Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» warsow

891 levél
Válasz 07.10.23. 00:56 #1
alibaba
Szeretném bemutatni nektek eme remek, ám sajnos alig ismert játékot.

Ez egy csak multiban játszható FPS. Leginkább az ős UT-re hasonlít, legalábbis fegyverek terén, amik a másodlagos funkciók kivételével(amik teljesen hiányoznak) gyakorlatilag ugyanazok. Létezik az instagib mód is, ez is egy az egyben az UT-ből van.
Maga a játékmenet szerintem a legjobb az összes multi FPS közül. Ugyanis úgy vannak megcsinálva a pályák, hogy kempelni nem lehet, minden sarok lekerekített, mindenhová belátni, és mindent több helyről lehet megközelíteni. Zseniálisak a (gyári) pályák. Iszonyatosan pörgős a játékmenet, egy fél másodpercnyi pihenő sincs, nincsenek dobozok, hordók amik mőgé el lehetne bújni, folyamatos izgalom, férfias küzdelem.
A "bujkálásmentességet" erősíti még a grafika is. A színek mese szerűek. Olyasmi talán mint a XII-ben, bár azzal nem játszottam, csak képekről láttam. A karakterek jól elkülönülnek a háttértől, könnyen észre lehet venni messziről is bárkit. Itt tényleg minden a praktikusságnak van alárendelve, nincs se történet, se realisztikusság, csak igazi multi orgia.
A játék igazi erénye azonban az, ahogy haladni lehet benne. Ez a sava-borsa az egésznek. Nagyon fel tudja dobni az egészet és igazából emiatt olyan pörgős amilyen. Kis gyakorlással ugyanis jóval gyorsabban is lehet ugrálni, mint az alap sebesség. Hogy hogyan azt most nem írom le, akit érdekel úgyis gyorsan ki tudja deríteni.
Az alap játékmódokon (dm, tdm, ctf) kívül van benne két érdekesebb játékmód is.
Az egyik a "ca". Ez semmi extrát nem takar. Tulajdonképpen tdm, annyival kiegészítve, körökre van osztva, és aki meghal, már csak a következő körben térhet vissza.
A legérdekesebb a "race". Nem tudok róla, hogy más játékban is lenne hasonló. Itt elsősorban az idő ellen harcolsz (micsoda meglepetés . Azt a bizonyos gyorsan haladást kihasználva kell minél gyorsabban az adott pályákon végig menni. Ez inkább haladóknak való, a legtöbb pályán végigmenni is elég nehéz, nemhogy gyorsan...


Na kedvcsinálónak ennyi elég volt. Próbáljátok ki, szerintem a többségnek tetszeni fog. Megvan az az előnye, hogy nem kell órákig a gép előtt ülni, hogy élvezni lehessen, de ha valakinek jobban megtetszett, akkor gyakorlatilag bármilyen szinten talál benne kihívást.
Ja majdnem elfelejtettem a legfontosabbat: teljesen ingyenes, Wondowsra, Linuxra egyaránt létezik, úgyhogy tényleg bárki kipróbálhatja.
Innen lehet leszedni: warsow
Jó játékot! Írjatok, hogy hogy tetszik!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.