Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Kingdom Under Fire II (Hírek)

Kingdom Under Fire II

Kingdom Under Fire II
A legutóbbi Kingdom Under Fire II cikkek, hírek
97 levél
Válasz 08.01.29. 22:04 #3
Csaba86
Már miért pont az másolta volna le a légió szó miatt? Ennyi erővel inkább a Haegemonia első részét másolta le részben, mert annak a nevében benne van a "Legion". Igaz, az nem sötét volt, hanem Univerzumos, de ettől eltekintve lemásolta (a szót).
32 levél
Válasz 08.01.29. 21:26 #2
Larry
Nem sokat tudok a játékról , sőt , tulajdonképpen csak amit a cikk leírt , de az nagyon szemet szúrt énnekem hogy "Sötét Légió" ... hát , nem is tudom , nem a Warcraft I: Orcs & Humans-ban volt ilyesmi ? Pár nappal ezelőtt nézegettem a Warcraft "sorozatnak" a videóit, elolvastam a Warcraft hivatalos "történelmét" is , és abban is volt egy Légió (igaz , az lángoló volt , nem sötét) , sz'al szerintetek is lehetséges hogy a KUF félig-meddig lemásolta a Warcraft-ot ?
11699 levél
Válasz 08.01.29. 18:11 #1
.:[Kain]:.
a nagytotálban lévő csávó arca össze van montírozva, és ezek után az "ingame" képeknek sem tudok teljesen hinni, bár már a crysis is elég durva arcbőrt tud mutatni, lehet, hogy sikerül a srácoknak, csak azt tudnám, hogy mi szükség van rá, hogy a főszereplő arcát bámuljuk egy lényegében RTS játékban... na mindegy, az első részt szerettem (So just...Kill 'em all... - legjobb beszólás ), ez is biztos tuti lesz, csak mire elkészül... meg hát nem is az elsőre, hanem a konzolos üsdvágdra fog hajazni
a gonosz csávó viszont durcán néz ki!
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
766 levél
Válasz 08.01.29. 18:11
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Kingdom Under Fire II (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.