Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Hellgate: London (Ismertető)

Hellgate: London

Hellgate: London
A legutóbbi Hellgate: London cikkek, hírek
1 levél
Válasz 11.07.24. 08:29 #17
Majdtegnap
Sziasztok!
Abban kérném a segítségetek, h angol a játékom de nem találok honosítást hozzá. Tudnátok linkelni nekem ?
Előre is köszi.
34 levél
Válasz 11.05.06. 12:20 #16
thrall
Sziasztok az a baj hogy tegnap kezdtem volna el vele játszani de nekem nem engedi valami miatt single player es modban játszani csak multi ban de nekem nincs kedvem a koreaiaknál játszani a saját nyelvükön
Van rá mód hogy ezt megtudjam oldani köszi előre is a választ.
Nem szégyen a köszönés de gáz ha kérni kell.
4 levél
Válasz 08.03.08. 10:04 #15
Heimdall
Nem rossz a gáma, de nekem nagyon monoton. Ellenben az a poén, hogy grafikailag majdnem csuttra felhúztam és egyes helyszineken brutál beszaggat, máshol meg gyönyörűen fut. És az a poén, hogy ugyanez a problem akkor is, ha kikapcsolom a dinamikus fényeket...
506 levél
Válasz 08.03.04. 17:27 #14
SSh@rk
Kicsit egysíkú és sok idegesítő bug van benne (a Sydonai lezúzása utáni volt a legdühítőbb azaz amikor megöltem akkor jött az outro és a bejátszás után a játékba visszakerülve már holtan hevertem a földön előttem a főgonosz által eldobált legendás cuccokkal amikhez már nem lehetett hozzáférni).
Ha ez nem bug, hanem csak a multiban működik a főgonosz kizsebelése (a'la Diablo 1) akkor bekaphatják a répát a készítők....
Egyébbként jó kis hentelős játék és én ettől függetlenül nagyon élveztem.
A nehezebb fokozatokat egy-két patch után biztos végigtolom.
Bocs, hogy ide írtam és nem a „masszíve” Hellgate topicba de neked akartam írni: én nem csalódtam benne.
Az ellenfelek is eléggé kiegyensúlyozatlanok még (sok idegesítően nehéz és nevetségesen könnyű) de ez a Diablo 2-ben is jelen volt.
35 levél
Válasz 08.03.04. 12:40 #13
Seraf
Sokan írták, hogy nagy csalódás volt a gém. Csodálkozni nem fogok, de kipróbálni azért ki fogom.
1 levél
Válasz 08.03.03. 09:55 #12
mortein79
Sziasztok
Tudnátok segíteni? Megvan a játék, de "sajnos" angol nyelvű. Olvastam, hogy van magyar felirattal is, nem tudná valaki elküldeni a feliratokhoz szükséges fájlokat? Nagyon sokat segítene. Előre is köszönöm.
4 levél
Válasz 08.02.02. 22:55 #11
Phobia00
Számomra ez a játék az év egyik legnagyobb csalódása volt.Tudom,emiatt meg leszek kövezve,de az egész számomra olyan,mint egy single player-ben is tolható mmorpg azzal az extrával,hogy van fps nézet,és nem holmi rpg-s kockadobás dönti el,hogy eltaláltam-e az ellent,hanem az,hogy hova céloztam.igaz,egy bő napon keresztül elbohóckodtam vele,de az egész játék szerintem nem "él".Az oblivionhoz hasonlítva(azért pont ehhez,mert hirtelen nem jut eszembe mostanában megjelent fps nézetű rpg) az npc-k néha elmentek aludni,meg úgy alapból az egész játék egy kicsit életszagúbb volt.Itt annak ellenére,hogy háború van,a karakterek többsége aluljárókban,állomásokon ácsorog és néz ki bután a fejéből,hátha arra jár valaki(a játékos) és megcsinál valamit helyette.Nem csoda,hogy leigázták az emberiséget
Az MI pedig embereknél sokszor az itt egy ellenfél,de nem baj,úgyis a játékost támadja,ezért én csak megállok mellette,az ellen pedig a "megláttam és most odafutok hozzá aztán leölöm" elvet követi,ezért sokszor az ellen még megsebezni sem tudott mesterlövésszel a kézben,a lövések elől fedezékbe ugrás,közelharciak elől meg hátrálás.De igazából a magyarítás okozta számomra a legnagyobb agyhalált.Mikor egy alagútban nekemtámadt egy "Pokolpörkölt" az valami olyan sokkhatás volt,hogy még lelőni is elfelejtettem
No persze lehet,hogy csak azért zavartak ennyire ezek a dolgok,mert az mmorpg-k is valami hasonló működéssel bírnak,és azokat is hasonlóképp kiforratlannak,unalmasnak tartom.
501 levél
Válasz 08.01.26. 20:27 #10
totya67
Sziasztok!
Kis help kéne:hogy kell a vilátérképet-"M"-görgetni?
Havernál space és + - jel,nálam meg csak ugrál a figura???
Nem most kezdtem-26 -os szint-csak most van rá szükség,nem találom egy küldi pályáját,és a minitérkép csak a belépési pályát irja ,a folytatásait nem!!!
Ötlet?Előre is köszi!
1371 levél
Válasz 08.01.20. 00:16 #9
U.S.F. Voyager
Egyszer nekem is pont ugyanezt csinálta a gépem,de az a Crysis alatt volt.
Amúgy szerintem is jó kis játék,még csak most kezdtem elIgaz,az játékidő felét az Introja tette kiXD
Never trust others....
28 levél
Válasz 07.12.27. 23:41 #8
MGee
Üdv!
Megvan a gamma. Hangulatra nekem nagyon tetszik, télleg bármelyik sarkon lapulhat vmi monszta. Még az elején tartok (5. szint) de úgy tűnik, hogy a mesterlövész megfelelő cuccokkal iszonyat tápgéppé válik. Van egy kék mesterlövészem meg egy zöld karabélyom aztán démon legyen a talpán amelyik ezt túléli! Összességébe nekem bejön (eddig...).
"Az igazság az olyan mint egy fekete lepke, amit keresel a sötétben"
1032 levél
Válasz 07.12.17. 18:40 #7
Chavez
Türhető és jó játék, néhol remek hangulat jellemzi a játékot, néhol pedig igen csak eltérő.
Hozzászólnék a win kilépegetéshez: egyszer én is pórul jártam. Méghozzá nagyon. Kezdtem egyet a pengemesterrel, és elvittem egészen a 9. szintig a karimat. ok kiléptem. Másnap betöltök, és erre lefagyott töltés közben. Újraindítom gépen: megint lefagyott töltés közbe.
Szal újat kellett kezdjek, mesterlövésszel, de szerencsére nem lépett ki eddig. Ennyit a "bugokról.
68 levél
Válasz 07.12.17. 12:55 #6
zcsabi
Nekem személy szerint tetszik a játék, és nagyon jó dolog, hogy magyar felirat van benne. Csak a 12K sok érte, lehetne olcsóbb. Pl. 8-9K max.
3128 levél
Válasz 07.12.12. 22:34 #5
Blade Runner
A végső pontszám NEM a részpontszámok mértani, statisztikai vagy akármilyen átlaga a különböző területeken adott pontszámoknak. A különböző részpontszámokon (pl. hang) elért jobb helyezések nem estek annyira nálam a latba, hogya végső pontszámot ezért feljebb vittem volna. Szóval a részpontszámok átlaga 8, de a játék nálam összbenyomás alapján egy 7.5-öst ért.
Blade
13849 levél
Válasz 07.12.10. 17:19 #4
powerhouse
Akkor minek van részpontszám?

Tudod mit, majd úgy fogom fel, hogy a hét az nagyon hét, a kilenc meg csak kicsit kilenc, és akkor már meg is kapom az összpontszámot!
If I look back I am lost
8079 levél
Válasz 07.12.09. 15:37 #3
Gerry
Láthatóan sikerrel tanítgatnak matematikára az iskolában..milyen kár, hogy senki egy árva szóval nem mondta, hogy a részpontszámoknak tökéletesen megfelelő összpontszámot kell adni
13849 levél
Válasz 07.12.09. 14:18 #2
powerhouse
Akárhogy osztom-szorzom, (7+8+8+9)/4 az 8
If I look back I am lost
766 levél
Válasz 07.12.09. 14:18 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Hellgate: London (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.