Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Manchester United

Együtt forog a labda és a lélek, Vörös Ördög leszek, amíg élek!

16854 levél
Válasz 20.01.18. 21:19 #40547
ufodani
Az összes mai nagy így úgy betlizett. Ez is a Pool 7végéje lesz..vagy nem...vagy de...vagy nem..
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
33365 levél
Válasz 20.01.18. 13:43 #40546
Creativ3Form
United and Sporting Lisbon still miles apart on Bruno Fernandes. Sporting want €65m up front and €15m in add ons despite talking to Tottenham for around €45m and add ons in the summer. United won’t over pay and are prepared to walk away if price doesn’t come down.

Ennyit erről. Bezzeg Pogbát visszahoztuk 100 milláért. Vicc.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1424 levél
Válasz 20.01.18. 01:48 #40545
quervo
Viszlát, Ashley! Sosem feledjük azt a két dugót az Arsenal kapujában!
19717 levél
Válasz 20.01.11. 23:58 #40544
LiT
Bruno Fernandes incoming...
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
13019 levél
Válasz 20.01.11. 20:11 #40543
konrad
Szép, szép, az utolsó ellen még szép, hogy szép... Nem mondom, hogy rossz volt a csapat, de a norics ellen ez a minimum, itthon. Grat. Ennyi.
33365 levél
Válasz 20.01.07. 21:40 #40542
Creativ3Form
Vajon mikor menesztik Olet? De most komolyan. Ok, hogy a keret olyan, amilyen de az, hogy ennyire semmilyen, elképzelés nélküli, nulla taktikával játszunk hétről-hétre, igen is az ő sara. De gondolom majd most is vigyorogva lenyilatkozza a meccs után, hogy elégedett volt a srácokkal, mert keményen dolgoztak blablabla.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
19717 levél
Válasz 20.01.01. 23:51 #40541
LiT
Ole out!
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
1424 levél
Válasz 20.01.01. 22:44 #40540
quervo
Továbbra sem megy a kis csapatok ellen.
13019 levél
Válasz 19.12.26. 23:15 #40539
konrad
Ez van Dani, igazad van, ezt kell szeretni... Neked is Boldog Karit!

Remélem ezen túlfizetett buzik egyszer tényleg végigmennek az OT azon folyosó játékos kijáróján, amit eredetben meghagytak 1912 óta, ahol oldalról jöttek be anno, nem a sarokról. Én végignéznek azon képeken, amelyek oda ki vannak rakva egészen köbö 2010-ig... Én láttam ezt a részt, az OT "múzeum" részét képezik, onnan mentem ki a pályára... az OT-ra

Persze ha végig is mennek a folyosón, kurvára nem fogja őket érdekelni SBC, SB, vagy a Fergie-bébik - Scholes, Giggs, Becks, Neville-fivérek, Butt etc. - több mint életnagyságú képe...

Csilingeljen a telefon giga fontok utalásáról, meg menjen az instagram bejegyzés, ez a cool. Kurva nénikéteket. És most finom voltam.

OLE is felrázódhatna: már most megelőlegezem, hogy holnap a sajtóban: "Remek játék volt, az ilyen meccseket így kell nyernünk. Minden játékrészben kimagasló volt a teljesítmény, annak ellenére, hogy a NU meglepett minket a vezetéssel. A védelem jól teljesített, de védekezésben/támadásban különösen nagyot tolt Perreira/Fred páros középpályán (Fred az NU első góljuk előtt szó szerint betérdelt). Nekik még fejlődniük kell, Perreira különösen ki van élezve a PL kihívásaira. Ő egy harcos csávó (megjegyzés: igaz két értelmes passza, kapura lövése, irányító tehetsége sincs...). Pál beállt: az Ő jelenlétével stabilizálódott a csapat támadójátéka, hiszen vele sokkal több helyzetet sikerült kialakítanunk! Ő értékes játékos a klub számára, vele továbbra is, kb. 15 szezonra számít a klub. Geci jó játékos (megjegyzés: csak éppen telibeszarja itt Ole/háttérben SAF erőfeszítéseit). Szóval minden rendben van, holnap edzünk, kis búza Perreirát meg kellene tanítanunk, hogy 4-3 letámadásban nézzen már bal oldalra és adja le a passzt az üresen álló társának, ahelyett, hogy 65 méterrel fölé bassza a zsugát. Ja. Nagy reménység, de balfasz.(Bocsánat újságírók). Vagy ott van Rashi: az angol világbirodalom legnagyobb reménysége ezernyolcszázhetventöt óta, csak éppen lövés helyett felnézvén - amely lövést 15 méterrel a kapu fölé helyez - leadna. Fejlődünk. Szép gólt fejelt, nem véletlenül, mert ezt AWB-el kb. kétszer gyakorolták edzésen.
És a többiek: mindenki ManUtd szint, fejlődünk, mint állat, lassan én hívom meg SAF-ot egy üveg borra, nehogy'má... Haladunk, kérem a szurkolók együttérzését, támogatását! Haladunk!" (Ja, visszafele). Greenwood Gyerek toljad, benned látok egy RvN/DY/AC valakit, csak éppen jelenleg nincs társad...

Lófaszban sem leszünk: az új SAF jelenleg Klopp és még a Sziti is itt van, meg a Leicester, bugyiCity, Cselzi, Totti, Seffild, ja és itt dübörög a nyakunkban a Wolverhampton, CP, NU, Arsenal....

El kellene gondolkodni. Vagy ellenkező esetben az a 30-40 éves ínséges időszak elé nézünk, amit megélt a Pool. Amennyiben nem gondolkoznak a "Vezetők", akkor beszopjuk.

Na tényleg befejeztem!
16854 levél
Válasz 19.12.26. 22:05 #40538
ufodani
Ez van, ezt kell szeretni, szeretve szeretni mindhalálig

Boldog karit - még 2 óra hosszan
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
13019 levél
Válasz 19.12.26. 20:44 #40537
konrad
Szép győzelem, meg satöbbi. Az első húsz perc után azt hittem, kivágom a tv-t, nyomunk, nyomunk, persze minden elképzelés nélkül, majd egy kontra után szétzilálnak minket. Persze visszajöttünk a meccsbe, dicséretes, egyébként szép gólokat toltak. Szomorú, hogy McTominak senki nem mondta el, hogy mondjuk nem illik 24 mp után besárgulni. Mindegy.

De hogy ezt a két agyatlan brazil makit vigye már el valaki... (Perra és Fred bácsi.). Rájuk nem hogy Scholesy cipőjének tisztítását, de a cipőjének egyetlen egy stoplis megtisztítását sem bíznám.

Persze a győzelmet nem kell magyarázni. De akkor is mondom: nem az igazi valami.

Pali meg... a bejövetele után már csak őt figyeltem. Laza passzok, séta, alibizés, mintha azt írta volna a pálya virtuális mezejére, hogy gyerekek, még itt elkocorászok, de felejtsetek el, Ole csak kamuból állított be, hogy minden oké. Nagyon kilóg az a bizonyos... Édes Istenem, húsz/huszonöt évvel ezelőtt AZ a csapat még kettővel szétszedte volna az ellent, mert mentek mint az állat. Négy gólos vezetésnél. Bruce is. Nem baj, meleg még a bejgli, holnap csipog a telefon a gigafizetés utalásáról, aztán új évre lehet megrendelni az új gigaverdát vagy a haverokat meghívni egy több ezer fontos, személytelen partira kurvákkal... 20/15 évvel ezelőtt egy ilyen boxing day-en szétszedett mindenkit a United, szó szerint.

Na jó. Megyek bejglit enni, gyereket fürdetni és hadtörténelmi irodalmat olvasni.
De azért Go, Go ManUtd...
1424 levél
Válasz 19.12.24. 18:38 #40536
quervo
Boldog karácsonyt, sorstársak!

A fiúknak meg remélem, hogy húsz kör futást tojt a Jézuska az Old Trafford körül.
13019 levél
Válasz 19.12.24. 09:05 #40535
konrad
Boldog Ünnepeket Kívánok Nektek Srácok!

Glory, Glory...
13019 levél
Válasz 19.12.07. 20:57 #40534
konrad
Héééééééé, mi történt itt????? Az utolsó negyedet kb. olyan síri csendben néztem végig, mintha temetésen lennék, egyszer horkantam fel, amikor ez a búza Pereira a beállása után fél perccel besárgult (mi a büdös jó k.va nagyanyját látnak ebben az idiótában?). A pc képernyőn inkább a bal felső sarkot (is) néztem, idő. Jött a góljuk, na mondom ezek bedarálnak minket, de valami nem működött ma a szitinél. Nem mintha mi támadásban acélosak lettünk volna, de ma parádésan védekeztünk, úgy tolódott jobbra-balra a teljes csapat, ahogy az a nagy könyvben meg van írva!

Nem vagyok elájulva, de ma le a kalappal a srácok előtt, tényleg megérdemelték a 3 pontot. Főleg bugyiék ellen, ez külön öröm számomra, sőt...

Crea-hoz kapcsolódnék: az elmúlt huszon jó néhány évben sok-sok városi derbit végignéztem, de egyetlen egyszer sem emlékszem , hogy az OT-n így viselkedtek volna a szurkerek, mint ma a "pógár" szurkerek. Pedig volt/van vetélkedés, ez a mai viselkedésük elfogadhatatlan, jó hogy üveggel nem dobták fejbe Fredet. A legnagyobb parasztság, ami az OT-n történt a szitivel kapcsolatban, azt is játékos követte el, amikor Keano szétrúgta Halaand-ot. (Remélem megvesszük a fiát a Salzburgtól ).

Eszembe jutott, amikor Manchesterben jártam: egy színesbőrű srác vitt a szállodába, beszélgettünk, persze, hogy a 2. mondat/kérdés az volt, hogy mi a faszt keresek én itt MO-ról. Mondom jöttem United meccsre, Te kinek szurkolsz? Rám nézett, és széles mosollyal mondta,ebben a városban egy szín van, az is VÖRÖS... Majd eligazított, hogy melyik étterembe menjek, és melyikbe ne (azaz utóbbiakba is, de sál nélkül). Amit legelőször ajánlott - a szállodával szembeni kis utca - oda jártam: beléptél (sállal), a pincér rögtön tolta a valagad alá a széket, majd a megrendelt sör/kaja után elinvitált az étterem fő helyiségébe. A terem főfalán egy kb. 2 m-szer X 1,5m-es, bekeretezett SAF kép vigyorgott rád, ez United étterem volt. (A 4 nap alatt elmentem szitis sörözőbe is - sál nélkül természetesen - semmi extra, néhány évtizedes fotó, igazi vezér fénykép nélkül, bár most lehet majd Pep képét kifeszítik.)

Szóval halk öröm, legalább MA Manchester vörös. Egy ideig. A kis- és középcsapatok ellen is így kellene tolni és talán nem lenne ennyi gond.

Örülök.
33365 levél
Válasz 19.12.07. 20:29 #40533
Creativ3Form
Nos...fogalmazzunk úgy, hogy az utolsó 10 percet olyan hasgörcs társaságában néztem végig, mintha terhes lennék, és a gyerek páros lábbal rugdosná a hasfalamat jelezvén, hogy most már szeretne végre kijönni. Nem mellesleg innen is taps a City szurkolóinak, ma bizonyították, hogy mekkora egy suttyó banda. Nem elég, hogy a saját csapatukat hátráltatták azzal, hogy nem adták vissza az United játékosainak a labdát, ha bedobásra vagy szögletre került a sor, de ráadásul még be is dobáltak minden szart a pályára, és rasszista huhogással illették Fredet. Büszkék lehetnek magukra. Ja és igen...MANCHESTER IS RED BITCHES!!!!!
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1424 levél
Válasz 19.12.07. 20:24 #40532
quervo
Ha szopni kell, hát szopni kell - mondta Pep, és MANCHESTER IS RED!
33365 levél
Válasz 19.12.04. 23:02 #40531
Creativ3Form
Mikor kell elmennie laza 4 órára az UPC-nek úgy, hogy se internet, se TV adás? Hát peeeeeeeeeeersze, hogy amikor megverjük a Tottenhamet. A kurva anyját az UPC-nek. És persze GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!!!!
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
16854 levél
Válasz 19.12.04. 22:38 #40530
ufodani
( ilyen enervált Tottit még nem láttam, de ez az ő bajuk )

Ez így nagyon rendben volt!! Mi volt a kulcs? Hát az, h a tegnapi uccsó edzésre Ole meghívta Dynamot..
Szinte végig domina korbáccsal a kézben és bírva erővel, sokkal kevesebb hibával. Egész röviden ennyi. Ami a legkevésbé ment, az a helyzetkihasználás ( telhetetlenség ON ), bennünk maradt még legalább 3.
Reszkess city, jövünk
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1424 levél
Válasz 19.12.04. 22:24 #40529
quervo
*elégedetten fütyörészik*
16854 levél
Válasz 19.12.04. 20:44 #40528
ufodani
Oks akkor most lefújni
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
13019 levél
Válasz 19.12.04. 20:36 #40527
konrad
33365 levél
Válasz 19.12.04. 15:37 #40526
Creativ3Form
Nincs KP, a védelem nevetséges, és Martial is lesérült. Meglepne, ha kitudnánk harcolni egy X-et.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1424 levél
Válasz 19.12.04. 15:08 #40525
quervo
Rangadókon nem szoktunk szopni. Ha edzőbuktatási front van, akkor vereség, amúgy elég döntetlenszagú a dolog.
33365 levél
Válasz 19.12.04. 14:45 #40524
Creativ3Form
Martial lesérül, így az a lepkefingnyi esélyünk is elszállt sztem. 0:2, vagy 1:2 sztem is.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
16854 levél
Válasz 19.12.04. 14:14 #40523
ufodani
Na este? Feltámadunk v szép lassan beletörődünk az egyenlőre megváltozhatatlanba.
Nálam az utóbbi : 1:2
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
13019 levél
Válasz 19.12.01. 21:19 #40522
konrad
Pedig amikor kettő éve kint voltam, akkor még őrült módon szurkoltak/szurkoltunk: a két kapu mögött megoszlott a United szurker tábor, úgy mondjuk 15/15 ezer fővel. Hatalmas hangulat volt, oda-vissza üvöltöttek egymásnak.

Ma nézem a meccset. Csend. Mutatják a lelátót. Egykedvűen üldögélő emberek. Nem is csodálom. Az OT félelme elmúlt...
16854 levél
Válasz 19.12.01. 19:52 #40521
ufodani
Tusé
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1424 levél
Válasz 19.12.01. 19:37 #40520
quervo
Ugyanaz az OT, csak már mi fosunk tőle, és nem a másodosztály-szökevények.
13019 levél
Válasz 19.12.01. 19:34 #40519
konrad
Szóval megint magyarázhatjuk ezt X-et. Jó lenne, ha valaki kitenné ezt a Fred-et és Perreira-t a csapatból.

Az, hogy megszerezzük a vezetést, de egy percen belül kiegyenlítenek, NAILYETMÉGAZANÉGERVÉRESRONGYBATEKERTFASZASEMBASZOTT...

Szerintem a PL csapatok jó része ma már ezt beszéli a meccs előtt az öltözőben: "Ne féljetek, ez már nem az a United, aki akkor volt United, ez már nem az az OT, ami egykoron pokolkatlan volt. Ezek már csak ilyen kis lepke fing ovisok, basszátok meg őket..."

Na ennek tükrében látjuk ezt a kínszenvedést, most már itthon is. Meg is basznak minket hétről hétre.
33365 levél
Válasz 19.12.01. 19:26 #40518
Creativ3Form
Nyugodtan hagyjuk tovább dolgozni a babaarcút, végül is még nem vagyunk kiesőhelyen. Majd talán a Tottenham és a City után ez is eljön. De hé, végül is 3 évet kért, ez idő alatt akár ki is eshetünk, és azonnal vissza is juthatunk szóval...nincs itt probléma. Bazinga.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
16854 levél
Válasz 19.12.01. 08:45 #40517
ufodani
Azt ne felejtsük, h Ole 3 évet kért és kapott, már ha nem pottyanunk, de ezt azért nem. Így van még hátra 2, ergo csak kattoghatunk most az outján és h kit szeretnénk.
ettől függetlenül +1 quervo
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1424 levél
Válasz 19.11.29. 18:43 #40516
quervo
Friss hír, hogy Allegri dobta az Arsenalt, mert nem akar idény közben csapatot átvenni.

Az olaszoktól nem kell félni, az utóbbi 10 évben volt négy olasz PL-bajnok (Ancelotti, Mancini, Ranieri, Conte), alapból más az olasz stílus, mint a többi latin. És ha azt nézzük, hogy Allegri járatta csúcsra azt, amit Conte megkezdett a Juvénál, vélhetően tényleg ő a legjobb.

Viszont így a lomtárszezon-elméletem megy a lomtárba, ráadásul ez így csapda. Le kéne kötni most azonnal Allegrit, mert tényleg elviszi más (Real, Barca, Arsenal, City, bárhol rezeghet a léc), viszont így az amúgy is nulla motivációhoz kapnánk egy "év végén menned kell"-Olét, akkor lehet, hogy itt tényleg történelmi mélypont jönne.

Megint felmerült Erikssen, mert Labile menne a Margitba, de a dánnak is az az álma. Motivációval nem lennénk beljebb asszem, így viszont tényleg lenne értelme Maddisont megszerezni, amúgy sem árt angolosítani a kezdőt.
13019 levél
Válasz 19.11.29. 18:15 #40515
konrad
Jól elmélkedtél quervo, meggyőztél! De tényleg! Főleg az első bekezdéseddel.

Viszont én mindig "félek" a talján edzőktől: oké elfogadom, hogy Max otthon olaszban istenkirály volt és a csúcson lépett (le)! Ugyanakkor olasz (vagy mediterrán) edzőknek mennyire fekszik a PL? Most rúgták ki Emerit, de ha visszalapozok Villas-Boas (vagy hogy írják) sem sok sót evett a cselzinél, ám igaz Mou csúcsra járatta a cselzit, és Ranieri mesternek is összejött (egyszer) a Leicester-rel.

Persze, ha önmagában nézzük a szaktudást, tapasztalatot, eredményességet,akkor Allegri messze Ole felett áll és az "időkeret" is megállja a helyét (lomtár idény) - amit írtál -, így talán beleférhet a menet közbeni edző-váltás. (Az arse simán bevállalta).

Kérdés, hogy a klub-vezetés hogyan gondolkodik, mennyire helyezték el időben/térben az Ole-ba vetett bizalmat? Azt, hogy lehet-e/érdemes-e váltani idény közben.

Ám ha a másik aspektusból gondolkodunk: kuka idény oké, Ole folyamatosan fejlődik oké, ki tudhatja, hogy 2020-tól sokkal több szakmai tudással, érdekérvényesítéssel, rutinnal rendelkezve mire lenne képes...?

Kettős talány kérdés.
1424 levél
Válasz 19.11.28. 23:21 #40514
quervo
Több ok is van rá. Abból indulok ki, hogy Allegri jön.

Először is, pont az van, hogy rendszerben kéne gondolkodni, és jön egy bevált, de újdonságnak számító felfogás, amit nem nyáron kéne elkezdeni megismertetni az amúgy is fogyatékos kerettel, minél előbb elkezdik megszokni a játékosok, annál jobb. Ha nyáron jönne Max, akkor megint indulna a siránkozás, hogy mennyire semmilyen ez a játék.

Ha ezt a szezont kinevezzük lomtárnak, akkor most lenne tényleg egy tét nélküli fél év, lenne idő összeírni a bevásárlólistát, úgyis a nyári az igazi átigazolási szezon.

Egy olyan edzőről beszélünk, aki képes volt BL-döntőig vezetni a csapatát, és bajnokként otthagyni őket. Jelenleg a világ egyik legnagyobb szaktekintélye, borzasztóan érti a játékot. Én elhiszem, hogy Ole nem rossz edző, de ő mire alapozva tudna hatni a vezetőségre? Ha Max odaáll eléjük, és elmondja, mi nem jó, akkor mindjárt tud nem is tudom, hány scudettót meg BL-döntőt az illetékesek orra alá dörgölni, és azt mondani, hogy "bocs, de én ehhez jobban értek, mint ti".

SAF-ra én is hivatkoztam néha magamban, de az annyira más világ volt akkor, hogy össze sem lehet hasonlítani.

Ole sorban bukja a kicsik elleni meccseket, a rangadókon meg jönnek a bravúrpontok, ez mutatja, hogy képtelen domináló csapatot összeszedni, a toldozott-foldozott-erősítetlen keretünk is a középmezőny tetejére predesztinálna minket, és néha azért lehetne jó játékot látni mondjuk Newcastle-ök meg Bournemouth-ok ellen, nem pedig annak örülni, ha kibírunk egy félidőt kapott gól nélkül a Pool ellen.

Szerintem a következő két hazai meccsünket, ha nem nyerjük, akkor el kell fogadni, hogy ez csak egy fellángolás volt. Iszonyúan imádnám, ha elindulna a szekér, és 10-20 év múlva már lenne Ole Stand is a Traffordon, szóval ha két év múlva Ole felemeli a bajnoki kupát, mint a United menedzsere, akkor boldogan állok bele abba, hogy te megmondtad előre.
13019 levél
Válasz 19.11.28. 22:52 #40513
konrad
OK. Írtátok Allegri-t és Pottechino-t. Utóbbit már elvitte a Bayern, januártól. Allegri mester mit is tudna kezdeni most, januártól? Elméleti kérdés, várom a válaszokat/érveket!
Lehet Ole "out"-olni, de neki is egy fejlődési folyamaton kell átmennie, amely érdemesebbé teszi, mint ManUtd manager. Úgy is megbaxta az ég ezt a szezont, miért kell rögtön új edző után süvölteni?

Kérdezem még egyszer: Pellegrini lesz majd a Megváltó? Lófaszt. Nem nevekben kellene gondolkodni, hanem folyamat-rendszerekben. E folyamatnak Ole is a része (és az utánpótlás/fiatalok is), mint ahogy az egész ManUtd rendszer. Ole-nak nem az a baja, hogy balfék, hanem az, hogy rossz a döntés-előkészítésben résztvevő stábja van (unottan üldögélő Carrick pölö). Az évünk elúszott - tény - de én még hagynék időt Ole-nak. SAF amikor bejött a rendszerbe, akkor még évekig bukdácsolt a csapat, majd 92-től indult be a szekér.

Ahhh, az a fránya türelmetlenség.
19717 levél
Válasz 19.11.28. 19:23 #40512
LiT
Ole out! Poch in!
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
19717 levél
Válasz 19.11.28. 19:23 #40511
LiT
Ole out! Poch in!
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
1424 levél
Válasz 19.11.28. 17:36 #40510
quervo
Nem tudom, van-e erre vonatkozó adat, de kuriózum lehet, hogy a mai meccsen a keretben egyetlen 1-11 közti mezszámot viselő játékos sincs.
1424 levél
Válasz 19.11.25. 19:09 #40509
quervo
Nem találsz makulátlan edzőt manapság Kuttor Attilán kívül.

Klopp pl asszem kiesőközeli helyen hagyta ott a Dortmundot. Pochettino is oké, de én valahogy Maxnak örülnék a legjobban, sztem nagy figura, ráadásul Pogbinho jóban van vele.
33365 levél
Válasz 19.11.25. 18:30 #40508
Creativ3Form
Allegri vagy Pottechino. Ok, hogy a Tottenham idei éve pocsék volt vele, de akkor is.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1424 levél
Válasz 19.11.25. 18:06 #40507
quervo
Helyette Allegri, méghozzá gyorsan. Nem azért, mert ez a szezon menthető vele, hanem azért, mert ha most nem egyezünk meg vele, elviszi más nyárig.
13019 levél
Válasz 19.11.24. 19:40 #40506
konrad
Azért ha ezt behúzzuk, akkor ott libegnénk az 5. helyen.

Crea! Én Ole-t nem rúgnám ki, nem formán kívül vannak játékosok, hanem eleve nem United-szintűek, pölö Fred, Pereira, pont a középpályán, ahol szervezni kellene a játékot. Meg még néhányan.

Jó, tegyük fel, rúgjuk ki! Helyette? A helyette jövő "nagyobb" név vajon mit tudna nem idevaló játékosokkal kezdeni? Ördögi kör.
33365 levél
Válasz 19.11.24. 19:26 #40505
Creativ3Form
Nem érdemeltük volna meg a 3 pontot, de azért szép volt ez a feltámadás. Viszont mindettől függetlenül, Olenak mennie kell, mert nem ő a megoldás hosszú távon. Az, hogy 11 játékosból 10 formán kívül volt, nem állapot.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
16854 levél
Válasz 19.11.24. 19:25 #40504
ufodani
A 70.percig még közünk nem volt egy x-hez, nem hogy a 3:2höz. Így hát "örülés" van az egy pontnak, annak tudatában pedig pláne, h kiket fingattak eddig.
Viszont továbbra is közel vagyunk az elfekvőhöz.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
13019 levél
Válasz 19.11.24. 19:24 #40503
konrad
A faszom kapcsolt el, mondom már csak begyötrünk még 1-et! No sebaj, jobb ez, mint a 2-0. Azt nem értem, mi a faszra vártunk 70 percig?!
33365 levél
Válasz 19.11.24. 19:19 #40502
Creativ3Form
Haaaaaajh, túl szép lett volna.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1424 levél
Válasz 19.11.24. 19:17 #40501
quervo
Konrad, kapcsolj el, és nyerni fogunk!
13019 levél
Válasz 19.11.24. 19:16 #40500
konrad
Beírok, gyerekkel játszás, erre fel ezek meg tíz perc alatt fordítanak... JÁÁÁÁÁJ! Perszer fél szemmel néztem, a 3. gólnál még Emma is megijedt, akkorát ordítottam. Na közben kiegyenlítnek, a kurva eget már...
16854 levél
Válasz 19.11.24. 19:12 #40499
ufodani
Nézhetetlen hulladék volt 70 percig, aztán 10 perc alatt elvégeztük a lomtalanítást
Méég nincs vége!
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
33365 levél
Válasz 19.11.24. 19:11 #40498
Creativ3Form
Őőőő...valaki tudja mi történt itt?
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.