Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Számítástechnikai magazinok

»» Hardwired, avagy egy régmúlt időt idéző kiskirályság a neten...

159 levél
Válasz 07.06.01. 17:35 #9
MuMa01
nagyon bírom!!! igaz hogy nagyon lehúzósak, de nagyon elborult híreik vannak...kübli malacok powah!!!
2724 levél
Válasz 06.11.05. 08:57 #8
CitizenX
Hát, a hozzá nem értéssel vitáznék egy kicsit, de a többi az stimmel. Jó lenne az az oldal egy kicsit kisebb arccal. De még így is ez a legjobb ebben a kategóriában. Mondjam, hogy sajnos? Nem mondom.
www.csinicucc.extra.hu
4370 levél
Válasz 06.08.20. 16:31 #7
Kalwa
Mert sok hozzánemértő kakaózabáló vezeti azt a szennylapot a kiskirályi seggnyalóikkal együtt
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
1567 levél
Válasz 06.05.29. 17:11 #6
Marv
Szerintem abból a szempontból elég jó a HW, hogy naprakészek és elég sok friss infó jelenik meg ott (a körítés azonban tényleg hagy kívánni valót maga után) beleértve Demo-kat, introkat, előzetes-eket, ilyesmi... a Fórum viszont nagyon unszimpi... De a cikkek amik ott megjelennek (pl. Oblivion-ról is)... szerintem butaságok tucatjaik írják benne... Másik "kedvencem" ilyen téren a HcGamer, amiről szerintem elég annyi, hogy a F.E.A.R. kapott vagy 69% -ot...

Én a HW-et napi többször is meglátogatom és ha nem mélyedsz bele nagyon, akkor jó oldal...
http://www.youtube.com/watch?v=o2zCon5n7PI&NR=1 :P
2151 levél
Válasz 06.05.18. 22:38 #5
darkforce
A hw addig szép volt jó volt, amíg meg nem jelentek a next-gen konzolokról az első hírek.
Bizony mostmár sokkal jobban foglalkoztatja őket az, hogy egy játék kapcsán mennyi hype-ot lehet megfogalmazni, mint az, hogy mégis mennyi értéke van egy adott programnak.
Színvonal ott tartósan alacsony, ettől függetlenül nagy az élet ott, de én kitartok a dome mellett. =)
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
17778 levél
Válasz 06.05.10. 18:31 #4
MagicMoment
öööö,igazándiból én cirka 1-1,5 éve olvastam,akkor még igen jó volt(és így a régi tapasztalatot írtam le sry ),és az akkor szinvonal lazán jobb volt.. hogy most mi van ott,azt nem tom. bár bnőm panaszkodott már,h tele van gyökérrel
4695 levél
Válasz 06.05.10. 15:32 #3
szedrencs
szerintem az indexhez tartoznak lazán.
egyébként meg ha megnézed az E3 coverage-et, akkor látod, hogy gyakorlatilag elkurvultak, és nagyon elmentek konzol irányba. ráadásul már nagyon erőltetett az egész - pl. metal gear solid IV trailerről kb 4 v. 5 tömjénező hírt hoztak le. Külön egyet a kamerás verziónak, külön egyet a low-resnek, külön egyet a hd-nek.

a színvonalról nem lennék meggyőződve.
17778 levél
Válasz 06.05.10. 10:47 #2
MagicMoment
csendben jegyzem meg,hogy én sem szívlelem a hardwared überkocka birgádját, ez a mindent 2444*9999-es felbontásban játszom 40colos moncsin,meg 450AA meg 99AF-el,de akármilyen más fórumra mész be újoncnak,és hülyeséget mondasz,lefognak ugatni.
egyébként pedig moderálás náluk nem igazán van,tekintettel arra,hogy fizetős támogatókra leltek. vagy valami hasonlót mondott a bnőm. pontosan nem tom,me nem igazán érdekel az oldal.
jó pár régi pcdome-s is átment oda. az viszont tény,hogy a színvonal szvsz picivel magasabb,mint itt.
4370 levél
Válasz 06.04.13. 22:49 #1
Kalwa
Történt egyszer, hogy Kalwa meglátogatta Hardwired királyságát. Rég lehetett már hallani felőle, hogy ott bizony kemény kézben tartják alatvalóikat a nagy pápák és istencsászárok. Noha, majd meglátják azt ők, mi a módja! Határozta el Kalwa és nekiindult, hogy kiderítse: tényleg létezik még ilyen oldal a 21. században, ahol kiskirályok diktatúrikus módszerekkel tartják kordában a népüket, megcsorbítva a szabad véleménynyílvánítás jogát?
Midőn már jelen volt Kalwa azoknak földjén nem kellett sok idő, hogy kiderüljön a rideg valóság. Tényleg igazak voltak a hírek. Nemcsak, hogy nem humorosak - holott annak próbálnak látszani, ami pedig len már évek óta ugyan azt jelenti és, hát igencsak megunható a dolog -, de még vérben forgó szemekkel bánnak el minden olyannal, akik nem közéjük való és esetlegesen másképpen gondolkodik erről-arról.
Hol itt a törvény?! Kiáltok... mire ők: Itt mi vagyunk a törvény! Akárcsak Döbrögi nagyság, ők maguk is úgy viselkednek, és meg is érdemelnék azt a többszörös botütést, amit a társadalom hozzájuk képest értelmesebb felére mértek.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.