Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Xena - a filmsorozat

32233 levél
Válasz 15.04.12. 22:30 #6
szbszig
Ezt belinkelem, mert találtam egy tök jó és részletes cikket róla. Ami engem illet, nem voltam különösebben nagy Xena-fan sohasem. Ennek ellenére néztem persze, mert más nagyon nem volt a tévében délutánonként, internetről meg akkoriban még nem is hallottunk szerintem. A cikk alapján egész megjött a kedvem, hogy újra belenézzek esetleg, csak ehhez először egy pár komolyabb hangvételű részt kellene találnom a felhozatalból, mert ha kifogok egy ilyen fingós-böfögőset, vagy jövőben játszódót, vagy valami hasonló marhaságot, mint amilyeneket a szöveg említ, akkor még azt a kevés szép emlékemet is lerombolom a sorozatról, ami megmaradt. És a kevés kifejezést itt most nem azért használtam, mert amúgy rossz emlékek maradtak volna meg róla, hanem mert nem nagyon maradt meg semmi. A szereplők közül is kb. Xenán és Gabrielle-en kívül nem emlékeztem senkire, akiket most olvastam...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
57 levél
Válasz 08.03.16. 19:20 #5
Shake
Nézi még valaki rajtam kívül? Minden vasárnap megy a Viasaton.
17778 levél
Válasz 04.07.05. 08:15 #4
MagicMoment
6377 levél
Válasz 04.07.04. 22:24 #3
RatBaG
még mindig van olyan amivel meg tudsz lepni...
"Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!" - Fat Ed
17778 levél
Válasz 04.07.04. 22:05 #2
MagicMoment
ja igen,szal Lucider veszi át Xena helyét. azaz ő lesz az alvilág fejedelme.
17778 levél
Válasz 04.07.04. 22:03 #1
MagicMoment
Nos,bár létezik egy topic,de nekem nem megfelelő.
Szal én így 21 évesen is nagy rajongója vok eme sorozatnak. Viszont pár hete egyre érdekesebbé válik.
Kb pár hete(max 2-3 hónapja) ismét vetítik. méghozzá folytatják.
Ott kapcsolódtam be,hogy Xena,szinte az összes(!!!!!!!!!) olümposzi istent megölte. Amit még mondjuk elhiszek,mert a mitológiákban mindig akadt valami,amivel az isteneket lehet ölni. NA DE! most jön az a rész,amikor teljesen kiakadtam. Mint keresztény ember tisztában vagyok Istennel,és a Bibliai történetekkel.
Csakhogy volt egy olyan rész,hogy Xena bezuzta az alvilág fejedelmét,és úgy szól a "monda",hogy aki megöli az alvilág vezérét,az lép a helyébe. Azaz Xena. Csakhogy valami oknál fogva Xenát leakarja vadász az igazi Isten(aki a bibliában is benne van)( azt már megsem kérdem,hogy eddig hol volt) ezért elküld pár angyalt. Mihályt,és Lucifert. Xena csapdába csalja Lucifert,valami "törvény" van,ami vonatkozik az angyalokra,és ha elkövetik a törvényben levő bűnöket,akkor gonosszá válnak. És így tulajdonképpen Xena hozta létre Lucifert. Na hát ezen a storyn kicsit kiakadtam. Bár ettől függetlenül szívesen nézem.
Vélemény akad?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.