Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Manchester United

Együtt forog a labda és a lélek, Vörös Ördög leszek, amíg élek!

16719 levél
Válasz 19.04.17. 13:17 #40411
ufodani
Persze, már a PSG is ráadás volt, erőn és képzettségen ( ?..) felüli. A nagypályás futsallal szemben borzasztó kevesek vagyunk, de ezzel így van a többség is, 1-2 csapat az akik pariban tudnak velük lenni. Pl kiba kíváncsi vagyok, h mi lesz a Pool Barcán.

Tegnapi Ajax kezdő átlagéletkor - 24.6
Mi - 25.9, azaz ez nem releváns.

Ez a csapat EL szint, max BL csopkörös ami után igencsak szerencse faktoros a sorsolás.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
12979 levél
Válasz 19.04.17. 00:16 #40410
konrad
Ajax. Csupa fiatal, erőnlétileg, technikailag, mentálisan tökéletesek. Aztán be is mentek a 4 közé, hazavágva a Juve-t. Fiatalokat ide és nem agyon fizetett, agyonsztárolt senkiket...
19490 levél
Válasz 19.04.16. 23:28 #40409
LiT
Ashley Young ismét elintézte. Édes istenem, de hulladék egy faszkalap.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
12979 levél
Válasz 19.04.16. 23:09 #40408
konrad
Várható volt, ennyi - sőt még több - a két csapat közötti különbség, borítékolható volt a kiesés.

De. Senki nem gondolta volna a nyolcad döntőt, így teljes mértékben thx a fiúknak a bl-menetelésért!

Jövő: át kell alakítani a csapatot, sok jól fizetett embert el kell küldeni, ill. azokat is, akiknek fogalmuk sincs a United filozófiáról. Ilyen Dalo, Fred, meg ilyenek miért vannak itt? Bár sérült volt, de a gigafizetett Alexis? És az "öregek", pld. Young? Vagy a világ szuper kikiáltott Pogba (aki pár hete, Ole megérkezése után nagy reményt alapozott meg nálam, de aztán semmivé vált... Ömlengtem róla, de aztán a madridi megjegyzése óta teljesen visszaállt).

Ole, lécci: az idény végén szórd ki a picsába a nem idevalókat, túlfizetetteket, agyatlanokat, öregeket, bénákat! Tudom, most nem tudtál mit csinálni, hiszen decemberben beugrottál, március végén kineveztek, nyilván a gazdasági év közepén sem igazolásilag, sem taktikailag nem tudtál mit tenni. De. Nyáron építkezz, szabadulj meg a salaktól, nézzél körül az akadémián, hozd fel a sikeréhes fiatalokat, építs fel egy új, sikeres Unitedet úgy, hogy közben az Öreggel konzultálsz (amíg él)! Engem az sem érdekel, ha jövőre lemaradunk a BL-ről, egy építkező jövő United-nek jó lesz az EL is! Sok sikert norvég Barátom, én melletted állok, abból kell(ett) főznöd, amit örököltél a skót/holland/portugál nagyszerűségektől! Csak pozitívum, aztán majd haladunk, lesz még olyan a United, mint a Te idődben volt...

Glory, Glory ManUtd!!!
19490 levél
Válasz 19.04.13. 21:32 #40407
LiT
3 pont
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
12979 levél
Válasz 19.04.13. 21:27 #40406
konrad
Húha, ez necces meccs volt a WHU ellen. A bírónak thx, a Mata elleni fújásért, én ezt nem adtam volna meg, a többi meg önmagáért beszél! Rojo édes Istenem, mit csinált a WHU gólja előtt: még visszanéz a veréb, hogy mögötte öt méterre ott az ellenfél, de ahelyett hogy ráhúzódna, hagyta tisztán levenni a labdát, gól.

Szar meccs volt a mi szempontunkból, de én úgy érzem, hogy ha nem lenne a barca elleni visszavágó, akkor ezt a WHU-t felzabálták volna. Ole tartalékolt, szerintem óva intette a legényeket a felesleges harcoktól, túl futásoktól, bár a londoniak sokszor rá kényszerítettek minket a kemény, futós játékra. Most nem akartok senkit ledorongolni a csapatból, SAF idejében is voltak ilyen meccsek. A 3 pont, most kellett mint a falat kenyér, a bl már kevésbé izgat, a barca ellen így is úgyis szopó lesz. Utána legyen meg a 4. hely, aztán nyáron építkezzünk! Lenne tippem, hogy ki legyen out és kit kellene megszerezni, hogy Ole újra építse a csapatot: szinte az összes terület érintve lenne, persze elküldeni és megvásárolni nem lehet mindenkit.

Go, Go ManUtd, Gyerünk Srácok/Ole!!!
19490 levél
Válasz 19.04.10. 23:23 #40405
LiT
Ashley Young = 0
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
16719 levél
Válasz 19.04.03. 00:26 #40404
ufodani
Nem ellened beszélek, csak gondolkodok.
Szokás kiemelni egy egy embert, pl öt ma akár jogosan is, hiszen sárgával a zsebben ilyet nem csinálunk.
De mint minden csapatsportágban, itt sem egy emberen múlnak kimenetelek, mondem ezt annak ellenére, h egy kiállítás tényleg befolyásoló történet, de hibák mindig - vannak lesznek.
Csak kérdezem ( úgy általában ) egy csatárt miért nem küldünk az anyjába ( hangosan és leírva ), amikor 100-asokat hagy ki, ami legalább olyan végeredményt befolyásoló tényező mint egy lepke, vagy egy védő luftja, vagy mint ma is, DdG vizes füvön való kidobása ami amúgy csínybe ment. Volt ma legalább 4 ziccerünk... be-kell-verni.
Szarban a haza, ebből nagy valszeg csak EL lesz, még játszunk pl a cittyával is..
Mindentől függetlenül, Young nem kell nekem. Se Matic, de még Mata sem.
Csodálatos menet volt eddig ( benne egy mákos psg ellenivel ), illetve az arse elleni bukta előttig, de eljött a nagy halál. Az vígasztal csak, h Mou-val még messze itt sem tartanánk.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
19490 levél
Válasz 19.04.02. 23:02 #40403
LiT
Youngot mikor basszuk már ki a picsába? Elment rajta a Bl helyezés.
Lófasz nem lesz itt jövőre. Nagyon mérges vagyok.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
33187 levél
Válasz 19.03.30. 17:54 #40402
Creativ3Form
Megvan a 3 pont. Minden mást, felejtsünk el de kurva gyorsan.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
19490 levél
Válasz 19.03.30. 17:01 #40401
LiT
Félidőben 1-0 ide
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
16719 levél
Válasz 19.03.15. 21:06 #40400
ufodani
Itthon kezdünk. Az, h eddig elballagtunk - már ajándék.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
12979 levél
Válasz 19.03.15. 18:37 #40399
konrad
Barca... Sajna 2010-ben is meggyűlt velük a bajunk, pedig akkor még volt egy Öregünk, Rúnink, Scholesy-nk, Vida-Rio-nk stb. Bár a PSG óta bármi megtörténhet, de nyilván a spanyolok az esélyesek, mondjuk az jó, hogy náluk kezdünk. Bár én már inkább a bajnokságra és a FA-ra koncentrálnék, jó lenne előbbiben a 3-4. hely, és nyáron egy fasza építkezéssel többet elérhetnénk. No majd meglátjuk.
12979 levél
Válasz 19.03.10. 19:38 #40398
konrad
Hmmm. ezt benyaltuk. Lukakut én biztosan nem tettem volna fel a szerdai meccs után. Fred nagyon gyenge még, bár perfect neki a kapufáért, ezen kívül semmi. Az "első" csapat szerdán pihent, ehhez képest mintha ők is tolták volna a bl meccset. Ezt a mai arsenalt szét kellett volna szedni. Semmivel nem voltak jobbak. DdG-át nem hibáztatom: az az ellőtt labda bitang hülyén csavarodott, nem foghatta.

Kár a -3-ért. Glory, Glory ManUtd!
12979 levél
Válasz 19.03.07. 21:42 #40397
konrad
Tegnap éjjel, ma meg meló közben nem tudtam reagálni. Tegnap este 1-2 sör mellett leülve, mondom megnézem az uccsó meccsünket a bl-ben, szerettem volna látni a fiatal csikókat is.
01:50... Góóóól, üvöltök mint egy barom, bazmeg BFK megmondta, hogy minél előbb kell egy gól... Mondom ez varázsló a mi kis norvég ikonunk Na nézzük tovább: kp, védelem okés volt, de feltűnt, hogy egyetlen egy fegyverük van. Mbappe vagy vmelyik szélvész gyorsan elfut a szélen és geci erősen centerez az 5-ös vonalán a kapu felé. Ebből is kaptuk az egyenlítőt, mondjuk Baily lemaradt rendesen. Ez volt az egyetlen taktikájuk, középen harcolva egyszerűen képtelenek voltak belépni a 16-osunk belsejébe, igaz ritka jól védekeztünk, főleg Baily kiállása után (Young hatalmasan olvasta a játékot, a 2.-ban egy ilyen veszélyesen bejövő labdát hogy kicsúsztatott már szögire...)

Még a nappaliban kimentem a konyhába - sör - lépek vissza, pont látom Buffon bénázását (szegény, pedig nagyon kedvelem) és üvöltés..., asszony: nem lehetne csendesebben, felkelted a gyereket (nem bazzeg, itt most helyzet van). Már pakolom le magam, a hálóba kapcsoltam a tv-t, asszony már csak félig pislákol, nézem megáll a játék. Nem is láttam a kezezést, mondom most mi van, bedobásra készültem, meg aludni, mert mondom itt már nem lesz semmi. Bíró ki, VAR-look, tizi... Na akkor felpattantam királyi/hitvesi ágyhelyemről és mondom, nem: üvöltöm, nem hiszem el. Feleségem felül, na rúgjátok be, ki ez a kis feka srác (Marcus), mondom csend, helyzet van!!! És berúgta. Olyan szinten elkezdtem püfölni örömömben a fekvő helyemet, hogy a feleségem megint: felkel a gyerek (nem kelt fel)! Szóval olyan extasy volt percekig, mint amikor '99-ben a bl döntőn őrjöngve kibasztam a 10. emeleti erkélyünkről egy hatos, 0,5 literes Guiness-pakkot örömöben (szerencsére senki nem sérült meg, de a két barátom majdnem agyonvágott az értékes nedű ilyen szintű elpazarlása miatt, bár utóbb megértőek voltak ).

Szóval: ekkora meccsre, továbbjutásra nem számítottam, de hogy OLE és a srácok hosszú évek óta hiányzó eksztázist okoztak, ezért óriási respect nekik. A viták nem érdekelnek - jogos tizi, nem jogos -, leszarom: egy nagyképű PSG ellen, ha nem is szép játékkal, de küzdve, jól védekezve továbbmentünk. A többi utópia, belemagyarázás, bírózás ésatöbbi. Amennyiben nem mentünk volna tovább, 1-2-vel is megemeltem volna a kalapomat a CSAPAT előtt, egy olyan csapat előtt, amelyet lassan-lassan olyanná formál Ole, amilyet mindig is szerettünk, amelyhez hozzászoktunk. Remélem az ínséges időknek vége szakad és az OT/MANUTD újra feljön a "térképre" a SAF utáni eltékozolt évek után. Innen most már kieshetünk, de látom abból a 0. pontból történő építkezést, amit Ole elkezdett és remélem, hogy SAF nyomdokait követve hozzányúl a sikerre éhes "kopaszokra" az utánpótlásból.

Glory, Glory ManUtd!!!
19490 levél
Válasz 19.03.07. 14:49 #40396
LiT
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
16719 levél
Válasz 19.03.07. 13:15 #40395
ufodani
csatlakozva a mezedhez, rajtam szar időben mindig fent van a MU-es baseball sapka. Na ma is ez van annak ellenére, h az idő ezt nem bizonyítja. A lényeg, ma nem csak ballagtam, hanem vonultam

Baranyaborough - hatalmas
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1224 levél
Válasz 19.03.07. 12:00 #40394
quervo
Én ma MU mezben jöttem dolgozni. Nem mintha máskor nem vállalnám, de ez most nagyon emelkedett pillanat. Nem tudom, meddig fokozható még ez, múlt héten olvastam egy kommentet, hogy a kókler Ole hogy megégett azonnal, ahogy jött egy nagyobb falat, erre tessék.

Azt kívánom, mindig legyen, aki továbbadja SAF örökségét, mert úgy tűnik, időtlen az a tudás, ami neki megvan.

Nem kereste a labda a kezet, ez bizony fújható volt. Pech fvanszia részről, de fújható.

Amúgy meg így védhető a célfoci, hogy csak akkor van, amikor muszáj. Hiába fogják egy páran mondani, hogy ez sem volt jobb foci Joséénál, de nem az alapcsapat csinálta meg, és nem egy Baranyaborough B U19 ellen.

Glory, Glory!
16719 levél
Válasz 19.03.07. 09:50 #40393
ufodani
Másnap. Nagyon az. Még mindig remegek.
Adtam kb 1% esélyt, mert hát a remény az remény
Erre föl olyat tett a csapat, az OLE csapat, ami számomra egyenlő 1999-el, sőt. Azért sőt, mert pl itt 0:2ről indultunk és utaztunk Párizsba. Mert pl olyan tapasztalt géniuszok kezdtek és jöttek be csereként mint McTominay (22), Perreria (23), Chong (19), Dalot (19) és Greenwood (17 !!).
A fél egyébként kezdő hiányzott, azaz Pogba, Jones, Lingard, Martial, Mata, Herrera, Matic, Valencia, Sanchez. Ez a győzelem csak ha magunkat nézem, kizárólag az új Legendának O.G.S.-nek köszönhető, nem részletezem, h miért, aki ért vmit is a focihoz, az vágja.
Fergie Time is pipa
11-es? Láttam már egyértelműbbet, de kevésbé frankót is megadva és itt már egy VAR segély is játszott.
Hatalmas tisztelet és köszönet a az estéért, ami így már egy csodálatos estély lett

Ne sírj Kylian, ez itt a BL tesó
3 az MU igazság
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1 levél
Válasz 19.03.03. 16:26 #40392
Norb.
Nem mintha bármilyen szempontból is védeni akarnám a spílert de a 4 órás meccsek közül a Bournemouth - Cityt adták a digi1en és az egy időben lévők közül egyszerre csak egyet lehet. Ezt a szabályt még régebben hozták, főként a helyi kocsmák miatt amik egy csomó más szolgáltatóval kötöttek szerződést, hogy minél több különböző meccset tudjanak közvetíteni.

Hogy a unitedhez is hozzászóljak, azt hiszem még a legelvakultabb szurkolók sem hitték igazán, hogy Solskjaer ilyen eredményeket ér el. Távolról sem vagyok united szurkoló, sőt őszintén szólva Mourinho ámokfutása után én már nem számoltam velük egyáltalán a top4-be, ehhez képest a MU, spurs, arsenal, chelsea négyesből most a unitedben lennék a legbiztosabb. Sokszor tényleg a Fergies idők juthatnak az ember eszébe, akár a tegnapi meccsről is.
33187 levél
Válasz 19.03.02. 19:22 #40391
Creativ3Form
Hatalmas taps, gratula és tiszteled a retkes Spílernek, amiért képesek voltak a Juve BL meccsét megismételni ahelyett, hogy adták volna ezt a kurva jó kis Manchester United-Soton összecsapást. Vagy bármelyik angol bajnokit, volt még ezen kívül 3 másik is. Igazi idióta, hozzánemértő balfasz banda.
Ez a 3 pont pedig huuuuuh. Nem mellesleg kezd tele lenni már a faszom azzal, hogy mindig ellenünk rúgja valaki az élete gólját, bezzeg más meccsen egyenesen nem tud a labdába rúgni. De ez igaz a kapusokra is, 10 perc után már 2:0-ra kellett volna mennünk, de neeeeeem, mert Gunn épp ma kellett élete formjában játsszon. Bármibe lefogadom, hogy a Soton a jövőhéten simán lefekszik a retkes Tottenhamnek, de ma ellenünk bezzeg a belüket kihajtották. De ez se számított, mert OLE'S AT THE WHEEL TELL ME HOW GOOD DOES IT FEEL!!!!
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
16719 levél
Válasz 19.03.02. 18:03 #40390
ufodani
Nem volt egyszerű..
Mindig azt mondtam, ha kapunk 10-et, rúgjunk 11-et és ennyi.
Lényeg, ismét a seggünket szagolja a szArzenál ‼️
( és kezd izgi lenni a dobogó..)
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16719 levél
Válasz 19.02.18. 23:05 #40389
ufodani
10 perces összefoglaló
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16719 levél
Válasz 19.02.18. 22:47 #40388
ufodani
Chelsea-nek is kakukk. Dugják föl, egy hete csak röhögnek a PSG után. Itt van b@sszátok meg!
Wolves jön ill megyünk ismét idegenbe, de ez jól áll nekünk
Herrera és Pogba a két királyfi, a két hasfelmetsző
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
19490 levél
Válasz 19.02.18. 22:44 #40387
LiT
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
33187 levél
Válasz 19.02.18. 22:33 #40386
Creativ3Form
Hét, HÉT (7!!!!!!!!) év után nyertünk újra a Stamford Bridgen. A BL-hez ugyan még kevesek vagyunk, de az Ole mágia akkor is működik! Hétvégén Liverpool elleni rangadó...na az már más történet lesz, fosok is rendesen. De ettől még ma öröm és bódottá van, GLORY GLORY!
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
16719 levél
Válasz 19.02.12. 23:11 #40385
ufodani
Sima zakó, ebben ennyi volt, a franciák egyszerűen erősebbek.
Sajnos beleestem én is abba a hibába ( ? ), h nincs 2 sztár a PSG-ben + nekünk megy mostanában egy pöttyöt, így meg lehet a win. Nem lett, sőt Pogba out + 2 sérült. A lehető legszarabb végkifejlet.
Bye BL, kell a PL 4. hely, h jövöre viszlát legyen.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
19490 levél
Válasz 19.02.09. 14:18 #40384
LiT
Félidő: Fulham 0-2 Man Utd

We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
16719 levél
Válasz 19.02.09. 08:55 #40383
ufodani
A mai Fulham meccs elé.
Egyszerre őrjöngés és szomorúság

fész link
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16719 levél
Válasz 19.01.27. 09:04 #40382
ufodani
Ja, csak egy észrevétel ami azonnal feltűnt Mou és Ole között az Arsenal meccs kapcsán.
Idegenben a második feles közepén United vezetésnél csatárt hozott be, és mindjárt kettőt!
Ez Mou-nál elképzelhetetlen lett volna, max annyi a hasonlóság, h kettőt cserél csak hát ő védőket hozott volna be...
Na többek között ez a MU szellemiség, győzni minden áron, ha kapsz 3-at, akkor rúgj 4-et.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16719 levél
Válasz 19.01.27. 08:57 #40381
ufodani
Sztem úgy lesz. Vhol olvastam, h 7.2M₤ az ára, nem is kérdés, h ez az apró semmit nem dönt.
Ráadásul benne van ebben a fél éves kölcsönben h amennyiben...hát bőven amennyiben.

Fergie-től megkérdezték, h mondjon egy nevet a sok remek embere közül. Rövid gondolkodás után Cantonát nevezte meg - ( ezt csak úgy ).
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
19490 levél
Válasz 19.01.26. 07:40 #40380
LiT
Véglegesíteni kell!!
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
16719 levél
Válasz 19.01.25. 23:01 #40379
ufodani
Csak ámulok!
Hetek óta nem szárad le a pofámról a vigyor, lendület/akarat/harcosság/impro - azaz sziporka. Nem mellesleg Baba'bá MU történelmet írt már a legutóbbi 7/7-el is, minden más csak ráadás.
Kéne nagyon ez a növény kupa, mást idén már nem nyerhetünk ( ja, van vmi BL is még... ).
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
12979 levél
Válasz 19.01.13. 20:53 #40378
konrad
Lehet picsogni a sok NSO-s károgónak: Ole majd a "nagyok"' ellen mutassa meg stb., stb. Hmmm... Baby Killer megmutatta. Megvertük otthon a Spurs-t? Meg. Szarul játszottunk? Nem. Volt/Van tartása a csapatnak? Igen. Nyertünk? Ott? Igen.

Gratula OGS és persze az egész csapatnak, kiemelkedően DdG-nak!

Glory, Glory ManUtd!!!
16719 levél
Válasz 19.01.13. 19:29 #40377
ufodani
Megérkezett a csapat
Kicsit para volt mindenkinek, h a Spurs lesz a mérce. Vhol tényleg az volt, és meg is ugrottuk, ez az United már hasonlít ahhoz az Unitedhez.
Speckó egy már csak a távoli múlt minden szinten, talán még tanulhat is és konzekvenciákat is vonogathat
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
19490 levél
Válasz 19.01.13. 18:29 #40376
LiT
Félidőben vezetünk Spurs ellen idegenben. Joséval nem lett volna kapuralövés sem. Kezdem azt hinni, nem kell ide más Solskjaer helyett nyáron.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
19490 levél
Válasz 19.01.02. 23:44 #40375
LiT
Chelsea X-elt,
Mi nyertünk,
Már csak 6 pont a 4. hely!
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
12979 levél
Válasz 19.01.01. 14:29 #40374
konrad
Solsi ha így folytatja (meg a csapat), nem is kell ide új menedzser... Mennyit számít, hogy nem buszoztatja őket! Mondjuk a védekezésen van még mit javítani, a nagyok ellen ez karcsú lesz!

Amúgy HNY Mindnyájatoknak!
16719 levél
Válasz 18.12.31. 15:16 #40373
ufodani
Alakul Szabadabban lazábban, a fékek kiiktatva.
+ nyerd meg az öltözőt és tiéd a csapat!
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
19490 levél
Válasz 18.12.30. 18:23 #40372
LiT
Folytatódik a Solskjaer mágia
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
12979 levél
Válasz 18.12.22. 20:45 #40371
konrad
Ole-nak jó bemutatkozása volt! Ötöt utoljára egy 2013-as meccsen toltunk, abban az évben, amikor az Öreg nyugdíjba ment!

Realitás: sokkal felszabadultabban játszottak a srácok! Jó volt látni a labdabirtoklást és az előre játékot. Pogba még mindig flegma, de az 5. gólnál hatalmas zsugát adott. Marci - aki alapból mindig a bal vonal mellett mozog - szerintem nagy szabadságot kapott Ole-tól, hogy menjen be középre is: a gólja ennek a szenzációs területváltásnak lett az eredménye.

Cardiff. Kieső csapatnak tűnik, fikázhatunk, hogy... De Józsival nagy vérverejtékezve behúztuk volna, eggyel, kettővel, vagy szopunk!

Más volt a játék dinamikája, a csapat előre játéka. Bíztató.

OGS-nak van még mit tennie, helyre tenni a játékosok önbizalmát, de szerintem Mike papával, MC-el ez sikeres lehet! Most jön néhány "könnyebb" meccs, bazira szurkolok az új stábnak és a srácoknak, hogy visszahozzák a remény vesztett Unitedet!

Az elmúlt félévben csak néhány meccset néztem végig úgyahogy, de ezt ma teljesen (meg a Pool ellenit). Mert Józsit megutáltam. De ahogy ma Ole örült, ahogy a csapat "visszajött", ez engem is visszahoz a hétvégi meccs nézésekhez. Még ha ki is kapunk, de ilyen támadó Unitedet szeretnék látni.

Szép volt Ole, szép volt Fiúk!!! Glory, Glory ManUtd!!!
12979 levél
Válasz 18.12.19. 20:30 #40370
konrad
Meglátjuk, hogy babaarcú killerünk mire lesz képes, én örülök annak, hogy Ole rögtön jött, nem pedig ódázta a dolgokat: neki itt volt a csúcs, de ahogy quervo írta, Ő abszolút Fergie nevelt focista volt, kívül-belül ismeri a dolgokat, ami a United lényege!

Most azonban a játékosokon is hangsúly lesz (Pogba): megmenekültek egy befásult menedzsertől, ezután kutya kötelességük lesz felszántani a pályát! Remélem O-Gunnar támadóbb focit játszat majd velük, bár a védelmet nagyon össze kellene majd rakni!

Én örülök Ole-nak, szerintem nagy energiával veti majd bele magát a munkájába, naná hogy bizonyítana szeretne az OT-n, ahol játékosként imádták (én is)! Annak meg külön örülök, hogy Mike papa is visszatért! Meulensteen is visszatérne vmilyen formában, na az lenne a csúcs, az egyik legjobb másodedzőnek tartom, mind a mai napig! Na hétvégén meglátjuk, hagyjunk időt Babyface Killernek, nagyon szorítok érte és persze a csapatért is. Nagy kő esett le a szívemről, hogy Jose elment...
1224 levél
Válasz 18.12.19. 18:06 #40369
quervo
Ők is voltak "hát nem tudom" - kategóriák. Pochettino persze jöhetne (és vele páran a jelenlegi csapatából)
19490 levél
Válasz 18.12.19. 17:56 #40368
LiT
Solksjaer... Hát nem tudom.

Nyártól kéne egy Pochettino vagy Zidane.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
16719 levél
Válasz 18.12.19. 11:12 #40367
ufodani
Persze egy bravúros tavasszal ( ami nálam a BL helyre való odaérés ), benne van egy fullos szerződés is.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16719 levél
Válasz 18.12.19. 11:03 #40366
ufodani
Jóó hát látó vagyok, na

Maradt Carrick, McKenna és jött/visszajött Mike Phelan.
Meglátjuk. Más nagy név vsz így hirtelen nem akarta bevállalni, csak felkészülten a kövi szezonra és nyáron mindig nagyobb a lehetőség az átigazolásokra is. Kiváncsi leszek, nagy csodára nem számítok.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1224 levél
Válasz 18.12.19. 02:03 #40365
quervo
Én örülnék a Babaarcúnak. A Moldéból kétszer bajnokot csinált, aztán a Cardiffnál megbukott ugyan, de nem tudom a sztori hátterét. De SAF iskola, mellette kezdte tanulni a szakmát. Ráadásul belülről látta, milyen, amikor a MU a világ legjobbja.
16719 levél
Válasz 18.12.19. 00:03 #40364
ufodani
A jelek, a tárgyak, azaz a csirkecsont/varjútoll/békaszem/taplógomba morzsalék nyállal kevert koktéljának lehúzása után : Ole Gunnar Solskjaer lesz a befutó.
( amennyiben nem, akkor kihagytam vmit )
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
12979 levél
Válasz 18.12.18. 23:07 #40363
konrad
"2013-ra már az Öreg is belátta, hogy ez nem nagyon megy neki, bár még így is minőséggel jobb meccseket nézhettünk, mint azóta."

Javítok: bár még így is minőséggel jobb meccseket nézhettünk, AKKOR!

Raistlin666: én nem tudom, mi van ma a Milannal, de megmondom őszintén, nem is érdekel! Igen, az AC Milan egykoron félelmetes volt, de sajna még mélyebbre csúszott, mint a mai ManUtd! Én kívánom, hogy a csapatod újra szárnyaljon, de bocsi, engem nagyon régóta - '92' - csak a United érdekel...
3547 levél
Válasz 18.12.18. 21:32 #40362
Raistlin666
Ha már Mr. Ego végre lép, akkor ennek örömére egy emlék morzsa tőlem is:

2007 AC Milan - MU 3:0
Sajnos OT-ra soha nem jutottam, de azért pár San Siro látogatásom volt az idők során.
Istenem de visszasírom azt a 90 percet!
Amikor még a csapatom igazi tényező, a MU meg a lehető legnemesebb és gigászi ellenfél volt...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.