Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» UEFA Euro 2008

253 levél
Válasz 08.07.23. 13:36 #36
versegi.adam
Nekem PSP-n van meg az UEFA Euro 2008. Eleinte nem volt vele semmi gond, aztán egy kis idő után elkezdte. Amikor tölt, ugye UEFA Euro 2008 logo, aztán EA Sports és utána a licence-k meg ezeket hozza be és lefagy. Nem reagál a Home gombra se és egyszer csak KATT és fullra kikapcsol. Ha sokáig csinálom egyszer-egyszer behozza és akkor érdekes módon a saját zenémet játsza a főmenübe. Összekombináltam, hogy biztos valami profil beállítás miatt a saját zenéimet akarja játszani és valahogy nemsikerül neki, tehát kitöröltem a profilt és úgy jó volt. Szóval jóideig úgy játszottam, hogy mindig kitöröltem a profilt indítás előtt és amikor beléptem csináltam újat. Aztán most elegem lett, gondoltam, ha az MP3akhoz van köze, ki X-elem az összes MP3at a játék médiatárába. Ez sem segített. Na hát letöröltem az összes MP3at a PSP-ről, és hogy tuti jó legyen utána még csináltam egy új profilt, hogy még véletlense próbálja a letörölt file-okat behozni az előző profilból, de ÍGY SE.

Ötletem sincs, hogy miért csinálhatja, elvittem az 576-ba, a játékot kipróbáltuk egy másik PSP-n nemvolt vele gond. Még azt akarom, hogy kipróbálom úgy is, hogy a MemorySticket is belerakom abba a PSP-be, de még nemvolt rá alkalmam.
Segítséééééég, miért csinálhatja?
1 levél
Válasz 08.07.23. 08:59 #35
m.ona
van egy uefa euro 2008 bontatlan játékom, ha valakit érdekel 9000-ért....
32233 levél
Válasz 08.07.11. 13:47 #34
szbszig
Szeretjük?! Ugye most vicceltél?...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
1 levél
Válasz 08.07.11. 08:58 #33
uefakuki
Ha szeretitek az uefa euro 2008at, akkor itt multizhattok, mert versenyt inditunk. www.uefakuki.mlap.hu
32233 levél
Válasz 08.07.02. 12:45 #32
szbszig
Amúgy amilyen hülye vagyok, elkezdtem átírni a játékban fiktív nevekkel szereplő csapatok játékosainak nevét (lásd lentebb, 15 darab) a valódiakra az UEFA honlapjának és a Wikipediának a segítségével. Komolyan, jobban élvezem, mint magát a játékot...

Ha kész lesz, akkor esetleg feltöltöm majd ide is a D.MY SQUADS fájlomat, hadd használjátok ti is.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
32233 levél
Válasz 08.07.02. 12:34 #31
szbszig
Gratulálok! Amatőrként is gyakorlatilag sikerült tökéletesen összefoglalni a játékot!

Sajnos...

De komolyan, tényleg így van, ahogy mondod. A menü szar. Minden teljesen rendszertelenül be van hányva a My UEFA EURO 2008 alá. Mindenre nyolcszor rákérdez, hogy valóban el akarom menteni, valóban felül akarom írni, valóban megtörtént a mentés stb. Továbbá sok helyen, a játékban is nem írja ki, hogy billentyűvel mit kell csinálni, hanem csak konzollal (például sose tudom, hogyan lehet gyorsan elvégezni a rögzített szituációt, hogyan lehet a kapust felküldeni meccs végén szöglethez stb.) Valamint ide tartozik még, hogy szintén sok helyen teljesen érthetetlen módon hosszú évek óta nem lehet rendes neveket adni. Miért van korlátozva a karakterek száma a mentéseknél, a replay-ek elnevezésénél és a játékosok szerkesztésénél az editorban?!

A védekezésről már lent írtam. Becsúszni egyszerűen nem érdemes, mert 10-ből 9-szer szabadrúgás a vége. Elvileg a d nyomására lenne egy conservative tackle, de az se ér sokat, azt tapasztaltam. Meg különben is, ha közel kerül a játékosomhoz a labda, akkor magától elszedi a csatártól, szóval nyomogatni bármit is teljesen felesleges, a gép eldönti, mikor kerüljön az hozzám...

Végül pedig nálam 1440x900-as, szélesvásznú felbontással fut, maximális részletességgel, és még így is olyan undorítóan pixeles néha, hogy az szörnyű. Főleg amikor az edzőt mutatják szuperközeliben. Az egyéb grafikai hibákról nem is beszélve, mint például hogy a pálya csíkozásában hosszanti irányban egyszerűen van egy "törés", stb.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
29275 levél
Válasz 08.07.02. 10:35 #30
Germinator
Na, kipróbáltam, mint focis játékokat nem igen ismerő ember.

Két problémám volt vele:

1. Számomra átláthatatlan a menürendszer. Egyszerűen nem tudtam, hogy akkor most hogyan kell elindítani a játékot, mert nem volt egy olyan egyszerű gombocska, mint "start", vagy "play". Ugyanígy a billentyűket is alig tudtam beállítani, mert azt is nehezen találtam meg, hogy hol lehet. De lehet, hogy csak én nem ismerem még az efféle játékok menüit.

2. Azt megértem, hogy alig jutok gólhelyezethez, hisz gyakorlatlan vagyok, de egyszerűen nem tudtam kitalálni, hogy hogyan védekezzek Amikor jöttek az ellenfél játékosai a 16-os felé, már tudtam, hogy mindhiába. A becsúszásokkal nem érek oda, egyébként meg csak a szerencsén múlik, hogy véletlenül bele nem bikázza a támadó az egyik védőmbe a labdát.

Ezen kívül eléggé csúnyán néztek ki a közeli képek Mondjuk mit várjunk egy focis játéktól...?
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
16989 levél
Válasz 08.06.30. 23:02 #29
KisCsirkee
Ma volt alkalmam 10 percez játszani vele Xbox360-on. A Grafika ott is lésújtóan bűnronda, bár mérföldekre van a PC-s/PS2-estől pozitív irányba.

Ennyit tudtam leszűrni, reméljük 2009-re fejlődik!
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
32233 levél
Válasz 08.06.30. 22:59 #28
szbszig
Hát, gyerekek mégis kipróbáltam. Mondjuk két meccs alapján nagyon mély elemzést nem lehet készíteni egy focis játékról, ezt én is belátom, de nem biztos, hogy lesz még valaha kedvem elindítani, úgyhogy inkább most írok róla pár sort.

Ami kis fejlesztés van benne, az jó kezdeményezés. Lenne. Grafika: az edzők gesztikulálása a pálya mentén (ami mellesleg már benne volt valamelyik Champions League 200x-ben is, csak azóta kiszedték), a betűretlen mezek. Üröm az örömben, hogy mindkettő olyan szögletesen, olyan borzalmasan néz ki, hogy még így is inkább negatívumnak hatnak. Oké, hogy vannak be nem tűrt mezek, de akkor legalább ne úgy simuljanak a játékosok testére, mintha pillanatragasztóval rögzítették volna oda, hanem lobogjanak a szélben. Hihetetlen... Ja, a labda minden meccsen különböző, tiritarka színekben pompázik, jellemzően a hazai csapat színeihez igazítva. Ilyen f*szságról se hallottam még... Ami a játékmenetet illeti, talán némi (minimális) javulás ott is tapasztalható. Plusz meccs végén néha előjön egy ilyen villogó bizbasz némelyik játékos alá, és ha sikerül odapasszolnod neki a labdát, akkor utána mintha kicsit ügyesebben mozogna a szokásosnál, és könnyebben tartaná meg a labdát. Viszont becsúszni továbbra sem lehet, mert 10-ből 9-szer szabadrúgás a vége (bár most legalább nem jár a 9-ből 8-szor azonnali sárga lap), szerelni se tudom igazán hogyan, mert hiába nyomogatom összevissza a d-t és az s-et a labdát birtokló játékos mellett, lóf*szt se csinál a védőm, egy idő után magától elveszi a labdát, ha szerencsém van, és annyi... A játékosváltással mondjuk nekem nem volt problémám, bár nem emlékszem, hogy ez már a 08-ban is q-val ment-e, vagy ott még s volt.

Összességében a játék elkeserítő. Kazahsztánnal indítottam el egy selejtezősorozatot, és ahogy fiktív bíró vezetésével kifutottak fiktív nevekkel a játékosok a valamelyik generic stadionba, a közönség pedig generic csíkos zászlókat lengetett a tiszteletükre, továbbá semmi himnusz, vagy bármi, ami az embert arra emlékeztetné, hogy ez egy Eb-selejtező, vagy legalább válogatottak közti meccs; az jutott eszembe, hogy ezt a szintet egy közepesen igénytelen rajongói csapat is képes lett volna produkálni egy néhány nap alatt összedobott moddal. És ezt nem viccből, hanem teljesen komolyan mondom sajnos.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
3601 levél
Válasz 08.06.30. 00:29 #27
bizkitman
Fos az egész játék....
Most már előre félek mindegyiktől...
LIMP BIZKIT IN DA FUCKIN' HOUSE [Dome] Bizkitman[HUN]
1 levél
Válasz 08.06.29. 23:46 #26
Rollee0126
Sziasztok!
Kezdő vagyok a focis játékokban, az lenne a kérdésem a felfutást, mivel tudom elérni? Nekem shiftre cselez. Ja és ha vannak jó tükkjeitek, vagy taktikák, azt is szívesen várok
32233 levél
Válasz 08.06.27. 22:19 #25
szbszig
Kissé túl optimista, nem?...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
32233 levél
Válasz 08.06.27. 22:07 #24
szbszig
Csapatok, amelyek nem valós kerettel szerepelnek a játékban:

Azerbajdzsán
Fehéroroszország
Feröer-szigetek
Grúzia
Hollandia
Izland
Kazahsztán
Litvánia
Luxemburg
Macedónia
Moldova
Montenegró
Örményország
Szerbia
Wales

Ez szánalmas. Még hogy a "rendes" FIFA-kban előfordul egy-két fiktív nevekből álló csapat, az hagyján, de ez azért mégis az Eb hivatalos játéka, és az 50 benne szereplő csapatból 15 kitalált... Eddig a FIFA legalább a kurva licenceiről volt híres, ha már a játékok maguk szarok voltak, de most már úgy tűnik, a licenceket is csesznek beszerezni.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
2 levél
Válasz 08.06.27. 21:26 #23
shweirif
Jaaaajjj igazad van tök baromságokat irtam mindenkitöl boccs:
16989 levél
Válasz 08.06.27. 17:24 #22
KisCsirkee
Köszönjük, megváltottad a PC Dome fórumot, ezekkel az új információkkal!
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
2 levél
Válasz 08.06.27. 17:14 #21
shweirif
okos emberek pl: gólörömöt váltani meccs közben csak ps3 és xbox 360 on lehet . számitógépre és ps2 re semmit nem ujjitottak naon csak annyit h az edzöket is mutatják meg a mezek kint vannak a nadrágbol néha. szal fölösleges rágodni azon h milyen szar mert ps2 rte meg gépre nem is lesz jobb max egy kicsit. de az euro azért se lett olyan nagyon nagyszerü mert az keveseeb idö mint egy egész szezont meg menedzser modót csinálni meg egyebek és a fifa sorozatal többet kell ezáltal foglalkozni szoval ha nagyobb játékélményt akarsz akkor vegyél xbox 360 at v ps3 at .és amugy azokra sokkal jobban meg is csinálták mint a fifa 08 at ugyanezekre a konzolokra. na hello
1892 levél
Válasz 08.06.26. 11:14 #20
Breki
A seggemet békén hagyni P


Aki jó EB-s focit akar ott a Pes 2008 EB-s móddal !!!!!!!
Ha játszani akarsz a neten:: #fifahungary @ Quakenet
4099 levél
Válasz 08.06.26. 07:46 #19
xeLaR
Engem is elkapott az EB-láz, és gondoltam kipróbálom ezt. Háááát...komolyan mondom ez már botrány...a grafika a béka segge alatt van, pedig mindent maxra állítottam; az irányítás tényleg gáz (bár ha többet játszottam volna vele, akkor talán megszoktam volna); és persze azok a köcsög pofátlanságok, amiket elkövetnek benne (nemcsak a játék részére gondolok...pl: van benne egy videó, hogy a szabadrúgást/tizenegyest hogyan lődd el...természetesen az egészet egy gamepad segítségével mutatja be, szal a billentyűzetet dobhatod kifele). Kb. játszottam vele 2-t, aztán le is töröltem...ne ilyen fosokat adjanak ki, hanem fejlesszék végre PC-re is rendesen...vagy sehogy...
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
32233 levél
Válasz 08.06.26. 05:00 #18
szbszig
A FIFA sorozat nem hogy nem előre halad, hanem egy ideje sajnos szó szerint visszafelé fejlődik.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
2222 levél
Válasz 08.06.25. 11:35 #17
gary007
Pedig a 05-ben már benne volt a himnuszunk...
32233 levél
Válasz 08.06.25. 00:37 #16
szbszig
30 levél
Válasz 08.06.21. 15:42 #15
zzsolty
Gondolhatatam volna...Egyébként lehet, hogy nem foglalkoztak annyit a PC-ssel, azért lett ilyen ratyi
2222 levél
Válasz 08.06.20. 14:45 #14
gary007
A PS 3-as és az XBOX 360-as változatból.
30 levél
Válasz 08.06.20. 14:31 #13
zzsolty
Egyébként a galériában, honnan vannak a képek, mert a PC változat nagy ívben meg sem közelíti?
1032 levél
Válasz 08.06.20. 13:44 #12
Chavez
Ez a játék egy megalol...uninstall-ra persze helytáll.
30 levél
Válasz 08.06.20. 13:20 #11
zzsolty
Hali! Úgylátom, hogy akkor nem csak engem cseszett fel a game Egy példa, ami bazi nagy hiba sztem: Az olaszokkal elkezdtem az EB-t, selejtező nélkül, mindegy ez még nem lényeg... Tonival elég csúnyán felrútam egy ellenfelet, de a hülye bíró meg Inzaghinak adott lapot. Na ez engem sokkolt, mert még csak közel nem volt a helyszínhez. Biztos odateleportált, vagy nem tom XD

Aztán a másik, hogy pl: a holland, izlandi, grúz, fehérorosz és még talán a szerb válogatott teljesen el van sz*rva. Ha nincs liszensz, akkor inkább be se tegyék ezeket a csapatokat. Bár az meg érdekes hogy a FIFA 2006world cup-ban ezek a csapatok tökéletesen megvannak csinálva. Na visszetérve ehhez: van ahol csak egy játékos hibás...

És amint mondtátok, a zene meg a menü az nagyon jó!!!

De tényleg amint meccsre mész, már el is megy a kedved az egésztől: a nézők ismét mozdulatlanok, sőt papírból vannak. A biztonsági őrök és a fotósok eddig is azok voltak de maradtak ,és tényleg igaz: ha az amatőr szinttől nagyobban mész az angolokat még andorra is 7-2re elveri Ha megnyered az EB-t szinte semmi ünneplés nincs: se lufik, se komfetti, se ujjongó szurkolók, csak a játékosok örülnek egyet aztán kész. Ha a sejeltezőből bejutsz, a góllövőlista, meg ilyesmik, a sejelejtezők kezdetétől számlálódnak. Nálam olyan játékos lett a gólkirály, akinek a csapata be sem jutott

FIFA 08-al nem játszottam még, lehet már abban is volt, de a lényeg, hogy vannak szövetségi kapitányok

Arra számítottam ezzel a játékkal kapcsolatbam, mint WC 2006 jobb változatára csak EB-ben Jobbra is csinálhatták volna, bőven jobbra... BYE
7500 levél
Válasz 08.06.14. 21:31 #10
Dealer
Hát csak kipróbáltam én is, nem vagyok elragadtatva. A FIFA 2007 óta nem követem a történéseket, azzal sem sokat játszottam, de a grafika ocsmány. Látom, lett pár változtatás a billentyűkiosztásnál, hát kurva sok értelme volt tényleg, lassan Mortal Kombat szinte jutunk, és egy passzra is 43 billentyűt kell egyszerre lenyomni. Mindenesetre egynek jó, ha csak pár percem lesz, nyomok egy meccset, de ez többre nem alkalmas. És még egy - talán láma - kérdés, a FIFA sorozat nem szeresse a gamepadot? Mert ahogy nézem, nem...
29275 levél
Válasz 08.06.08. 14:37 #9
Germinator
Habár elcsépelt szó, hogy "illegális", mindenestre gondolj bele: van, aki sok pénzért megveszi, te meg egyszerűen beírod ide a CD keyt, hogy bárki ingyen játszhasson vele... ez nem fair azokkal szemben, akik megvásárolják, meg a játékot készítőkkel szemben sem
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
56 levél
Válasz 08.06.08. 14:34 #8
T. Angelo
Bocsi, nem tudtam.
De miért is ?
4727 levél
Válasz 08.05.22. 21:07 #7
Christoph
Hát lehet, bár ez a jelenet kb 3 másodpercig, ha tart, szóval nem tudom minek addig irányítani.
Szerintem túlzás, ahogy fikázzák ezt a játékot. Nem mondom, hogy jó lett, de igazából nem sokban különbözik a többi fifától. Nem olyan jó, mint a 07, de bőven játszható csak szokni kell. Igazából az a baj, hogy már ugyanazt adják el x éve.
Na és hogy a pozitívumok csekély számát gyarapítsam: Nyertem egy EB-t a spanyolokkal a csehek ellen (90. percben Cech nem fogta ki Villa tizenegyesét így nyertem... ). Amikor örültek a srácok, akkor a kommentár arról beszélt, hogy Aragones fiai jól szerepeltek stb. Sőt az edzők is ott vannak a partvonalon és hasonlítanak is a valódira. Na ezt nagyon hiányoltam az eddigi öszes fifából. Itt, legalábbis a nagycsapatoknál betettek egy-két arcot.

De azt még mindig nem tudom, hogy hogyan lehet felfutni, letámadni, amikor nincs nálam a labda, mert a Q billenytűvel embert vált.
32233 levél
Válasz 08.05.22. 21:03 #6
szbszig
Szerintem jobban jársz vele, ha ki se próbálod. Az eddigi vélemények alapján még a 08-nál is rosszabb, ami nem kis bravúr..
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
2222 levél
Válasz 08.05.22. 20:52 #5
gary007
"Vicces lett a gólöröm. Elkezd a gól után rohanni a játékos és mindig beleakad valamibe, általában a hálóba és egyelyben fut, mert nem tud továbbmenni. Hihetetlen amatőr hiba."
Én azt hallottam, hogy a gólörömnél lehet valahogy irányítani a játékosokat.
5463 levél
Válasz 08.05.22. 18:25 #4
lordelrond
Minden szempontból alul múlja a 08-t , 07-t. Még grafikailag is
1 levél
Válasz 08.05.22. 18:20 #3
cesar444
Sziasztok

Nem nagyon ertek ezekhez a jatekokhoz de kellene egykis segitseg, letöltöttem ezt foci jatekot,de keri a cd mit kell a kibontasok utan kiirni dvd re segitsetek ha tudtok

Köszönettel Andras
4727 levél
Válasz 08.05.22. 16:14 #2
Christoph
Na egy kis próbálkozás után rá kellett jönnöm, hogy a védekezés itt egyet jelent a D billenytű nyomogatásával. Akkor támadja meg a labdás játékost. De arra még mindig nem sikerült rájönnöm, hogy ha nincs nálam a labda, hogy tudok játékosokat felfuttatni a támadáshoz (ami Q-val ment régen).
Vicces lett a gólöröm. Elkezd a gól után rohanni a játékos és mindig beleakad valamibe, általában a hálóba és egyelyben fut, mert nem tud továbbmenni. Hihetetlen amatőr hiba.
4727 levél
Válasz 08.05.22. 14:34 #1
Christoph
Úgy látom még senki sem nyitott topikot ennek a gyönyörűségnek.
Kezdjük ott, hogy én nem próbáltam a FIFA08-at, tehát nekem az összehasonlítási alap az a 07, ami szerintem igen jól sikerült. Ehhez képest egyszerűen visszalépés a játék. Grafikailag szerintem semmit nem változott. Az irányítást ismét sikerült elrontani. Csak azt tudnám, hogy minek kell egy jól bevált rendszert átszervezni. Most az kinek jó, hogy a Q betűvel váltunk embert? Szerintem a FIFA 1996 óta S-el lehetett váltani. Jó is volt az úgy.
Na akkor magáról a játékról: A menüje nekem tetszik, egyszerű jól átlátható, ezzel nincs gond. A zenék is jónak tűnnek, ez a fifák legerősebb oldala (a licencek mellett), tehát hozza a szokásos színvonalat.
A meccsek már nem ilyen izgalmasak. Lehet, hogy én nem tudok vele játszani (megjegyzem, hogy a 07-et world class szinten játszom/játszottam), de itt egyszerűen nem lehet védekezni. Nem volt még meccs, hogy ne kaptam volna gólt. Professional szinten úgy megy át a védőfalamon a gép, mint kés a vajon. Az igaz, hogy ezt én is meg tudom csinálni, csak van egy olyan probléma, hogy alig van elől emberem, mivel ugye mostmár a Q az ember váltás, így nem tudom melyik gombbal lehet az embereket felhívni akcióhoz... így kb 6-7 védőn kell a 2-3 csatárommal áthámozni magam. A felfutást, csak akkor tudom használni ha nálam van a labda, így nyugadtan adogadhat a saját térfelén, mert nem tudom letámadni, meg zavarni. Ha valaki tud erre megoldást azt szívesen fogadom.
A csapatok súlyozása jól sikerült, a kis csapatokat meg lehet szórni, a nagyokkal nagy csatákat lehet vívni (ha nem akkor lőne gólt a gép, amikor akar ). A támadások tűrhetőek, én mondjuk minden fifát spanyolosan játszok, tehát egyérintővel adogatok, úgyhogy én mindig élvezem . Egyébként régóta nem bosszantott fel így játék. Jó párszor vezettem már 2-3 góllal a végén meg kikaptam, mert az ellenfél támadott, én meg nem tudtam, mert egy helyben jóllakott óvodásként álltak a játékosaim.
Tehát összességében semmi új, csak a szokásos elcseszett újítások, ami inkább visszalépés, ha pontozni kéne akkor 6,5/10.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.