Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Manchester United

Együtt forog a labda és a lélek, Vörös Ördög leszek, amíg élek!

13001 levél
Válasz 19.08.24. 18:48 #40464
konrad
Még két ilyen meccs, és a sok ígérgető, agyonfizetett, semmit nem focizó szarháziak miatt az Ole állásába fog kerülni. Végleg kiírtuk magunkat az elitből, még lelkendezve írtam a cselzi után, hogy a négy legyen meg. Most már nem fogok lelkendezni, csak csendben nézem a meccseket, még ha sikerszériába is leszünk (de nem leszünk). A mensziti és a pool húsz éve következik a csúcson. A United meg már csak történelem: AC Milan v2.0.

Egyedül Ole-t sajnálom. Megvezették, mert jóindulatúan naív volt és bízott némelyik szarháziban.
16779 levél
Válasz 19.08.24. 18:22 #40463
ufodani
kb.
Annyiszor megfogadtam már, h nem fogadom meg mixen a csapatot...
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
19587 levél
Válasz 19.08.24. 18:09 #40462
LiT
Az érzés, mikor már a 3. fordulóban elúszott a bajnokság és nincs értelme tovább nézni.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
13001 levél
Válasz 19.08.19. 23:20 #40461
konrad
Ja, egyébként tényleg les gól volt: az ESPN-en vagy egy percig húzkodták a VAR vonalait (sárga/kék vonal) és a szöglet elrúgása után tényleg azt lehetett látni, hogy a csávó előrébb volt, mint a védőnk. Mindegy is már... nem ezen múlt, hanem a mi balfaszságunkon. Ezt a Wolves-t vagy hárommal ki kellett volna tömni, az elsőben közük nem volt sem a pályához, sem a labdához, de drága gyerekeink baszták ezt kihasználni...
13001 levél
Válasz 19.08.19. 23:14 #40460
konrad
Jó. Legalább nem kaptunk ki. Nem értem. Az első feles teljesen rendben volt, bár a támadó részen - a gólja ellenére - nulla volt Marci. Rashi no comment, azt sem tudom, hol, merre bóklászott. De hoztuk az elsőt, le kell írnom, hogy PP tanár úr volt, szépen fordított széleket, játszható labdákat adott. Marci meg megint hozta a "túlpörgős" faszságát, átrohan a labdán, képtelen sok esetben megszelídíteni azt (igaz sok nem is jutott neki, de a gólja az szép volt).

A másodikért kár: visszaestünk mint a szar. Tomi botrányos volt középen, eladott/rövid passzok tömkelege, nulla látás a pályán, sajnos - bár kedvelem - van még hova fejlődni! (Igaz Roy Keane???) Luke Shaw úrfi... ímmel, ámmal felhozott labda, majd a felestől nem messze megáll, bal lábbal baletozzik a laszti felett, majd nagy kegyesen ad egy két méteres passzt... hátrafelé... hát a kurva alibi jó nénikédet.

Pali elsőben ok, de a nyegle, nagyképűség megint megbosszulta magát Te Fasz..., a tizid. Nem értem, hogy Davidet - James -, miért fütyülték ezek a farkasok, szegény ahogy labdához ért, egyből fújoltak. Talán egy Wolves szerződést utasított vissza, hogy ennyire utálják?

Ole-t sem értem, hogy mi a pélóért kellett várni a 88. percig a cserékkel: talán azt gondolta, hogy Greenwood 15 mp alatt gólt lő??? Pereirát már előbb behozhatta volna Tomi helyett.

Na itt érzem, hogy be lettünk árazva: a Cselzi ellen volt területünk, tudtunk kontrázni, mert azok eszetlenül jöttek előre. Ma megint meglátszott a kombinatív játék hiánya, az elképzelések ugyan megvoltak, de a passz pontosságunk előre, nagyon gyatra. Kezdődik a gyötrődés, hozzátéve, hogy építkezünk. Ám a nagy építkezésben egy 150 misire taksált supestar ne hagyjon már ki tizit 1-1-nél...

Tudtam, hogy kis csapatok ellen (is) nehéz lesz, de a második feles alapján jó, ha a hatba beférünk. A cselzi elleni diadal ennyire múlandó...

Glory, Glory ManUtd!!!
19587 levél
Válasz 19.08.19. 23:03 #40459
LiT
Nem változik semmi. Ezeket a meccseket 6 éve nem tudjuk megnyerni, ráadásul Wolves lesgól és Pogba kihagyott büntetője is tetőzi ezt a dühöt, amit most érzek.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
19587 levél
Válasz 19.08.11. 21:58 #40458
LiT
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
13001 levél
Válasz 19.08.11. 20:10 #40457
konrad
Az első feles után nem gondoltam volna, hogy ko lesz a vége, de baromira örülök, hogy a nyitón egy rangadót lehoztunk szép gólokkal és nem egy nyögvenyelős tizi góllal. Azért - még ha nyáron ki is almoltak alóluk - egy cselzit ilyen gólaránnyal megverni, nem kis dolog. Persze vannak még olyan tényezők, amelyekért morogtam meccs közben (néhol remegtek a lábak, eladott labdák, megakadó ígéretes támadások önzőség miatt, felesleges cselek, sarokpasszok etc.), de remélem ezekre felhívja Ole a figyelmet. Perreira-t még gyengének érzem a kp-ra, Pogba kettőt v. hármat villantott, szerintem ő még mindig a realba tart. Hátul Harry játéka nagyon tetszett. Amelyet nagyra értékelek, az a bizonyítási vágy, néha mentek mint a meszes, kemények voltak, nem volt elveszett labda. Daniel után még non plus ultra lett volna, ha Greenwood is betalál Gratula Giggsy-palánta, csak így tovább, édesapád most biztos nagyon boldog odafent...

Azt röhögtem, hogy a spíler stúdióban vagy fél órát vért izzadva próbáálták magyarázni az egyértelműt, már a végén a statisztikákat is agyonmagyarázták, miközben egyfolytában ment a ManUtd fika. Fehér Csaba szerint "túlzó a 4-0".... rendben, de a meccseket gólokra játszák, bár ezt Fehér Csaba nyilván nem tudja, mint egykori "kiemelkedő" pályafutást betudó magyar fodbalista.

Ez a csapat most kezd építkezni, alakulni csak megsúgom kedves Csaba, kérdésként feltenném, hogy amikor kikerültél nyugatra, te már az első meccsen tudtad minden társad mozgását, gondolatát stb.? Alakulunk és az összjáték képe pont azért volt olyan, amilyen, mert ezen lovagoltál perceken keresztül.

Na szép nyitány volt Fiúk, még sok sok ilyen meccset, cél az első négy!!!
Glory, Glory ManUtd!!!
1273 levél
Válasz 19.08.11. 19:30 #40456
quervo
What da actual fuck? Nem láttam a meccset, meg is feledkeztem róla, jövök fel ide, látom a lemondó hsz-eket, aztán azt hittem, elromlott az eredmenyek.com appom.
16779 levél
Válasz 19.08.11. 19:26 #40455
ufodani
2 merőben más félidő.
Az első a halálsoron játszódott a mi szempontunkból, a második viszont ✓✓!
A helyzetkihasználás döntött ( volt azért egy tizi és egy megpattanó is ), mert azért a pályán messze nem voltunk ennyivel többek. És hát erre mondják, h na de gólra játsszák.
Rangadót nyertünk rögtön a rajton és ez a lelkeknek, az önbizalomhoz is nagyon kellett.
Gratula
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
13001 levél
Válasz 19.08.11. 18:37 #40454
konrad
Ellenben Harry nagyon jól mutatkozott be, remélem Lindivel összeszoknak.
13001 levél
Válasz 19.08.11. 18:34 #40453
konrad
Pogba sajnos ott folytatja, ahol abbahagyta...nyegle, unott. Volt egy két veszélyes akciónk, de azoktól a tötyörgő megoldásokról agyfaszt kapok. Sajnos a cselzi nagyon veszélyes...
16779 levél
Válasz 19.08.11. 18:27 #40452
ufodani
Ráadásul csak 10en vagyunk. Lingard kb 2x ért labdához..
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16779 levél
Válasz 19.08.11. 18:24 #40451
ufodani
Szünet.
Azért ennél többre számítottam, Bissaka lubickol, ezen kívül lófasz az egész.
+ a cselzi vágott 2 kapufát is.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1273 levél
Válasz 19.08.09. 16:04 #40450
quervo
A támadásokkal valszeg a kettő közt van az igazság, Lukára semmiképp nem volt szükség már, de kétlem, h nem akart Ole oda valakit. Nálam a PES-ben Dybala van ott, de úgy tűnik, h én csak védőket tudok megjósolni, anno Lindelöföt, idén Maguire-t vettem meg még a pletykák előtt.

Én most Rashben bízom, topik volt már többször is, h nem szélső, ha kicserélik a vérét hidegre, akkor csak a sérüléseket kell elkerülni, majd télen lehet kapkodni centerért.

De Gea - Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - McTominay, Matics, Pogba - Mata, Rashford, Martial

Én ebből indulnék ki.
16779 levél
Válasz 19.08.09. 13:08 #40449
ufodani
Hátul rendben leszünk, + van elég anyag a leendő sérültek pótlására + a rotára is ha szükséges. A Bissaka ( rem többet játszik majd mint a csk nagy kedvenc Young ) - Linde - Maguire - Shaw 4es nagyon bivalynak tűnik.
Középen és elöl már inkább akadnak kérdőjelek. Mindenki mondta már, h Pogba így úgy, h éppen milyen a kedve. Ezt a kifejezést nem támogatnám, tőle minden meccsen extrát vár a többség de nem ilyen egyszerű azért. Lingard többségben súlytalan, Mata a 60 perceivel hozzátehet... Matic oks lassú ( már amikor megvettük is az volt, szóval.. ), de általában jól szűr. McTominak védekezni és támadni is kell, ő képes kiemelkedően sokat futni - kell is majd, mert Pogbától nagy védekezéseket ne várjunk. Fred? Alexis? Perreira? Ideje lenne már, h mutassanak vmit.
Elől van egy -Lukaku ( én itt tartottam volna, kivéve, ha most vmi másfajtában, más szerkezetűben nem gondolkodik Ole, pl gyors egyérintős / Luka ebben nem lenne partner / ) támadások , maradt Rashi, Marci akik igazából és 100%osan csak támadók. Nagy termés sem tavaly sem előtte nem volt, csak bízni tudok abban, h végre eldobják a tescós colát.
A fiataloknál is fiatalabbak pedig úgymint Greenwood , Gomes, Chong. Őrült tehetségek, de sokszor sok emberre is mondták már ezt, aztán... Nagyon bízok bennük!
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1273 levél
Válasz 19.08.08. 13:17 #40448
quervo
Anélkül, hogy belátnék a kulisszák mögé, ez a szezon nagyon kapkodósnak tűnik. Mondjuk az FA is visszabújhat nyugodtan az anyjába, hogy ilyen helyzetbe hozza a saját csapatait, hogy még van kb 5 órájuk igazolni, aztán Európában mindenhol máshol lehet még csemegézni. Lukaku félig-meddig hivatalosan is Inter-játékos, nincs erőcsatárunk, nincs Herrera-pótlónk, de olvasom, hogy belső védő kell még, mert abból nincs elég. Másodvirágzásokra várunk Pogbától, Martialtól, Sáncheztől, miközben a csapat arca bár jó játékos, de nincs abban a státuszban, ami erre predesztinálná.

Eriksen merült fel most épp, biztos olcsó mulatság lenne egy olyan csapattól elhozni, amelynek szintén órái vannak arra, hogy helyettest találjon, és amúgy nincs rászorulva, hogy eladja bármely sztárját.

Mindig várom az átalakulást, a megújulást, a régi United-érzést, de már csak abban bízom, hogy Ole tisztában van az utánpótlás erényeivel, és idén beépíti a hiányposztokra a saját, sikerre éhes "fiait".
19587 levél
Válasz 19.08.05. 17:51 #40447
LiT
Bruno Fernandes kell, de nagyon. BBC szerint nincs Ole listáján, de ezt kétlem
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
1273 levél
Válasz 19.08.05. 14:28 #40446
quervo
Na MOST hivatalos.

Közben Dybala valszeg off. Crea véleményét már láttam is róla NSO-n.
16779 levél
Válasz 19.08.02. 20:37 #40445
ufodani
Ez a csomag így rendben lenne.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16779 levél
Válasz 19.08.02. 20:25 #40444
ufodani
nem én fizetem, de szinte mindig az United szopik ezekkel a horror pénzekkel. Most pl ő lett a világ legdrágább védője.
Azért örülés van
Dybala? Hát a fasz tudja..
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
19587 levél
Válasz 19.08.02. 19:58 #40443
LiT
És végül Maguire hivatalos 80 millióért!
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
19587 levél
Válasz 19.07.31. 22:58 #40442
LiT
Mandzukic nevét csak felhozták, de nem lesz benne az üzletben. Lukaku - Dybala már csak Dybala beleegyezésén múlik.
Maguire és Bruno Fernandes is kéne még ettől függetlenül! Nagyon húzzák azokat is.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
1273 levél
Válasz 19.07.31. 16:14 #40441
quervo
Lukaku <---> Dybala, Mandzukic, 10 misi

Évtized üzlete-gyanús, ha ez tényleg így lesz, ők tudják. Mondjuk nem örülök, hogy azért jön csak a La Joya, mert oda már nem kell, remélem, nem lesz motivációs problémája. Na mindegy, egy ilyen igazolásra várok már régóta, de tényleg túl szépnek tűnik ez így.
1273 levél
Válasz 19.07.16. 13:06 #40440
quervo
Erről az jut az eszembe, hogy 2003-ban már megvolt a filctollal DIY-elt Ronaldinho#7 mezem.
13001 levél
Válasz 19.07.15. 23:10 #40439
konrad
Nem nagyon látom még az "alakulást" abból a szempontból, hogy a negatív ballaszt még mindig itt szívja az O2-t: Pogba, Szancsez, Rojo, Matic, Young, de ide sorolnám Jones-t, Smalling-ot és Dalo-t... (Bocs, ha esetleg vkit megséretnék)

Nem szeretnék egy felkészülési meccsből következtetéseket levonni, 1. egy bitang gyenge csapat ellen toltuk, 2. a két félidőt totál felforgatott csapatok csinálták végig, 3. fizikálisan/mentálisan nulla még a gárda, újak/régiek (de ez érthető).

Aki nekem bíztató: a James gyerek (a Giggs-pártfogolt), Gomes és Bissaka. A másik James-ről nem is tudtam, hogy Ő van nekünk, most lőtt egy gólt, de édes Istenem, hány ilyen volt az elmúlt húszban...? (De gyere fiatal!!!)

KP,KP,KP, Pogba out, kell egy ÉSZ helyette. Késő este olvastam, hogy Maguire meg van... Hm. Rio és Vida szakmai véleményét várom vagy esetleg Staam/Irwine párosét...

Na még az elején vagyunk, de az igazolás (el/le), ez eddig elég vérszegény...
1273 levél
Válasz 19.07.15. 15:50 #40438
quervo
Múltkor elkezdtem írni egy bejegyzést arról, hogy mit várok ettől a holtszezontól, de elment tőle a kedvem. Pogba klasszis, de már én sem látom itt szívesen, de elég nehéz lesz ANNYIÉRT rásózni bárkire is. A ~komolyan vehető Real most költekezett ki, bár én azzal is kiegyezek, ha adnak cserébe valakit.

Milinkovics-Szavicsot mondják a középpályára, az FC Youtube-ban jól teljesített, de nem tudnak annyit fizetni, hogy én olasz bajnokikat nézzek, hogy csekkolni tudjam.

Remélem, Rashford egész nyáron a 100%-os helyzetek értékesítését gyaksizza, simán elfogadom őt centernek, kell egy saját nevelésű klasszis a csapatunkba már az imidzs megőrzése végett is, nomeg a jelenlegi 9-es piacról én senkit nem tudnék békés gyomorral befogadni. Max Böde Danit, de Manchestertől messze van Madocsa. Lukaku meg mehet felőlem, sosem volt egy szimpi srác.

Nem az én pénzem szerencsére (max 0,0000000000001%-ban), de Maguire-ért ez egy pöppet sok szerintem.
19587 levél
Válasz 19.07.14. 18:26 #40437
LiT
Elég megbízható forrásokból jönnek a hírek, hogy Harry Maguire érkezik 60 + 20 millióért. Örülök neki!
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
33235 levél
Válasz 19.07.13. 16:32 #40436
Creativ3Form
Lement az első felkészülési, csendes 2:0-ás siker. Elég vegyes volt az összkép. Az első félidő...nos...szar volt. Matic katasztrofálisan játszott, és én személy szerint Pereriatól se ájultam el. Őt maximum a padra, kiegészítő emberként tudom elképzelni, de a kezdőbe nagyon kevés. A másik nagy csalódásom Chong. Elképesztő nulla volt, szinte nem csinált semmi értékelhetőt. James viszont biztató, gyors és erőszakos. Plusz Martial se volt rossz. A második félidőben a teljes keretet lecserélte Ole, és az már sokkal jobban is tetszett. McTomminay mérföldekkel jobb volt, mint Matic, remélem inkább ő lesz preferálva a szezonban. Bissaka remek, bemutatott pár jóféle becsúszást, ő telitalált lesz a jobb szélre főleg, hogy Dalot is elég halovány volt az első játékrészben. De akikkel a legjobban megvoltam elégedve, az Gomes és Greenwood. Mindkettőt be kell építeni a kezdőbe az idei szezonban, hatalmas spíler mindkét srác. Egyszerűen jó volt nézni, amikor náluk volt a labda. Rashford szemfüles gólja is örvendetes, ilyenből kell majd rengeteg a szezonban. Az viszont ordít a csapatról, hogy kell egy minőségi, kreatív KP a csapatba, mert amilyen nulla volt az első játék részben a KP, akkorát javult, mikor beállt Pogba. Hozni kell a helyére legalább egy Bruno Fernandest, mert én az Instaribit nem akarom látni se a bajnokságban, se a kupákban. Menjen, azt nyavajogjon az ügynökével a Juveban vagy a Realban.
Szóval első meccsnek nem volt rossz, de van még munka bőven. És lassan a takarítást is el kellene kezdeni (khm Young, khm Pogba).
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1273 levél
Válasz 19.05.27. 13:09 #40435
quervo
Beláthatatlan távolságra volt a dobogó, amikor elhúzott, Oléval karnyújtásnyira. Nem tudom, mit lehet most tenni, sokaktól meg kéne válni, megy Pogba is, úgy fest, aki a kritikák ellenére még mindig a legképzettebb játékos a keretben, egy új koncepcióval, társakkal akár még ennél is többre lenne képes.

A bajnokság végéért nagyon nagy kár, azok tényleg arcpirító eredmények, de nem lett volna ez akkora gáz, ha nem alapozza meg a jó szar szezonunkat a portugál.

Kereterősségben a Cityt kell utolérni, mentalitásban meg a Poolt, és akkor lehetünk újra bajnokok. Ha ez öt éven belül bekövetkezik, akkor azt itt helyben aláírom.

Azért annak örülök, hogy a kiesés ellen küzdő Chelsea szintjére nem értünk el, és van javulás, de itt rengeteg meló lesz még. Remélem, súg az Öreg Olénak, elkél az a varázslat, amire úgy tűnik, csak ő volt képes.
13 levél
Válasz 19.05.23. 00:32 #40434
Gest
Ez sajnos igaz. 2007, meg úgy általában a kétezres évek végén a két klub között lezajlott "csaták" óta fél szemmel követem a MU életét is, igazán méltó ellenfelek voltak. A MU annyival szerencsésebb, hogy náluk a SAF utáni identitászavar az egyetlen igazi gond, anyagi erőforrás, stadion, brand stb minden egyéb alapján mai napig top klub.

Mi viszont tényleg eltűntünk, aztán ez a jelenlegi Arsenal vonal se tűnik annyira meggyőzőnek, most meg már ugye nem is a mi kezünkben van a sorsunk, hanem az Inter illetve Sassoulo kezében, de ez már másik topicba való.

Mindenesetre mind a két csapatot hiányolom a bajnokok ligájából, nekem sokkal nagyobb örömet okoz, amikor nagy múltú, személyiséggel rendelkező óriások csapnak össze, mint az ami most zajlik. Jobbulást mind két gárdának
3601 levél
Válasz 19.05.22. 08:30 #40433
Raistlin666
Hát igen, Mi AC Milan szurkerek aztán igazán tudjuk milyen évekre a posványban ragadni...
13 levél
Válasz 19.05.22. 00:14 #40432
Gest
Azért érdekes így a szezon végén, Ole pont ugyanott végzett, ahol Mou abbahagyta. Tudom mennyire megosztó személyiség a portugál, személy szerint én nem csípem, de meggyőződésem nem ő volt a probléma nálatok, hanem a sok csicska beképzelt celeb-modell, akik focistának képzelik magukat. Ez úgy kb igaz nagyon sok helyen, a Conte és Sarri buktató Chelseatől az edzőfaló PSG-n át lehetne sorolni napestig. Ez volt a legfőbb eltérés SAF idejében, ott nem voltak celebek, aki azt hitte magáról idővel, hogy ő a főnök (hello Beckham) az repült. Most fordítva van, az edző repül, ha a celebnek nem tetszik bármilyen apróság. Írom mindezt kívülállóként, AC Milan drukkerként.
19587 levél
Válasz 19.05.21. 21:20 #40431
LiT
Jelen.

Csak a nagy csalódottságomban már nincs mit írnom a csapatról. Következő szezont várom már.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
13001 levél
Válasz 19.05.21. 21:16 #40430
konrad
16779 levél
Válasz 19.05.21. 20:41 #40429
ufodani
Nyugi Raistli csak trollolo
Pihi van részemről....
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
13001 levél
Válasz 19.05.21. 19:50 #40428
konrad
Nono... azért Danika barátom (ufodani), LiT és Crea nem divat szurkolók! Lehet valami nagy projektekben vesznek részt és nincs idejük ide írni. Bár nekem hiányoznak kurvára, mert velük meg tudtam vitatni/osztani örömeimet, bánataimat. Igaz, most csehül állunk, de remélem visszajönnek, ŐK nem divatszurkerek... tudom, mert évek óta mindent beleadva kommenteltek, szurkoltak, véleményeztek. Ők IGAZI ManUtd szurkerek. Csak most holtpont van.

Na mindegy. Addig is tartom a "frontot", én azért fogok írogatni egyrészt azért, mert '91 óta imádom ezt a csapatot (a'la Giggsy), másrészt meg bizakodom egy szebb jövőben, aztán hátha feléled a topik... GoGo OGS!!! Glory, Glory ManUtd!!!
3601 levél
Válasz 19.05.21. 15:27 #40427
Raistlin666
Lemorzsolódott a sok divatszurkoló és csak Te maradtál...
13001 levél
Válasz 19.05.21. 14:11 #40426
konrad
Hahóóóóóó, van itt még valaki...?
13001 levél
Válasz 19.05.12. 20:04 #40425
konrad
Én kihagytam a meccset - inkább néztem itthon élőben a megye III-as csapatunkat, akik behúzták az aranyat egy kurva jó, küzdelmes meccsen -, de ezek szerint nem veszítettem semmit. (Az azért jó érzés volt, hogy az egyesületünk alelnökeként a levegőbe dobáltak a srácok.. Ez nagyobb ajándék volt, minthogy a lélektelen United-re basztam volna el 90 percet.)

Végre vége ennek a kínszenvedésnek. Amennyiben idén nyáron nem "pattintunk" valami ötletet az újraépítkezésre, amennyiben Ole tudása, vezetői mentalitása nem üti meg a szintet, óhatatlanul is középszer szintűvé süllyedünk. Hol vannak már azok a kellemes 90-es, 2000-es évek, amikor egy-egy gyengébb meccs vagy szezon után, de mindig ott voltunk a top-ban, volt nevünk, mindenki fosott az OT-ra jönni. Hat év telt el SAF távozása után, ez alatt kergettük az álmokat, hogy na MI vagyunk a United, de aztán ez alatt vastagon szembe jött velünk a valóság! Ki kell lépnünk a SAF és azt akkori gárda által közel 27 évig felépített álomvilágból, ki kell lépnünk abból a komfortzónából, hogy az elmúlt évtizedekben milyen "kényelmes" volt United szurkolónak lenni, mert MI vagyunk a United... Mindnyájunknak - klub, vezető, játékos, szurkoló - magunkba kell szállni. A játékosoknak, vezetőknek, hogy mi a lófaszt akarnak elérni az elkövetkező években, nekünk szurkereknek pedig azért, mert el kell engednünk most már az elmúlt 25 évet...

Ufff, én beszéltem, de azért Glory, Glory ManUtd!!!
16779 levél
Válasz 19.05.12. 17:57 #40424
ufodani
A mai záró eredménye teljesen egyértelmű. Egy hete a 20.al xeltünk, akkor a 18.tól teljesen papírforma a 0:2.
És nehogy már egy nő tartsa a mélységi rekordot, így hát lefúrtunk 11 035 méterre.
Megkönnyebbülés lesz jó 2 hónapig nem látni a csapatot... ( ilyet sem mondtam az életben )
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
13001 levél
Válasz 19.05.05. 17:08 #40423
konrad
Na végre eldőlt, hogy marad az EL, végre én sem kergetek vágyálmokat. Ezzel a játékkal még ott is küszködni fogunk, nem hogy a bajnokságban. A meccsen mutatták Woody rezzenéstelen arcát, vajon mire gondolhatott ez a jó ember. Remélem felötlött benne, hogy új irány kell, de mindegy is, lerágott csont...

A bajnoki záró meccset még megnézem, aztán majd nyártól/ősztől meglátjuk, mi alakul a klubnál. Mindenesetre én nem osztom Ole e heti kincstári optimizmusát, miszerint csodálkoznánk azon, ha tudnánk milyen játékosok vannak egy bizonyos listán akik jönnének (bejelentkeztek?) hozzánk! Hova? Az EL-be? Szeretlek Ole, de ne hülyíts.
13001 levél
Válasz 19.04.29. 23:02 #40422
konrad
Én biztos nem pakolnék ki ennyi pénzt Oblak-ért, azért van nekünk egy jó Romero-nk, aki most előre léphetne. Illetve ott van Henderson, de az meg maradni akar a a SU-nél, most hogy feljutottak. Hm, a fene sem tudja, mi lesz itt, mindenesetre David-ot nagyon sajnálnám. Tavaly előtt, amikor kint voltam az OT-n, láttam bemelegítés közben, a retinámba égett ennek a gyereknek a gyorsasága, reflexei: a felkészítője a végén már kb. 5 méterről rugdalta neki a labdát bikából és ahogy ez a srác leért a sarkokra, az valami döbbenet volt. Kár lenne elengedni, Schmeiel és VdS után szerintem Ő az egyik legnagyobb kapus tálentumunk! (az utóbbi hetek lepkézései ide vagy oda...)
16779 levél
Válasz 19.04.29. 17:25 #40421
ufodani
Oblak áprilisban hosszabított '23ig, ami persze nem akadály. A kivásárlásija 120M €. Az egy dolog, h kit/kiket szeretnénk, kérdés h akar e az ELban ugrálni, vagy fontosabb a pénz. Mert ha utóbbi, akkor nálunk nagyságrendekkel többet kereshetne.
Tavasz elején lehetett olvasni DdGről és pl Pogba Margitjáról, csak amíg nem tutti az EL ( sztem de ), addig részünkről csönd van.
Nyilván kár lenne az utóbbi 4-5 év legjobb játékosától megválni, de hát ez már csak ilyen kvház, jövés és menés van.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
13001 levél
Válasz 19.04.29. 16:47 #40420
konrad
Az nso azt írja, hogy DdG elmegy (PSG) és Jan Oblakot hozhatják a helyére az Atletitől! Én személy szerint sajnálnám, ha itt hagyna minket, a klub jelenlegi helyzetében simán odaadnám neki a 350 per hetit (Sanchez? A nagy semmire heti 500 vagy mennyi...). David kurva jó kapus, még csak 28 éves, csak most gödörben van, ahonnan ki tudna jönni (főleg ha egy épkézláb védelem lenne előtte).
13001 levél
Válasz 19.04.28. 19:36 #40419
konrad
Azért Dani, mert ezek jó része már nincs itt fejben... Mondom: nagy takarítás kell és megfelelő erőnléti program. Ma a másodikban mintha nb I-es meccset néztem volna...
13001 levél
Válasz 19.04.28. 19:34 #40418
konrad
Ez maradt az idény végére: ez a csapat kifingott erőnlétileg és fejben is, Ole-nak lesz mit tennie az elkövetkező hónapokban. Még két meccs, elvileg a cselzit is beérhetnénk, de ez már csak egy álom, a realitás az EL.

Mindenesetre egynek örülök, hogy Ole-t véglegesítették, ott van Phil és Carra, és nyáron lehet építkezni, küzdeni.

Glory, Glory ManUtd!!!

PS.: Egyébként Crea hova a frászba tűnt, már hetek óta nem kommentel?
16779 levél
Válasz 19.04.28. 19:30 #40417
ufodani
Tényleg behányok a szezontól, annak nagy részétől. Legyen már vége.
Első felesben mutattuk, h h kéne, a másodikban pedig, h jaa azok nem mi vagyunk..
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
13001 levél
Válasz 19.04.28. 18:31 #40416
konrad
Először komolyan azt hittem, hogy két kapufa és kijön, de nem ... Egyébként ha egy kicsit pörgősebbek és pontosabbak lennénk a kapunál, ezt a mai cselzit simán ütni tudnánk. De úgy érzem, hogy ezek idén elfáradtak de nagyon.
19587 levél
Válasz 19.04.28. 18:23 #40415
LiT
Hihetetlen, hogy a Chelsea-nek mindig szerencséje van. Már bosszantó.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.