25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sudden Strike 3: Arms for Victory (Előzetes)

N gun-ners
#14 N gun-ners [1]
ha vki olvassa, ha megjelent már a sudden strike3 vki rakja már fel bithumenre mert az első rész is jó volt de ez most mégjobb lesz videó alpján kösz!!!!!!!!!

Beke Martin

Válasz erre

olimen
#13 olimen [3]
jaj igen igen igen, a sudden strike, amikor először megkaptam a játékot, huh hát más érzés öntött el játék közben mint a többi játékoknál, a több órás pályák az ezernyi egységek, hát mit ne mondjak az akkori age of empires nagyon megverte a szemembe, de a legjobb az egész játékban a védekezés, nyomúlnak az állásaid felé te meg már kinyírtál vagy 200 gyalogost meg 25tankot, és azt vessszed ésszrre hogy márkörül vettek, és akkor jöhetek erőssitésként a tankok és legázoltam a maradák gyalogost és ha még maraadt tank kilőttem, életetmből elvett legalább 2évet ez a játék. na nem tudom hogy mit irtam, de remélem lényegrre törően írtam le.

Olivér

Válasz erre

darkforce
#12 darkforce [2151]
Sudden Strike 3 Trailer múvi (51 megabyte) :

Link 1
Link 2
Link 3

WarGaming forever ! http://wargamer.hu

Válasz erre

darkforce
#11 darkforce [2151]
Huhh, mennyit tudnék írni a régi sudden csatákról, hatalmasak voltak. A legjobbak amikor egész északán át gyilkoltuk egymást. A végén még mindig ott állt a frontvonal ahol a játék elején, de már alig volt egysége mindenkinek, komplett aknazár védte a lényeges helyeket, csak néhány tébláboló gyalogos suhanckodott az épületekben a zepp-ek körül, hogy védje őket. Azok hatalmasok voltak, a térképből már csak a romok maradtok, mindenhol hullák, roncsok, szétlőtt házak. Igen, igazi háborús feeling.

Még emlékszem a régi kis csatánkra amit a franciák ellen nyomtunk, 5 v 5 -ben, az mekkora volt ...
Szétlőttünk mindent, igazi hent volt a pályán és a végén 2 db KV-2essel meg egy tigrissel nyertük meg az egészet. Nekem a legvégére maradt összesen vagy 20 db katonám, az ellenfél meg elkezdett tankokkal rohamozni, fel is adtam, inkább menekítettem a lőszert a többiekhez, mikot visszanéztem, akkor láttam, hogy minden német tank elhullott, csak egy üres tigris maradt ott középen, gyorsan le is nyúltam és elkezdtem vele hentelni a légvédelmi lövegeket. Az a csata azthiszem volt vagy 6-7 óra hosszú. Kezdtük úgy este 10-11 körül és már hajnalodott mikor befejeztük. Igen, a régi szép idők, pedig akkor még modemmel nyomtam.

Azthiszem a Sudden Strike topicban lehet még találni jónéhány csatabeszámolót.

WarGaming forever ! http://wargamer.hu

Válasz erre

szedrencs
#10 szedrencs [4695]
Igen, azt a fílinget még máshol nem tapasztaltam, mint a suddenben, amikor az erdősávban elrejtett Pak-40-eseidnek szurkolsz, hogy még egy pár percig bírják a T34-rusht, meg a 300 orosz gyalogos rohamát, amíg megérkezik a 3db Tigris, meg a 4db Stug.

Vagy amikor a támadókat elkapod oldalról 2-3 izmosabb harcjárművel, is iszonyat pusztítást viszel véghez.

Vagy pl. amikor az egyetlen emelkedőt véded egy pályán, (amelyik persze 3db "üres" Zeppelint fedez, mert már elfüstöltél mindent a támadás során) és a 2db ZIS-5-ös meg a Maximból kezd kifogyni a lőszer, a németek meg csak jönnek. Az is jó érzés, amikor egy kis falu a csata fordulópontjává válik, vagy amikor teljesen megmerevednek a frontvonalak, és a végén már mindenféle szedett-vedett egységekkel próbálsz kijutni a fél képernyőnyire lévő Zepphez.

Na, ezek azok az érzések, amiket csak a Suddenben lehet átélni. Meg persze, amikor a frontvonalból kell "elhiénázni" az épen maradt lőszeresládákat, mert a tüzérséged már ellőtt mindent, amikor az ellenséges tábornokra vadászott.

(És akkor a darkforce elleni kb. 45 perces Zájcev - König sniperpárbajról még nem is beszéltem)

Szóval a Sudden nekem még mindig az etalon.

Válasz erre

Előzmény: darkforce 2005.05.19. 13:11
Wing
#9 Wing [4590]
Te miről is beszélsz?

Válasz erre

Előzmény: darkforce 2005.05.19. 13:11
darkforce
#8 darkforce [2151]
A Sudden Strike 2-ben is voltak csatahajók, tüzérségi ágyúkkal, légvédelmi lövegekkel meg minden mással.

Egyébként meg a suddenben minek akarod nézni az embereket ? Egy egy robbanás alkalmával úgyis 5-10 főnként hullanak el =) Ennek a játéknak nem az az értelme, hogy gyönyörködjünk benne, vagy hogy 10 db tankkal szépen kitaktikázzuk magunkat a helyzetből, itt egy komplett hadsereget kell irányítani és ez benne a szép, ezért van igazi háborús hangulata, nem úgy mint a többi programnak.

WarGaming forever ! http://wargamer.hu

Válasz erre

Előzmény: nope 2005.05.19. 11:49
nope
#7 nope [336]
na mar en is kivancsi vagyok mert meg hajot nem lattam 2vilaghaborus taktikai-strategiai jatekban ... de en csak azt szeretnem ha grafika szempontbol az emberek latszananak egy zummal rendesen nem pedig mint valami pontok ... lehet azert mert nagyon oda voltam a commandosert

Kapd be , hulye Chuck Norris

Válasz erre

Porker
#6 Porker [8000]
Húú ez király lesz!

Levágtunk egy disznót, de úgy tűnik, senki sem kér szalonnát. | 2004.03.27. - 2012.08.31.

Válasz erre

Bismarck
#5 Bismarck [2342]
nekem zsírnak tűnik, bár sokat nem lehet megállapítani még most
mindenesetre kiváncsian várom...

www.wargamer.hu

Válasz erre

darkforce
#4 darkforce [2151]
Én bízok a programban, sokat olvastam a fejlesztők szavait is és úgy érzem, itt rosszat nem kaphatunk.

Mint elmondták a fejlesztők, a kampány nem küldetésekből fog állni, hanem kapsz x egységet, leraknak az egyik sarkára a térképnek és kapsz egy feladatot, hogy foglald el az egészet. A gép közben átszervezi csapatait, megtámad téged, védekezik, visszavonul. Legalábbis remélem. A térkép persze hatalmas lesz így küldetések helyett már tényleg saját magunknak csinálunk dolgokat (pl. hidak felrobbantása, logisztika megszervezése).

Egyébként a játékban biztosan lesz orosz (szovjet) oldal, ezt a fórumukon mondta az egyik fejlesztő. A többi meg majd elválik. A grafika egyébként nem valami egetrengető, úgyhogy attól nem kell félni, hogy agyonfejlesztik, bár ahogy nézem a robbanások nagyon sza*ok lettek, ez nekem kifejezetten fáj, mert az első-második részben ez hatalmas pozitívum volt ...

Ami a legjobb viszont, hogy az E3-on kapunk majd egy videót! Hogy, hol mikor, azt nem tudom ,...

WarGaming forever ! http://wargamer.hu

Válasz erre

Herrera
#3 Herrera [636]
Én imádom a Sudden-t, de a 3D-s motor miatt rossz előérzetem van. A 2D-s megjelenítés tökéletes volt, az egyszeri játékos így szerette meg a progit, és nem biztos, hogy erre a változtatásra van a legnagyobb szüksége.
Célszerűbb lenne egy normális kampány megalkotása (ezt ugyan ígérik), és az MI fejlesztése (ez is be van ígérve, de ki nem szokta kiemelni az MI csiszolását egy készülő program kapcsán?).
Sudden 2-ben a gép taktikája abból állt, hogy időnként eszetlen rohamot indított, és visszavonulásról még csak nem is hallott. A maradék időben pedig jámborul tűri a nagyrészt statikus védelme fokozatos lemészárlását...
Mellesleg ha az ember hirtelen csapást mér a gépre - nomen est omen - ,néhány pillanat alatt fasírtot csinálnak a csapataiból. Nagyobb területek felderítésére ugyanis nincs lehetőség. A 2 páncélos vs. 140 ellenséges tank felállás pedig egy kicsit frusztráló tud lenni (lásd angol utolsó pálya).

'The owls are not what they seem'

Válasz erre

Neurotoxin
#2 Neurotoxin [1484]
Eddig nem nagyon játszottam a Sudden Strike sorozattal,de remélem, ha ez az új 3d-s motor elkészül megfelelően gyors lesz A képek igéretesnek tűnnek! Főleg az a japo bombázás a legelején

More fun, less brutality.

Válasz erre

PC Dome
#1 PC Dome [766]
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Sudden Strike 3: Arms for Victory (Előzetes)

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.