Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Batman: Arkham Asylum (Hírek)

Batman: Arkham Asylum

Batman: Arkham Asylum
A legutóbbi Batman: Arkham Asylum cikkek, hírek
32668 levél
Válasz 08.11.23. 19:31 #3
Creativ3Form
Trailer
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
40 levél
Válasz 08.08.14. 12:13 #2
--=mgta™=--
Arkham Asylum, a hely, ahol Gotham City legveszélyesebb és legőrültebb bűnözőit tartják fogva. Egy egyszerű rabszállítással kezdődik minden, ami nem is megy olyan egyszerűen. Batman legveszélyesebb ellenségei kiszabadulnak, s a városban próbálják végrehajtani őrült terveiket. Az Eidos megbízásából a Rocksteady Studios fejleszti a játékot, a történet alapja pedig a fentebb leírt esemény. Az információk szerint remek történetre számíthatunk, mert nem más a felelős érte, mint Paul Dini, akinek az animációs sorozatot is köszönhetjük. A technikai háttérről annyit, hogy a játék alatt a már jól ismert Unreal Engine 3.0 dübörög, így a látványra nem lehet panaszunk. A Gameinformer információi szerint sokkal komorabb hangulatra számíthatunk, mint az eddigi játékokban, megismerhetjük Gotham City sötét oldalát. A fejlesztők nagy hangsúlyt fektetnek a harcokra, így a főhős a legkülönfélébb módon tudja likvidálni ellenfeleit. Megjelenés dátumot még nem tudunk, reméljük jövőre már a boltok polcaira kerülhet a Batman: Arkham Asylum.

Szerintem ez egy kicsit bővebb így...
--=mgta™=--
32668 levél
Válasz 08.08.14. 03:30 #1
Creativ3Form
Az Eidos nevét olvasván megnyugodtam...megnyugodtam, hogy nem egy szokásos, szar-fos képregény adaptáció játékot (Pókember 1/2/3, Superman, Vasember, Hulk) kapunk, hanem egy minőségi cuccost. Eddig még nem csalódtam a fiúkban, most sem akarok. Várjuk...
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
766 levél
Válasz 08.08.14. 03:30
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Batman: Arkham Asylum (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.