Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

felhasználói adatlap

Blade Runner

A teljes adatlap megtekintéséhez be kell lépned!

Bemutatkozás

Blade Runner

A nyolcvanas évek elején vette meg első számítógépét, egy ZX-Spectrumot, és ettől a pillanattól kezdődött a számítógépes játékok szeretete az életében. Közben a programozást is megszerette, így időközben (több mint tizenöt éve) programozói diplomát szerzett. A játékokat sem felejtette el ez alatt az idő alatt, mindig volt néhány játék is a gépén, ami már 87-től kezdődően PC volt. Azóta is PC-n dolgozik, és azon is játszik. A programozás mellett komolyan érdekli a PC hardver is.
Kedvencei a fordulónkénti stratégiai játékok (CIV sorozat, SMAC, Call to Power I és II, Disciples I és II, HOMM III, MOO I-II és valószínűszeg a hamarosan megjelenő III is, Ascendancy, Space Empires IV), egy-két valósidejű stratégiai játék (IGII, Dark Reign I és II, C&C sorozat, Starcraft, valamint a Warcraft III), de szereti a könnyedebb akció-szerepjátékokat is (Dungeon Siege, DiabloII).
Tinédzserként még zenész szeretett volna lenni, ezért gitáron és basszusgitáron tud még valamelyest játszani. A zene szeretete azóta is megmaradt, főleg a 70-es évek zenéjét szereti, bár a 80-as 90-es évekből is jónéhány kedvence van. A zenehallgatás főleg abban áll manapság, hogy ha kocsival kell mennie valahová, állandóan megy a CD.

Követett játékok

Fórum

Levelek száma:
3128
Aláírás:
Blade

Utolsó fórumhozzászólásai

Utolsó elindított fórumtémái