Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» T-Home

1727 levél
Válasz 07.02.28. 19:56 #11
jani0624
Nincs havidij, ez a szolgáltatás része. A minőség tökéletes, hiszen netes TV, DVD minőség.
1027 levél
Válasz 07.02.28. 19:45 #10
Sawyer
Akkor marad a rendes téka. Ennek a tékának nincs havidíja? De mondjuk amúgy sem sok film van. + Milyen a filmek minősége?
A filmre ne úgy tekints, mint egy szórakozás, - hanem mint művészet!
1727 levél
Válasz 07.02.28. 19:42 #9
jani0624
A távkapcsolon vanegy gomb ami egyenesen a tékába vezet, de menüből is elérhető. Különbözö kategoriákban ( vigjáték akci, horror animácios stb. ) választhatsz, melyek tartalmazzák a filmeket. Van keresés is, beirsz személyt vagy filmet, és kidobja a találatokat. Ezekután ha kiválasztasz egy filmet, akkor a mellette lévő árat ( legtöbb 499) hozzádobják a számlához, amit ho végén fizetsz a szolgáltatásért, és 24 óráig nézheted a filmet.
Azért is mondják a reklámban hogy folyamatosan bővülő videotéka, mert gyakorlatilag a legujabbak és egykét találomra kiválasztotton kivül nincs még sok film Kategoriánként 5-15. Korántsem tékányi többezer, össz max 100-150 lehet.
1027 levél
Válasz 07.02.28. 17:43 #8
Sawyer
A tékáról írnál bővebben? Engem az érdekel igazán...
A filmre ne úgy tekints, mint egy szórakozás, - hanem mint művészet!
1727 levél
Válasz 07.02.28. 17:19 #7
jani0624
Ebben a pillanatban ment el egy szakember, kijött megnézni mi a gond. Hát, éppen semmi Aza baj ezekkel a fantom hibákkal, hogy nem tudom mikor jön elő, így megmutatni sem tudom. Lecserélte a vevőegységet. Most ujra állithatom be a csatornákat, valamint a felvett müsorok eltüntek De remélem müködni fog
1027 levél
Válasz 07.02.27. 17:09 #6
Sawyer
Mi is akartuk ezt rendelni mert nálunk tesóm és anyum kivételével mindenki EGY NAGY FILMBUZI. De abba maradtunk (mivel hasonló véleményeket olvastunk mint a tiéd) pár évig (3-4-5) maradunk a DCD-nél és majd utána meglátjuk. Ha vmi javulás lesz (netán hibátlan működés 2-3 hétig) légyszi szólj..
A filmre ne úgy tekints, mint egy szórakozás, - hanem mint művészet!
1727 levél
Válasz 07.02.27. 17:04 #5
jani0624
De Éppen ma vágta haza De mit lehetne mégis csinálni? Egyszerüen nem reagál semmire. Tegnap este kikapcsoltam, ma délután nem reagált se távkapcsolora, se előlapi gombra. Reseteltem, és inicializálási hibát, meg mittomén mit irt ki. Szal meghülyült. 1 óra ügyfélszolgálati telefonálgatás meg probálkozás után, végül holnapra kiküldenek szerelőt hozzá, meg megnézik mivan. Habár azóta megjavult, megmondta az ügyfélszolgálatos hogy hogyan lehet teljesen resetelni, ugyhogy, halleluja, müködik, és az összes eddig felvett műsorom és beállitásom elveszett. 4 hétnyi South Park De nembaj hogy azért holnap kijönnek, legalább a másik vevőt elviszik, amit nem használ anyám, mert nem igazán békélt meg vele.
1027 levél
Válasz 07.02.25. 19:35 #4
Sawyer
És ez a reset nem vágja haza? Mer a gépnek nem kóser...
A filmre ne úgy tekints, mint egy szórakozás, - hanem mint művészet!
1727 levél
Válasz 07.02.23. 22:22 #3
jani0624
Az internet mellett ha joltudom 6500 a családi csomag, mert szokás szerint az alap ár nem tartalmaz minden "szükséges" csatornát, plusz a második vevőkészülék +800, havonta.
3424 levél
Válasz 07.02.23. 22:08 #2
Chrono
havonta mennyit perkáltok érte?
!!! El Gigante Madrid !!!!
1727 levél
Válasz 07.02.23. 21:24 #1
jani0624
Sziasztok!
Van a T-online-nak egy új terméke amit az "Apa kezdődik" idegesítő reklámmal hoztak forgalomba. A reklám, habár aranyos, eléggé idegesítő. Mégis amit reklámoz, jónak tűnt...

A reklám után 2 héttel jött hozzánk két szimpatikus úriember, termékbemutatóval. Egy laptopon mutattak egy kisfilmet az új szolgáltatással kapcsolatban:
Az új T-Home TV, internet alapú televízio. Szuper minőség, sok csatorna, kép a képben funkcio, felvehető (90óra), megállíthato, visszatekerhető (!) élő adás. Műsorujság, online videotéka, stbstb, még sorolhatnám. Nagyon megnyerte tetszésemet. Megrendeltük
Egyből egy félreértéssel kerültünk szembe, kdierült hogy összesen 2 televiziot képes ellátni a rendszer. Nekünk addig 3 tévénk volt. A csúcsszuper funkciok, mint a felvétel, és megállithato adás, csak az egyik, előre kiválasztott vevőkészüléken működik. Ráadásul ha ezen folyik felvétel, nem lehet mást nézni közben, mert egyszerre 2 videojelet tud kezelni a rendszer, és ezért kikapcsolja a másik vevőkészüléket.
Beszerelésnél másik két, ugyancsak szimpatikus uriember jött ki hozzánk. Kapsábol az egyik vevőkészülik hibás volt, hoztak hejette egy vadi ujat a kocsiból.

Aztán a problémák jöttek sorra:
A vevőkészülék reakcióideje ugy másfél másodperc a távkapcsolo utasitásaira. A kép néha akadozik, hiába a valóban kifogástalan minőség. Időnként lefagy a rendszer. A bejövő kép kimerevedik, a menük müködnek, de nincs semmijen műsor megjelenitve. Ilyenkor egy resetet kell nyomni, ugy 2 perc mire ujra feláll a rendszer. Tegyük hozzá hogy OS: Windows
Előfordul hogyha este kikapcsolom készenléti állapotba, másnap nem tudom bekapcsolni, nem reagál. Ugyancsak reset...

Idesanyám lese mondta a régi kábeltévét, inkább marad annál, neki nem jött be. Én nekem továbbra is tetszenek a funkciók, de nagyon körülményes az üzemeltetés. Habár, lekopogom, ma még nem volt baj, az akadozáson kivül, de ha rájön a fagyogatás, akkor nagyon utálom.

Anyukám már írt is panaszlevelet, hogy ha még tesztlési stádiumban van ( ezt vallották is a szerelők ), akkor nekik kéne nekünk fizetni, és nem aláiratni velünk hűségnyilatkozatot! Csalódottak vagyunk egy kicsit. A telefonos ügyfélszolgálatot is felháborodva hivtam fel egyik resetelős fagyogatos időszakában, 10 perc zenehalgatás után még az ügyfélazonositonkat is kérte a robot telefonos, azután kapcsolták a munkatársat. Gőz fújt a fülemből, de a srác mégis 3 perc alatt elmondta mit kell csinálni, és lenyugtatott Habár amit mondott nem vált be, de attol függetlenül akkor éppen elmult a hiba.

Nem is a kollegákkal van a baj, mégegyszer hangsulyozom, kedves volt minden munkatárs, akivel csak szóbakerültünk, de a termékükön lenne még mit fejleszteni.

A problémák mellett pozitivumnak mondható, hogy egy wireless routert is adnak a cucchoz, ugyanis csak már meglévő szélessávu internetkapcsolat mellé rendelhető. A Router 2 portjárol megy a két tévé ( csak kábelen tud menni, képzelhetitek a 20 méter LAN kábelt a két TV-nk között) másik 2 portra lehet még két számitogépet csatolni, és 16 portos wireless jolfog jönni lanpartyn
Továbbá a TV igényli a 8 megabites sávszélességet, ugyhogy szalad a netem is

Összegezve, én mostmár belenyugodtam a problémákba, a 8 megabitet és a routert nagyon kedvelem. De egyenlőre másnak mééég nem ajánlanám.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.