Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Ken Park

3144 levél
Válasz 05.06.05. 14:10 #16
nihilism
Na megneztem ezt a fost. Valami irgalmatlan szar. Annyira unalmas, esemenytelen, hogy nem igaz. Nem is felkavaro, hanem tok bena. Elhiszem, hogy elhet Amerikaban ennyi nyomorek, de igen furcsa lenne, ha mindez egy rakason lenne. A Kiserlet cimu film pl megrazo volt, ez viszont egy akkora fos, hogy nem igaz. Nem szabad komolyan venni.
1262 levél
Válasz 04.10.06. 01:36 #15
Nu_BisMarck
ja amúgy az nem tetszik ,hogy nincs cenzúrázva. qrvára nem voltam kíváncsi arra ,hogy az a beteg gyerek ,hogy könnyít magán.
1262 levél
Válasz 04.10.06. 01:35 #14
Nu_BisMarck
ez a film pár szerencsétlen gyerekeről szól, akik nem egészséges körülmények között nőttek fel, persze a hiba a szülőkben van...bekattannak stb abszólút nem szórakoztatás a film célja hanem az ,hogy gondolkozzunk el kicsit jobban azon mennyi gyerek jár úgyan így nap mint nap körülöttünk. a lényeget a végén lehet levágni mikor kiderül miért lesz öngyilkos az elején Kenpark. hozzáteszem ha a nő nekem is ilyet gagyogott volna akkor valószínű én is fejbe lövöm magam.
492 levél
Válasz 04.10.04. 00:31 #13
kopi1981
Nos ! A kölyköket nem láttam, férfiasan bevallom. Úgyhogy fogalmam nincs milyen és csak mások elmondásaira hagyatkoztam, viszont a Ken Park tényleg tiszta finomítatlan elmebeteg jelenetekből áll össze. Drogos kifejezéssel élve ez a film az aranylövés (ami a pszichopatológia töménységét illeti). SOK ITT A REAKCIÓKÉPZÉS KÉREM-ANALITICE. Tudom hogy mind anyátokkal akartok hálni és apátok torkát átvágni, érezni a spriccelő vér melegségét... HE HE HE !!!
Az erő legyen veletek!
4695 levél
Válasz 04.09.13. 17:40 #12
szedrencs
Na, akkor ez is megy a "Filmek, amelyekre a világnak nincs szüksége" kalapba.
240 levél
Válasz 04.09.13. 17:10 #11
Storm Blake
Egy olyan jelenetnek, hogy valaki hugyozik - akármiről is szóljon a film - szerintem történetileg nem sok köze lehet a filmhez. Kimondottan botrányfilm, szerintem egyértelműen arra ment a faszi, hogy azzal akaszt majd nagyot ha olyan filmet csinál amilyet senki. Persze hozzá kell tenni hogy ennek a mozinak az elkészítéséhez mindenképpen szükség volt egy adott elmeállapotra is.
Van egy olyan jelenet hogy egy csávó kinyírja a nagyszüleit (meztelenül hogy minél bizarrabb legyen az összhatás), és eközben halgathatjuk a monologját amiben elmondja hogy miután végzett a nagyszüleivel és fölöttük térdelt, totál beizgult csak sajnos megzavarta a kutyája... egyébként azért ölte meg őket, mert a nagyfaterja csalt egy társasjátékban...
When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.
4695 levél
Válasz 04.09.13. 16:49 #10
szedrencs
Nem láttam, de a film mondanivalójának a szempontjából van valami értelme a lent említett jeleneteknek, vagy csak totál öncélúak?

A leírás alapján nem tűnik túl jó filmnek, csak egy botrányfilmnek.

Ha egy hasonló tematikájú, de jó filmet akartok látni, akkor nézzétek meg a Boldogságtól ordítani-t (Happiness - 1998-as Todd Solonz film).

Beteg, viszont nagyon szórakoztató.

Cselekmény/felépítés hasonló - szép csomagolás mögött ott a nagy kaki - az élet maga.
240 levél
Válasz 04.09.13. 16:33 #9
Storm Blake
Ebben a filmben szerintem nem Amerika került bemutatásra ahogyan The Lord írta, hanem egy elmebeteg rendező még elmebetegebb világképe. Egy olyan film amiben 5 perc megy el azzal hogy egy sík hülye idegbeteg gyerek a farkát veri, meg egy alkoholista család(?)apa hugyozását nézhetjük vagy fél percen keresztül (premier plánban, hátha valaki nem érti mi történik...........), szerintem még azt sem érdemelné meg hogy forgalomba hozzák. Nem is beszélve arról hogy a szeretetre méltó apuka, szeretethiányában elkezdi leszopni éppen alvó fiát... A többi elmebeteg jelenetről meg inkább nem is írnék, mert aki látta úgyis tudja, aki nem, annak meg szerintem ez is bőven sok volt a filmből. A rendező amúgy Larry Clark, és a Kölykök című film megközelítőleg sem volt ennyire beteges (sőt egyáltalán nem! Szar volt az is, de meg sem közelíti ezt...). Szerintem a két film közt eltelt időből láthatjuk mennyit romlott azóta a rend. elmeállapota.
When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.
458 levél
Válasz 04.09.13. 11:00 #8
Mann
Mellesleg aki a képen van csaj töxxép
458 levél
Válasz 04.09.13. 10:55 #7
Mann
Sztem nem olyan rossz film ez egyszer mindenképp nézhető én erotikus-drámának mondanám mondjuk az igaz, hogy semmi de semmi cselekménye nincs. Füvezés van sok filmben és sztem a szereplők már elmúltak 18.
3553 levél
Válasz 04.09.13. 09:19 #6
The Lord
Nekem is volt szerencsém megnézni nemrég ezt a filmet és abszoilút nem értem azokat az embereket, akik ezt ajánlották nekem.

Ilyen fosigénytelen múvit már nem tudom mikor láttam utoljára. Szerintem a rendező pornófilmet akart készíteni, csak nem kapta meg hozzá a jogokat, így ezen keresztül szerette volna bemutatni a nézőknek, hogy milyen is lett volna az az xxx.

Történet egy az egyben nulla, a színészi alakítások siralmasak, a jelenetek nagyrésze pedig gusztustalan. Lehet, hogy sok 16-18 éves kicsi fiú arra gerjed, hogy ha láthatják, ahogyan valaki kinyalja a másikat és sorolhatnám, de valahogy én a haveri körömmel este nem ilyen filmet szeretnék nézni.

Azt viszont értékelem, hogy Amerika élethűen bemutatásra kerül.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
59 levél
Válasz 04.09.13. 08:27 #5
Tarantino
ez egy szar film?
"We love you Quentin, but you know it becouse you know everything"
1784 levél
Válasz 04.09.05. 15:09 #4
Kobest44
Elég kegyetlen film, nagyon felkavaró, ne is beszéljünk róla.
"These are times of fast foods but slow digestion; tall man, but short character... It is a time when there is much in the window, but nothing in the room.
492 levél
Válasz 04.09.05. 14:33 #3
kopi1981
A RENDEZŐ NEVÉT ÉN SEM TUDOM, DE VAN EGY HASONLÓAN BRUTKÓ FILM AMINEK UA. A RENDEZŐJE. AZ A CÍME HOGY KÖLYKÖK. SZINTÉN HASONLÓ KERETBEN ZAJLANAK OTT IS AZ ESEMÉNYEK...
Az erő legyen veletek!
15516 levél
Válasz 04.01.18. 23:46 #2
Silent
Nesze, egy Ken Park plakát/poszter: Ken Park
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
15516 levél
Válasz 04.01.18. 23:44 #1
Silent
Park... Ken Park... Ez egy nagyon egyedi film. Nem tudom, hogy ki merte ilyen filmet csinálni, hát bazze'... Hát szvsz nagyon megrázó film. Számomra furcsa film. No censor, No kivágás.

Hát most megmondom őszintén: nekem bejött a film. Érdekes sztorik vannak benne.
Fiatalok élete: Szex, fű, deszka, pia...

Hát nálam nem így van
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.