Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Sensible Soccer - 2006-ban ismét !!!

4695 levél
Válasz 06.06.26. 11:00 #4
szedrencs
Lassan 3 hete megjelent a program, és szerintem nagyon hozza a régi "sensis" feelinget. A nagyfejű játékosok, a videók, a visszajátszások mind a régi szép időkre emlékeztetnek.

Elegendő joystick-kal akár négyen is lehet egy gépről játszani, és coop is van benne, amikor egy csapaton két emberi játékos osztozkodik.

Vannak benne azért apróbb grafikai bugok, meg nagyon hiányzik belőle a kommentátor (ami ugye a SWOS96-ban benne volt) de ha felélesztik a sorozatot, akkor mindenképpen egy ígéretes kezdés. Aki belefáradt a Fifákba az imádni fogja.

Eleinte zavaró lehet, hogy - gondolom szerződés hiányában - nem a valós focistanevek szerepelnek a játékban, de már erre is érkezett egy mod, ami javítja ezt a problémát, akárcsak a pályán megjelenő szponzporok neveit.

Fájó pont, hogy Magyarország nincs benne, holott a sorozat régebbi tagjaiban megtalálható volt.

Szerintem egy ígéretes kísérlet a sorozat feltámasztására, és kint - ez is szimpatikus - eléggé baráti áron (20 GBP) hoztak forgalomba. Budgetként kötelező megvenni, már csak a multi miatt is (billentyűzet vs. joy, max. 4 fő. Netes multi viszont nincs, pedig egy saját csapatos liga valami fantasztikus lenne. ).

A részletes taktikatervező/karrier módot még nem próbáltam, de feltételezem, hogy nem vették ki azt a nagyon komoly menedzserrészt.

Aki szerette a régi részeket, annak szóljon a "Goalscorignsuperstarhero"! Aki meg nem ismeri, az szedje le a demót.

pl innen:
http://www.codemasters.co.uk/sensiblesoccer2006/

(Regisztráció szükséges.)
4695 levél
Válasz 05.12.06. 12:47 #3
szedrencs
Nekem is jobban tetszik az a stílus (bár én csak Sensivel meg fifa 98-al fociztam), de biztos van aki lehurrogja majd, hogy mi ez a rondaság. (Nagyfejű játékosok rulez)

A végére már profi voltam szabálytalankodásban, ha másban nem is. Mondjuk nagyon szépen be lehetett csavarni a lasztit a sarkokba, az nagyon tetszett, meg volt egy pár tuti kezdés (4-4-2 meg 3-5-2 oldalt felvezetve, majd középre beadva, ráfordulással rárúgva).

Nekem először pc-n volt meg a sima sensi, aztán amigán is láttam, tényleg über módon nézett ki azon is. Ha valakinek kellene, akkor a www.the-underdogs.org-ról letöltheti, megéri.

A karrier rész is nagyon fasza volt benne, egyik haverom szerintem hónapokat (ha nem éveket) töltött taktika állítgatással, szeritnem ő Magyarországon a legfanatikusabb sensis (még mindig játszik vel!). Egyébként a régebbi részekhez is egy csomó cuccot lehet találni a weben, ha körülnézel (hangok, taktikák, aktuális játékosállományok).
6215 levél
Válasz 05.12.05. 18:59 #2
CamelX
Ez igen!!!!
Tuti kötelező darab lesz nálam ha ragaszkodnak a hagyományos játékhoz. Sensible '96 Amigán atomjó volt amikor a világ szinte összes focicsapatával lehetett játszani, meg karrier módban kereskedni, meg ligákat nyomatni. Grafika nem gáz, ponthogy a sajátos stílusa miatt lehet szeretni
I am the architect of my own destruction.
4695 levél
Válasz 05.12.05. 17:50 #1
szedrencs
Az idősebbek talán még emlékeznek a 90-es évek elején megjelent Sensible Soccer-re, és Sensible World of Soccer-re, amelyben az aranyosan arcade focirész mellett egy egész komoly manager és taktika készítő rész is helyet kapott.

Ez volt 15 éve (bár én ismerek embereket, akiket a Fifa soha nem fogott meg, és azóta is ezzel a progival tolják)

A jó hír, hogy a Codemastersesek rájöhettek, hogy eléggé sokaknak van fifa, és grafikai überkill csömörük, és 2006 elején megajándékoznak minket az új, bár egyáltalán nem szép, de hangulatosnak ígérkező SENSIBLE SOCCER-rel !!!

Képek itt:
http://www.codemasters.co.uk/games/?gameid=1846

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.