Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Transport Giant képek (Hírek)

2 levél
Válasz 04.08.16. 22:44 #5
dred
A ttdx.designprog.net oldalt ismeritek?
1 levél
Válasz 04.08.09. 05:10 #4
radiohead
A Tycoon szerintem az egyik legjobb játék, ha nem a legjobb. mai napig nem találkoztam még olyan játékkal ami annyira le tudott volna kötni. Esetleg a diablo. Amúgy nemrégiben készítettek petch-et a tycoonhoz, amivel hosszab vonatokat és szélesebb álomásokat lehet létrehozni. Plussz írtak hozzá MAGYARÍTÁS!!! frankón magyar városnevek és miegymás. érdemes kipróbálni. Mindenesetre kiváncsi vagyok mit hoztak ki most ebből az "óriásból".
keke
984 levél
Válasz 04.07.16. 20:51 #3
Tonic_
TT rulez! Nem fogjátok elhinni, de én még a mai napig is játszom vele, mikor leugrom unokatesómhoz és 2 playerezünk. LOL!!!
DarkDemon Games -----> www.darkdemongames.atw.hu
21392 levél
Válasz 04.07.16. 19:01 #2
Pyrogate
Egyébként a transport tycoon tényleg nagyon király volt, és azóta ez a tycoonok nemigen sikerültek. Még a Traffic Gianttal játszogattam el egy darabig, de aztán az is érdektelenségbe fulladt számomra. A TT-vel viszont napokat töltöttem el.

Viszont úgy érzem ez sem lesz jobb az eddigieknél...Ez már lerágott bőr..Valszeg a nagy sikerú TT-re fognak mindent alapozni, csak új engine-nel...Hát nem tudom...
Szenvedély nélkül a foci halott.
4370 levél
Válasz 04.07.16. 10:59 #1
Kalwa
Sajnos a JoWooD-tól az utóbbi időkben nem sok jó játékot láttam megjelenni Talán ez majd tarolni fog Én minden esetre várom, mert a Transport Tycoon régi kedvencem és, ha le legalább olyan jó és feelinges, akkor nekem tuti befutó
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.