q3-ra, mint egy taktikai lövöldözésre. Meg nevetséges volt, amit a kölkök a lakókocsiba lenyomtak taktikai megbeszélésként.

Szerintem az össz játékos társadalomnak kb. fél%-a kűzd szocproblémákkal a számítógépes játékok miatt. Szerintem. Bár fingom sincs, hogy ez mennyi, de kb úgy teszem, hogy 200 emberből 1 ilyen. Vagy még sokkal kevesebb. És ez az egész iszonyatosan függ a családtól, neveltetéstől, sőt inteligenciától is.
752 levél
Válasz 03.12.30. 21:37 #6
Hydrid
Én még elég régen, kb.szeptember körül láttam ezt a műsort, és szerintem kurvára nem hülyeség. Ha jól emlékszem, maguk a dok.film alkotói nem fogtak semmit semmire, hanem csak a puszta tényeket mondták el.
Az azért elég elgondolkodtató az a mészárlós eset, okés hogy akkor a sajtó a játékokra fogta, és azzal én sem értek egyet.

De mutattak olyan egyéneket, akik epilepsziás rohamokkal küszködtek, és az a rész egy kicsit megindító. Ugyanis ezek mellett ősCS-sek is voltak benne, mutatták a szüleiket, és szerintem elég aggasztó helyzet ez az amcsikál, hogy a gyerek egész nap CS-zik, és csak bámulja a sok gyilkosságot. Nem mondom, én is csináltam sok-sok órás számgéppartikat, na de azok a gyereket egész életükben azt csinálják!!!

Amúgy meg nekem tetszettek a Cs versenyes jelenetek...

Az meg okés, hogy ti nem lesztek olyanok tőle, de más egyének, mint pl. ismerősöm is nem sikerült valami, és nekiáltt a baseball ürővel a földet ütlegelni. És amúgy, ha nincs gépközelben, akkor halál normális a srác. De mondjuk aki az "életét a gép előtt tölti" játékokkal, az általában ványadt, girnyó, szemüveges nyomorékok szoktak lenni, ugyanígy van ez az amrikaiaknál is, csak ott folyton chipset meg hamburgert esznek közben, és mindig kólát vedelnek, és ettől ők dagadég nyomorékok lesznek.
...
Ha az Ördög jelenik meg elötted, ne ijedj meg. Csak Én leszek az...
1224 levél
Válasz 03.12.30. 21:25 #5
Guar
Én is így vagyok vele, hogy nem tudom hány éve játszom erőszakos játékokkal, de a legnagyobb és legagresszívabb cselekedetem az az, hogy idén 1 hete, disznóvágáson verebeket öltem légpuskával. Ennyi. És ezt se a játékoknak köszönhetem.

Amellett van abba valami, hogy a játék megtanít valamire, de negatívan csak olyanokra hat szerintem, akikben amúgy is megvan a hajlam, hogy berongyoljanak egy suliba és végezzenek 10 diákkal meg tanárral. Ezt nem kell se a játékokra, se a filmekre fogni. Erőszak akkor is volt, amikor még nem ilyen játék. Akkor mire fogták???

" A játékok gyilkolásra nevelik a tizenéveseket " és egyéb hasonló dolgok hangzanak el egy olyan ember szájából, aki anno katona és kiképző volt és két könyvet írt arról, hogy hogyan kell embert ölni.
Röhej.
5900 levél
Válasz 03.12.30. 17:59 #4
Dile
Ha valakinek módjában áll, plz vegye már föl, és tegye fel vhogy a netre (ha vki csak hostolni tud, az is jó), mert akkor nem leszek spektrumközelbe...
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
5900 levél
Válasz 03.12.30. 17:47 #3
Dile
Én lecsúsztam róla, de lesz ismétlés csütörtök reggel 1-kor (tehát szilveszter után 1 órával)
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
42 levél
Válasz 03.12.30. 17:16 #2
CoBra_
ez hülyeség! végignyomtam pl a vice city-t de nem kezdtem el autókat lopni, vagy mondjuk a sok fps vagy verekedős játék után nem lettem egy agresszív állat sem. tehát hülyeség. vagy csak én nem veszem észre?
Az alkohol az emberiség ellensége, és aki megfutamodik az ellenség elől az gyáva!
1224 levél
Válasz 03.12.30. 17:07 #1
Guar
Ez a műsor azt rebesgeti tulajdonképpen, hogy a játékok milyen rohadt egy hatással vannak a tizenévesekre szerte a világon, és hogy ezek ölésre szoktatják rá a gyerekeket. És még sorolhatnám a sok faszságot, ami elhangzott ebben...

Ha valaki látta, írjon, ha nem, az nézze meg, ha teheti, mert nagy hülyeség.

De a témával - hogy a játékok milyen hatással bírnak - kapcsolatban is várom a hozzászólásokat.

u.i.: bocsi, ha van ilyesmi topic már, nem kerestem rá, de ez kicsit másról is szól.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.