25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome
szbszig

szbszig

Bemutatkozás

Hogyan is kezdjem?... Szóval 2005 elején regisztráltam a fórumra, bár már előtte is olvasgattam valamennyire. Az első hsz-emet az anime topikba írtam, és ezt a szokásomat azóta is tartom, hogy a jubileumi hsz-eimet mindig oda írom.

Nos, igen, mint ebből is kiderült, én vagyok a fórum ügyeletes anime freakje. Bár igazából szerintem nem vagyok az, ugyanis csupán szűk két hónappal a regisztrációm előtt ismertem meg egyáltalán a műfajt, és azóta sokat megnéztem ugyan, de eléggé rendszertelenül, sokszor hetekig megvagyok teljesen animék nélkül is. Ennek ellenére én élvezem, hogy fanatikusnak tartanak, és ezt igyekszem mindennel alátámasztani. ^_^

Ami a játékokat illeti - elvégre egy játékokkal foglalkozó oldalon vagyunk, nemde? -, azokkal egyre kevesebb időt töltök. Régen mindent kipróbáltam, ami a kezem ügyébe került, valószínűleg a fórumra is az ismertetők olvasgatása közben találtam el, de ma már nagyon kevés olyan van, azok is főleg sorozatok, amiket várok és igyekszem mihamarabb beszerezni. Azért ilyen például a teljesség igénye nélkül a GTA, Warcraft, Starcraft, HoMM, illetve a FIFA sorozat, de ezt inkább már csak félve írom le, mert a színvonala exponenciálisan esik évről évre... A kor előrehaladtával egyre inkább a flash játékokon élem ki magam, azok legalább ingyen vannak, és nem kell a letöltésükkel sem bajlódni. :)

Egyéb. Filmekhez nem értek. Zenéhez még inkább. Hardverhez ("amibe bele lehet rúgni") szintén nem nagyon; menjen, aztán jól van. Szoftverekhez már jobban, illetve az internetet a szeletelt kenyér mellett a világ egyik legnagyobb találmányának tartom, és öröm látni számomra, hogy az évek múlásával mennyivel könnyebb és könnyebb hozzájutni bármilyen adathoz, információhoz általa. Ezeken kívül a sportot említeném még meg, azon belül is főleg a labdarúgást, melynek lelkes szemlélője vagyok a tévén keresztül az év teljes hosszában. :)

Szerény személyem még nem tudja, mi lesz, ha nagy lesz. (Bár tulajdonképpen már most is az...) Matematikát hallgatok elvileg a 2007-ben 125. születésnapját ünnepel(t) BME-n. Jó (rossz?) szokásom szerint valószínűleg az utolsó pillanatban döntöm el, hogy mit kezdek majd a diploma után. Addig is élvezem az életet (már amikor nem kell éppen két vizsgára készülni, és mellette három beadandót írni). Lakóhelynek Dunaújvárost jelöltem meg, ugyanis mivel a BME nem Dunaújvárosban van, ezért a másik állandó lakhelyemet valószínűleg magatoktól is kitaláljátok. :P

Fórumos karrierem szempontjából mindig is igyekeztem elkerülni a flooderséget (szép szó :)) és tartalmas, vagy legalább érdekes, vicces hsz-ekkel gazdagítani az internet eme szegletét (váh, ez már nagyon nyálas kezd lenni...). Egy jelentős kivétel a ki van fent legtovább topik, amelynek büszke versenyzőjeként mindent elkövetek, hogy a fent említett konstruktív munkámat teljesen aláássam.

Ami az eddigieken kívül még hobbi szinten érdekel, és amelyről viszonylag sokat olvasok interneten, például Wikipediában, az a történelem, utazás, a világ országai, városai, nevezetességek, kultúrák, a különböző emberi népcsoportok és életkörülményeik, illetve egyéb hasonló dolgok. Ehhez kapcsolódik, hogy van egy himnuszos oldalam is, ami a honlapomról elérhető. Az emberek, akik most látják először, még mindig jónak tartják. Én mondjuk kevésbé, mert már vagy másfél éve nem volt frissítve (effektíve a honlapom nem volt legalább ennyi ideje frissítve). De szeretném egyszer rendbe rakni azt is, ha lesz rá időm.

---

Emlékeztető magamnak (meg másoknak is, hasznos): &fmt=18 -cal javítható a youtube-os videók minősége.

Legutolsó fórumhozzászólásai

24.02.26. 16:48
Helyzetjelentés
24.02.14. 16:45
GG - GameGuess játék
24.02.13. 17:26
GG - GameGuess játék
24.02.11. 19:55
SPORT - Kosárlabda
24.02.11. 19:52
GG - GameGuess játék
24.02.09. 22:54
SPORT - Kosárlabda
24.01.29. 14:25
GG - GameGuess játék
24.01.03. 10:48
GG - GameGuess játék
23.12.20. 19:54
Szét*** az ideg
23.12.19. 09:04
Szét*** az ideg