Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Time Machine: Kalandok az időgéppel (Ismertető)

1 levél
Válasz 09.05.27. 16:48 #23
lordifan88
valakis eg9itsen nekem elindula játék elindula videó de utána kilép hiba üzenettel! vaalkinek nicns ötleeta megoldásra?? nagyon sokat jelentene ha ujra játszhatnék vele ezer kösz
TAmási József
2 levél
Válasz 08.11.26. 14:58 #22
Messi54
Én tudok segíteni ha kell.Úgy kell túljutni a tetradonnál hogy a gépházba fell kell venni egy olajzot avval vissza mész a cronomanta szobájába ott megolajozod a rácsot a túloldalon.Utána be mész a gömbbe és felveszed a kristályokat és mikor kijösz akkor jön a tetradon és el kewll futni mellete és a túloldalon átmászol a rácson és felmész és elfordítod a kormányt és bele ugrasz a szeneskocsiba és utána a tripodonnal vissza mész utána beszélsz az öreggel és ő majd vigyáz a tripodonodra és elvezet a városba.Egy jó tanács ne beszélj a kapunál álló örökkel,mert ha beszélsz akkor rájönnek hogy te loptad el a tripodont és akkor riadót kiabálnak.Valaki tudna nekem segíteni hogy mit kell csinálni mikor vissza értem homokóra városba?Köszi!
2 levél
Válasz 08.11.23. 13:01 #21
Messi54
Sziasztok kéne egy kis segítség.Hogyan kell a gömbbe felvenni az utolsó kristályt.És hogyan kell a tetradont legyőzni,mert mindíg kinyír,vagy hogyan kell túljutni azon a pályán,hogy ne kelljen harcolni a tetradonnal.Köszi!
7 levél
Válasz 08.06.18. 09:36 #20
petya_9373
Sikerült felraknom (bár nem működik tökletesen, a hangokkal és a párbeszédekkel baj van), és azóta végig is játszottam! Nehéz menet volt, nem mondom, de megérte (nagyon jó szórakozás és időtöltés).
Tervezek megalkotni egy magyar végigjátszást, képekkel, és egy másik leírást itt, a PC Dome-on... a linkket természetes közzéteszem.
Addig is, ha valakinek kérdése van, írjon e-mailt (xuli27@hotmail.com), vagy ugyanezzel az e-maillel felvehet MSNre is. (Mindkét esetbe kérném, hogy írja meg, hogy Időgép ügyben keresett meg, hogy tudjam, miről van szó.)
Peti
7 levél
Válasz 08.03.09. 13:44 #19
petya_9373
Most látom csak, hogy nem tudom feltelepíteni... XP-m van, és azt írja, hogy rossz operációs rendszer... Tud valaki segíteni?
Peti
7 levél
Válasz 08.03.09. 12:53 #18
petya_9373
Sziasztok!

Még mindig nem tudok továbbjutni a függőhídon a kolostorba... Könyörgöm, segítsen valaki! Vegyetek fel MSN-re: xuli27@hotmail.com
Peti
1 levél
Válasz 07.12.09. 17:58 #17
Tahó
üdv!

Játékhoz PATCH-et nem tudtok?
Mert elég sok benn a hiba( láthatatlan tárgyak, problémás helyek), ami idegesítő. Maga a játék szuper, csak ezek a nyavajás hibák.
2 levél
Válasz 07.08.06. 16:19 #16
lipiera
Kéne egy kis segítség nekem is. A harmadik részben nem tudok teát főzni az öregasszonynak, mert nem tudom, hogy hogyan lehet megfogni két dolgot egyszerre, illetve a mézkaktuszt és a mirszlevelet hogyan tudom egyszerre beletenni a teafőzőbe.
Előre is köszi
2 levél
Válasz 07.08.06. 16:16 #15
lipiera
Hali

A homokóra téren balra a legutosó lépcsőig elmész, azon az utcán végigmész, amig gy T elágazáshoz nem érsz. Ekkor jobbra fordulsz és mész egyenesen, amig egy kapuhoz nem érsz, itt a kapu mellett bal oldalt lesz a mézkaktusz. Egyébként itt kell még összeszedni egy kis állatot, úgy hogy a dobozokat tologatod, illetve majd egy asszonyak kell megjavítani a gépét.
Üdv
2 levél
Válasz 07.07.24. 19:49 #14
Kenny3000
hy

hol van a két mézkaktusz?
(az meg van amelyik a babánál van)
de a másik hiányzik
ahol árnyék van ott valamiért olyan sötét van , hogy egyáltalán semmit se lehet látni
előre is köszi a segítséget
1 levél
Válasz 07.01.28. 21:03 #13
DestroyerXIII
Helló! Hatalmas problémám van, ti vagytok az utsó reményeim! Elakadtam (milyen meglepő). Szóval eljutottam egy tengerhez, jött egy rakás sellő vagy mi, az egyik adott egy kürtöt, majd visszaküldött a városba hogy szabadítsam ki Ulmoreth-et. A városban harcoltam az őrökkel és itt vége.. Leszedtem mindenkit, de egy csomó ajtó bezárult. A csaj (akivel a börtönben találkoztam) előrerohant a városközpont felé, de ott egy gép lezárta az utat, s őt egy erőtérbe zárta. Mindent megpróbáltam de semmi ötletem, végigjátszást meg nem találtam hozzá. Segítsetek pls! kösszépen előre is!
7 levél
Válasz 06.12.09. 21:49 #12
petya_9373
Nekem is kéne segítség a játékban. Ott állok a kolostor közelében a Tripodon mellett. Van valami teleportálós rész. Ott hogy kell eljutni a kolostor bejáratához? mi a titka anna a hídnak?Meg egy haverom mesélte, hogy ő átjutott, és bennt a lemurral üzletelt, odaadott neki valami hamuórát, és akkor a lemur cserébe ajánlott neki egy varázslatot... melyiket érdemes választani/ illetve ne cseréljem el?? Köszi a gyors választ előre is...
Peti
7 levél
Válasz 06.12.09. 21:01 #11
petya_9373
Meg egy haverom mesélte, hogy ő átjutott, és bennt a lemurral üzletelt, odaadott neki valami hamuórát, és akkor a lemur cserébe ajánlott neki egy varázslatot... melyiket érdemes választani/ illetve ne cseréljem el?? Köszi a gyors választ előre is...
Peti
7 levél
Válasz 06.12.09. 20:55 #10
petya_9373
nekem is kéne segítség a játékban. Ott állok a kolostor közelében a Tripodon mellett. Van valami teleportálós rész. Ott hogy kell eljutni a kolostor bejáratához? mi a titka anna a hídnak?
Peti
1 levél
Válasz 06.07.28. 16:29 #9
iguanodon
Szevasztok.
Az lenne a problémám, hogy nem indul a játék xp alatt, eredeti a lemez 1000 ft volt, 98 on tökéletesen indul de sajnos xp alatt nem sikerül elindítani.
Feltelepül elindítom a menüig bejön minden tökéletesen, indítok új játékot, lefutnak a videók és ekkor kilép hibaüzenettel ( TimeQuake.exe hibát észlelt ) ha valaki tud rá megoldás akkor segítsen régen sokat játszottam 98 alatt, de nem fejeztem be.
Ugyanezzel a technologíával készült az Odusseia Odusseus kalandjai, sajnos az sem indul el pedig az is remek játék.
Segítségeteket előre is köszönöm.
1 levél
Válasz 06.07.02. 13:49 #8
shirin
Helló!

A babát úgy tudod kiszedni a karámból, hogy mézkaktuszt raksz a tripodon etetőjébe. A börtönös rész előtt ki kell szabadítani a megbilincselt fogylot a téren, amíg még szabadok vagyunk. Amikor börtönbe kerülünk Effahidként ott lesz egy másik cellában. Az időhullám után az őr elmegy, ekkor mi gyorsan kifutunk, elbújunk, amikor jön vissza az őr, rázárjuk az ajtót. Elmegyünk balra, itt lesz a kölyök. Megetetünk vele egy feketesó-kristályt, erre visszanyeri az emlékezetét. Kieszelünk egy tervet, ő eltéríti az őröket, mi meg futunk. Kint a ládákkal kell ügyeskedni úgy, hogy feljussunk a háztetőre. Utána már gyerekjáték. Lenn célszerű láthatatlanságot/kronomaszkot használni. Remélem nem jött túl későn a válasz. Én is mostanában kezdtem el újra játszani ezzel a játékkal. Ha valaki már végigvitte volna, az pls segítsen, hogy a végefelé, amikor megyünk shekandart írtani, akkor a bányákból hogy lehet feljutni? Előre is thx
1 levél
Válasz 06.06.08. 22:43 #7
Bini
Hail!
Figy ezen a részen én már túljutottam, abba a szobába amiben a gömb van, a túloldalt van 1 szellőző nyílás. Ezt a fekete sókristályos szobában felvett olajkannával beolajozod es ott menekulsz.Tetradon mindenképp kinyírja a lemurt, nem erdemes neki segiteni. Mikor átmászol megolod a bent levo shakandert majd elforditod a kormanyt es beugrasz a kiskocsiba. aztan ismet vissza ersz a varosba. itt teljesitesz par feladatot. a bortonnel viszont mar en se jutok tovabb mert kene +1 ember aki leengedi azt a kovet amire raalltunk.... jah es mivel elolrol kezdtem=> elfelejtettem h. a babat hogy lehet kiszedni a tripodon kamrajabol.... pls help.....
11 levél
Válasz 06.03.19. 11:55 #6
Onkie
Annyit csináltam, hogy kiengedtem a Lemurt, de a Tetradon legyőzte, és nyomul rám. Ha meg kimegyek az ajtón, az őrök miatt lesz végem. Mit lehet tenni?
11 levél
Válasz 06.03.17. 15:19 #5
Onkie
Odáig eljutottam, hogy a kolostorban vagyok, de amikor bemegyek a gömbbe, találok egy kristályt, megpróbálom megfogni, de eltűnik, és máshova kerül, a Lemur meg azt mondja, hogy (valami ilyesmi Annyi eszed van, mint egy homokzsáknak. Ha meg kimegyek a göbmbből, akkor nincs nálam az irányítás, jön Tetran Logor Shar és megtámad, moccanni sem tudok, és végem. Mit tudok csinálni? PLS HELP ME! thx
11 levél
Válasz 06.03.17. 08:38 #4
Onkie
Nekem is XP-m van, de megy rajta a játék. Igaz, két meghajtóm van, és mindkét lemezt betettem, csak így sikerült elindítanom. Ha neked elindult a játék, de az a probléma, hogy nem látszik az emberke, a Wells, akkor beállítások menünél, a Videobeállításoknál van egy olyan, hogy 3D gyorsítás, azt kapcsold ki! Nekem így sikerült...
Viszont nekem is kéne segítség a játékban. Ott állok a kolostor közelében a Tripodon mellett. Van valami teleportálós rész. Ott hogy kell eljutni a kolostor bejáratához? mi a titka anna a hídnak?
1 levél
Válasz 05.01.03. 10:00 #3
kéktörpe
szia! ha tudsz küldj bármilyen segítséget a játékkal kapcsolatban. előre is köszönöm
742 levél
Válasz 05.01.02. 17:13 #2
UMPepe
nemtudtok hozzá xp-patch-et? Hogy menjen xp-n!
Asus P4PE-X, P4.2.0Ghz,3x256 DDR,Ati9600,40GB+80GB Maxtor,-- www.splintercell.hu--,
2 levél
Válasz 04.08.21. 21:06 #1
Lightgod
Sziasztok!

Elakadtam valamikor tavaj v. előtte. Tudtok segíteni?
Mikor kijövök a börtönből, egy térre érek. A lépcső tetején állok egy csajjal. Mármerre indulok, be van zárva, nem tudok semmit elmozdítani,és mindig támadnak.
Lightgod

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.