Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

felhasználói adatlap

Porker

A teljes adatlap megtekintéséhez be kell lépned!

Bemutatkozás

Porker

PC Dome-os fénykoromat 2004-2005-ben éltem, amikor is számtalan felejthetetlen pillanatot okoztam fórumozó társaimnak.Számos témát nyitottam, volt olyan, hogy egy nap alatt írtam 100 hsz-t (valósat!), most meg már 2-3 éve csak 7000 alatt állok.Hiába, hogy nem vagyok itthon hétköznap (2005. szept. óta), antiszocializálódtam a Dome-tól, sokak nagy örömére (de úgy látom ők is eltűntek).

Kedvenc topic-om a hőskoromból: Grand Theft Auto: San Andreas. A játék PC-s megjelenése körüli 1 hétben több tucat oldalnyi hsz érkezett aggodalommal teli játékosoktól(pl. tőlem is), akik elakadtak egy-egy részben.Elmegyek játszani a játékkal néhány órácskára, visszajövök, erre ugrik a téma 3-400 hsz-t.Ez igen :-) //visszaemlékezések vol. 1//

Brothers in Arms logóm meg azért van, mert egy kurva jó játék.A VGA-m miatt sokáig nem tudtam vele játszani, aztán mikor már tudtam az újjal, annyira nem érdekelt, és el is akadtam benne az elején.Sebaj...

Szóval már nem járok fel sokat Dome-ra, illetve nem írok sokat, de mostanában előjött az a szokásom, hogy régi topikokat (amelyekbe már nem írnak) olvasgatok végig, melyekben magas fokon ment az eszmecsere, és nemcsak a sárral dobálózás, anyázás, hanem tényleg mindenki jártas volt a témában a hozzászólók között.Érdemes ezeket elolvasni, sok hasznos dolgot lehet megtanulni.

-------

2012.08.31-én végleg távozok innen 8000 hozzászólás után (megjegyzem, a Milyen filmeket néztél meg a héten? aka Filmsarok topikot én nyitottam álnéven; ha tudom, hogy ekkora népszerűsége lesz, ezzel a nevemmel nyitom :D).Ebben nagy szerepe van a névváltoztatásnak is.De miközben e sorokat írom, a 2005-ben rendelt PC Dome pólóm van rajtam.Szerbusztok!

Konfiguráció

Laptop:Acer CrystalBrite LCD 15.4

Porker

Követett játékok

Fórum

Levelek száma:
8000
Aláírás:
Levágtunk egy disznót, de úgy tűnik, senki sem kér szalonnát. | 2004.03.27. - 2012.08.31.

Utolsó fórumhozzászólásai

Utolsó elindított fórumtémái